i ovo... https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net..._6121817_n.jpg
:D
Printable View
zipa natpis na vrata hahah
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net..._1415150_n.jpg
aaahhahah o majkooo!!!
Momke Perfektno znam iz Peci su bio sam tu kada su Poneke stavari radili i uciganisali ovaj X6 kao da je sa konika
Maser je mrak!!
Da i jos nema zimske gume niti ce ih imati :nevreness:
Naravno.
He's not a pussy!
don vito carleone, hhahah, a čime se bavi ovaj fini gospodin ?! Umjestnost neka sigurno, rekao bih da je slikar ??
meni djeluje kao vajar mozda , umjetnicka dusa svakako
možda i balet, svakako je neki vid prefinjene umjetnosti
Meni lici na nadrogiranog skorojevica...
cujes ovoga ti bas nemas sluha i smeka da osjetis ovu naprednu djecu danas i pruzis im podrsku , mozda svira violu ?
<Modni kreator..zar ne vidite
Kako ste ljubomorni na dona, pi.
Ja vidim da bi ga ti rado primio od njega...
S obzirom da je ovako rasan, malo ko ne bi.
Dobro Fabia, za tebe znamo da volis pozadinske radnje.
Milo mi sto priznajes, a nema tu sto da bude wrong, bez ako promasis, pa nedje drugo prodje burgija.
Stvarno ?! Što imaš protiv LPG populacije ?!?!
Grudeljski ne mudati se mnogo,odje niko ne smije reci ruznu rijec za gospodina Cimbu...
MoNci, drzite ruke na guzicu i neka vam prica, da vam ne uleti kakav dja'o.
Evo 2 noci upadam u onaj kanal na most na Cvijetni brijeg, zaboravim se vazda...piii sve im j.ebem, evo nedelju dana to ne umiju napravit, ili makar stavit neki znak da se tuda ne prolazi...U pitanju je sastavak mosta na lijevu traku, ako gledamo iz pravca hotela CG...tako da obratite paznju !!!
i na milenijum se makla ona guma/plastika na sastave, i na cvijetin.ono je uzas
Na cvijetin moze lijevo skroz...
P.S. ima jedna opasna rupa ispred Delte, kad se ide put kruznog...
I u onu ulicu koja vodi od raskrsnice na Konik do Dekar pumpe je ogromna rupetina, drug mi je probusio novu gumu prije neku noc...bukvalno kao da je $ekirom okinuta...Na nekih je 30 metara od raskrsnice, sa lijeve strane...ako gledamo od raskrsnice
Putevi se raspadaju, ali svaki, svaki...
Moze li plasticni far da mi se istopi od jace sijalice?
Tesko. Bas tesko...
I never heard actua...
Ovo za puteve....
Jste li provalili kako na nekim mjestima više nema ležećih policajaca, vjerovatno su ih čistači iščupali kad su čistili snijeg.
80% ih je maknuto i neka je. progledali smo sa voznjom kroz neka mjesta (tolosi,dalmatinska,zagoric). malo ce proci vremena dok ih ponovo stave...
Sada kada su se totalno raspale dako konacno srede spojnice na milovom mostu