Vaga. Knjige, stripove, naocare za sunce.
Printable View
Vaga. Knjige, stripove, naocare za sunce.
Ne znam lici li na vodoliju, ali meni se jako dopada crnogorska zenska kosulja, svilena sa onim zlatnim opsivcima. Odlucila sam da je poklonim sebi.
orhidejaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
joooooooooooooooooooooj
orhidejaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...:yipiiii:
Ajde jedan rifreš ;D
Ko će, ko će...?
Novcane.
:D Nije to ništa čudno.
Polovne,praktične,korištene,koji imaju neku priču/istoriju iza sebe.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Sigurna sam da se starwalker ozbiljno razumije u noževe.Rerna mu je perfekšn.Mislim da ne postoji muškarac na forumu koji se bolje razumije u noževe od njega.
U kuhinji je car.Mislim ako je u kuhinji car ozbiljno se razumije u noževe.
Ne znam što će mi ova spika nego eto.
Neko bi pomislio da si nam se malo zaljubiškala... U nepoznato :)
A što se tiče poklona.
Godinama sam jednoj osobi poklanjala onaj kolačić sreće đe neka poruka simbolično.I to je bio ritual svake godine.
Jednog dana mi je rekla znaš da čuvam svaku poruku u novčaniku iz tog kolačića.:D Ja inače volim tako neke uvrnute igre.Baš ne pridajem značaj poklonima ako nemaju neki poseban značaj materijalno ponajmanje koga briga za jebeni novac kad su pokloni u pitanju.Mislim kad se novac uvukao u međuljudske odnose u tom smislu čovječanstvo je otišlo dođavola.
I ne podnosim kad mi neko pokloni ružu greotnicu koja će da uvene za dva dana.Užas JBT.I ja sad treba da gledam kako to nesretno biće otkinuto makazama zbog ovog idiota idiotskog na moje oči vene ono kakav moron.I još misli da je faceu.
Kad mi neko pokloni mrtvu ružu na izdisaj majkemi dođe mi da ga oćeram u tri LPM.
Keep all your roses, veli, I'm not dead.
Kao i ti ;)
Da, kao i prokleto ja.
Cijenim kad vidim da je neko zapamtio detalje u vezi mene i kroz poklon se potrudio da mi pokaže koliko me zna. Dopada mi se i kad poklon sadrži neku internu simboliku. Volim parfeme, nakit, high-end šminku, torbice. Od sitnijih stvari - lijep rokovnik i hemijska mi nikad nisu višak, knjige, dekorativni predmeti, šolje, spavaćice. Obožavam razglednice i ručno ispisane čestitke. Cvijeće je uvijek sjajan bonus. Posebno me obraduje kad ga dobijem i bez nekog posebnog povoda. Isto važi i za vina i čokolade/bombonjere.
Novac mi je ok kad me neko ne zna posebno, ili ukoliko osoba nije prirodno nešto kreativna kad su pokloni u pitanju. U tom slučaju je bolje da odaberem sama. Vodolija.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Najviše volim onenza koje znam da su od srca. Nečiji poljubac i zagrljaj su za mene najveći poklon.
Ovo materijalno sama sebi kupujem :joy:
Ne volim da dobijam poklone jer su obicno pogresne procjene u pitanju :)
Organsko voće, povrće, med, maslinovo ulje... (od nekoga ko to uzgaja za sebe i ne prodaje). Takvi pokloni su priceless. Za sve ostalo tu je Mastercard. ;)
Biljke, razno razne, od sezonskih, do sukulenata....
Isto i poklanjam, pored npr biljaka, domaćeg sira, maslinovog ulja....svašta što nabavim, podijelim....:)
Nekad imamo potrebu/mislimo da dajemo "poklon" drugima, a zapravo samo omogućavamo sopstenom portalu, kooperaciji sopstvene energije, da se "podigne" jer je to sinergija kojoj težimo. Tako i drugi. Sebični as always, mada tu sebičnost ne vidim kao lošu stvar već kao težnju da budemo bolji :P
Ili je jednostavno ljudi vole da dijele...
A onda stavljaš u istu ravan i ljubav i sebičnost.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ipak je do tebe i tvoje definicije tih pojmova.. što se mene tiče postoji mnogo ravni i ljubavi, a isto tako i mnogo ravni sebičnosti, neke su mi ok, neke gledam da ne "padam" toliko low da ih susrijećem :D
Sjetih se ove teme kad je neki lik u Propagandi dijelio knjige besplatno.
I ja velim drug sjedi da te pićem častim daj mi tvoju storiju.Zbunjen bijaše ostali ga svi iskulirali.I pitam ja njega na kraju reci mi baš me zanima od koliko ljudi te neko sio za sto ka čovjeka.A on veli od 100 možda 3.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk