wrhhhh..najjjverovatnije cemo biti 1 u grupi...bolje da nas je u grupi zapala madjarska pa da ne mozemo da se sretnemo nego samo u finalu..to bi bilo dobro...ali nema veze :)
Printable View
wrhhhh..najjjverovatnije cemo biti 1 u grupi...bolje da nas je u grupi zapala madjarska pa da ne mozemo da se sretnemo nego samo u finalu..to bi bilo dobro...ali nema veze :)
jeli bogati kad dolazi ovi deportivo ?
Znaci momci su ovo odradili bez problema. Evo sta sam nasao po sajtovima sa malte:
Sa www.maltasport.com :
18 June
Premier League News
SEKULIC HITS HAT-TRICK TO CRUSH VALLETTA
Radislav Sekulic destroyed Valletta with a hat-trick to help FK Buducnost Podgorica to a convincing 5-0 win in the UEFA Intertoto first leg first round at Hibernians Ground, Corradino on Saturday.
Valletta opened straight on the offensive but it was FK Buducnost Podgorica who went into the lead from a defensive blunder from which Nikola Vujovic shot past the Citizens goalkeeper Sean Sullivan on eight minutes.
From here on the Serbian & Montenegro side took control of the match into their hands and eight minutes later it was 2-0 when Vujovic crossed to Radislav Sekulic who dribbled past Massimo Grima before beating keeper Sullivan for the second time.
On 31 minutes the visitors increased the lead once again when Nikola Vujovic scored his second and his side's third.
In time added on FK Buducnost Podgorica could have added another when in a fast counter-attack Mirko Raicevik saw his shot hitting the crossbar with keeper Sullivan beaten.
After the break the visitors continued were they left in the first-half and in fact on 70 minutes they made it 4-0 through Radislav Sekulic, with the same player grabbing his hat-trick of the evening when scoring his side's fifth, seven minutes later.
The return match between Valletta and FK Buducnost Podgorica will be played on Saturday, June 25 at the Pod Goricom Stadium, which has a capacity of 15,000.
Referee: Brian Lawlor
By: Keith Cachia
Photos by: www.stephengatt.com
© Copyright - 2005
Slika 1
Slika 2
Sa www.maltafootbal.com :
Buducnost too strong for Valletta
Three goals in the first half paved the way for FK Buducnost Podgorica to register a most comfortable 5-0 win over Valletta in the first leg of the UEFA Intertoto Cup first round at the Hibs Ground.
The team from the capital of Montenegro proved to be too strong for JJ Aquilina's side and are now set to meet Spanish side Deportivo La Coruna in the second round of the competition in two weeks' time.
The difference between the two sides was soon evident with the visiting side taking the lead after eigth minutes with a diagonal shot by Nikola Vujovic which beat goalkeeper Sean Sullivan.
Buducnost doubled the score on 16 minutes. Sofranac advanced on the right and crossed. Radislav Sekulic controlled the ball, rounding a defender and placing the ball at the back of the net.
The score was 3-0 on 31 minutes with Sekulic avoiding Massimo Grima's marking, serving Nikola Vujovic on the left who hit low past Sullivan.
In the second half, Valletta could have reduced the score with substitute Anatole Debono testing Vujadinovic with a fine shot on 58 minutes and the same player concluding just wide ten minutes later.
However Buducnost scored the fourth goal on 70 minutes with Burzanovic sending Radislav Sekulic through and the latter advanced before beating Sullivan with a low shot.
Sekulic completed a hat-trick on 77 minutes when off a cross from the left, Lakic headed the ball in the direction of Sekulic whose first attempt hit the crossbar. However he found no difficulty hitting home off the rebound.
The second leg will be played next Saturday at the Gradski Stadium in Podgorica.
VALLETTA: Sean Sullivan, Kevin Cassar, Massimo Grima, Brank Nisevic, Rennie Forace, Jonathan Bondin (81' Stefano Grima), Keith Fenech, Milen Penchev, Chris Camilleri (46' Anatole Debono), Ian Zammit, Mark Galea.
BUDUCNOST: Miroslav Vujadinovic, Risto Lakic, Peter Vukcevic (76' Milos Lakic), Goran Perisic, Ivan Carapic, Mirko Raicevic, Mirko Raicevic, Nikola Vujovic, Nenad Sofranac (64' Goran Burzanovic), Radislav Sekulic, Marko Mugosa, Bracan Popovic (46' Nebjosa Dordevic).
Referee: Brian Lawlor (WAL)
Photos: © www.stephengatt.com
18/06/2005 19:54:32
Slika 3
Slika4
Galerija slika
vec moram da planiram mijenjanje smjene za naredne subote :D
SCG ubedljivo protiv Amerikanaca
Vaterpolo reprezentacija Srbije i Crne Gore pobedila je SAD 10:4 (3:0, 2:2, 1:2, 4:0) u 3. kolu Grupe B kvalifikacionog turnira za Svetsku ligu koji se održava u Beogradu.
evo i da kazem da smo i dobili nemce 15-4(po chetvrtina neznam ali smo ih razguzali.
bane napravices konfuznim ovaj forum, ostavi sve vezano za vaterpolo na jednom topicu...
Koliko li placaju ove moderatore? :D
isto koliko i tebe :D :P
Kefalo ne znam zashto bi bilo konfuzije !!! Ali imash pravo za ovaj topik moglo bi da se stavi samo Vaterpolo pa da se na njemu pishe sve !!!
Posrasmo Se Sinoc U Italiju Sudije Neka Su Zdrao Samo Kako Su Sudile Mislim Da Je Vakat Da Uzmemo Prvo Mjesto Na Svetsko
Quote:
Originally Posted by tastatura
i ja mislim da bi tRebalo da uzmemo 1 mesto na svecko,
http://www.uefa.com/magazine/news/Ki...Id=311067.html
evo ko je TEAM OF THE WEEK !!! hehe
SVAKE NOCI ,SVAKOG DANA ISPIJAMO PIVO,PUSICE GA PUSICE GA NAMA DEPORTIVO
Danas(subota) u 20.00 Buducnost-Valeta.Ko nije kupio kartu neka gleda preko tv-a :smile:
CZ - FCF 0:2
FCF - "super lo$" Depor 2:1
-
SAMO VAS POSMATRAM!!!
Vala Varvari nije vam trebalo ovo kamenovanje autobusa sirokog brijega nista :roll:
Vala Varvari nije vam trebalo ovo kamenovanje autobusa sirokog brijega nista
Ko si ti? KO stoji iza tebe :)
Ja sam Milos. Iza mene ne stoji niko do ja.
Kakvo ti je to pitanje?Ko si ti?
Sta fali malo ipak su dosli u Podgoricu... :D
jes...moramo se otarasit krsa...previse ih imamo.. :)
Salim se Milose
u svakoj sali ima malo istine :D
KEF jesi li to srecan zbog utakmice?
Kako se zove onaj tim.....Prdesic,Zbrdosic kako li se zovu... znaju li i oni sami :)
ЕВРОПСКО ЈУНИОРСКО
ПРВЕНСТВО ЗА ВАТЕРПОЛИСТЕ
Златна медаља и „плавим” надама
СЦГ – Хрватска 13:11 (2:1, 3:4, 5:4, 3:2). – Хрвати ниједном нису дошли у вођству, али је победник одлучен тек у самом финишу
(Од извештача „Журнала”)
СОФИЈА, 27. августа – Србија и Црна Гора је првак Европе. Наши јуниори (ватерполисти рођени 1987. и млађи) у Софији су покорили Стари континент. У финалу су били бољи од Хрвата и победили их с 13:11 (2:1, 3:4, 5:4, 3:2).
– Утакмица у којој тактика није постојала. Финале има посебан значај за ове играче, који су дали све од себе. Победили су добру екипу Хрватске жељом и вољом, показали смо да школа ватерпола у СЦГ постоји и ствара играче, што нам је и циљ, – каже селектор Ненад Василевски. – Било је оних који су се више истакли, али су злато освојили сви. Честитам и оним играчима, који су прошли припреме с нама, од самог почетка учествовали у причи која је трајала два и по месеца и завршила се на најбољи начин. Хвала сарадницима Контићу и Допсају, који су ме пратили од почетка, као и свим члановима експедиције на челу с Игором Милановићем и Ненадом Манојловићем.
Био је то најтежи меч на првенству. Ниједна екипа није могла да се одвоји, голови су наизменично постизани. Први су у вођство дошли „плави” поготком Вејзагића. Изједначио је Брала, али је капитен Филиповић обезбедио нову предност за наш тим с којом се отишло на први одмор.
Машкарић је донео ново изједначење на почетку друге четвртине, али је Вејзагић поново био прецизан (3:2). Хрватска је преко Јоковића трећи пут изједначила, али је већ у следећем нападу Лакић донео нову предност нашој репрезентацији. Најбољи хрватски стрелац Муслим је донео још једно изједначење, али је Филиповић поново био прецизан. Ипак, на прва половина финала је завршена без победника, јер је Далаш затресао нашу мрежу (5:5).
Трећа четвртина је почела голом Прлаиновића, међутим, опет је уследило изједначење. Ивошевић нам је донео вођство од 7:6, али се прича понавила – Муслим и 7:7. Тада су „плави” смогли снаге да први пут стекну предност од два гола разлике – преко Прлаиновића и Филиповића повели су с 9:7. Чуле је смањио на 9:8, а Вејзагић повећао на 10:8. Машкарић је вратио наду Хрватској – смањио је на 10:9, а на почетку последњих седам минута је чак изједначио на 10:10.
Прлаиновић нам је вратио предност (11:10), али је Чуле вратио неизвесност (11:11). После тог гола „плави” као да су се тргнули, па су заиграли су чвршће у одбрани. Све налете Хрвата наша одбрана на челу с голманом Драксимовићем је издржала, а у противнападу нам је капитен Филиповић донео ново вођство (12:11). У последњих 30 секунди „плави” су се одбранили и кренули у напад. Хрватски селектор Цурић је затражио тајм-аут, што је аутоматски значило четверац за наш тим. Филипу Филиповићу није задрхтала рука – 13:11. Тако су хрватски планови потпуно потонули, а „плаве” наде су се попеле на европски трон и наставиле доминацију нашег ватерпола
– Ово је једна од наших најслабијих утакмица у одбрани, примили смо много голова. Та резултатска клацкалица трајала је готово цео меч. На крају смо се некако одвојили. Имали смо више жеље и срца и мислим да је то пресудило победника у овој итакмици. Честитам свим мојим саиграчима, – казао је капитен Филип Филиповић.
Међу награђенима на Европском јуниорском првенству у Софији су и двојица наших. Капитен Филип Филиповић је проглашен за најбољег играча, а Марко Драшковић за најбољег голмана. Хрвати имају најбољег одбрамбеног играча (Иван Буљубашић) и најбољег стрелца првенства (Петар Муслим).
У утакмици за треће место Мађарска је победила Шпанију са 6:4. Италија је победом против Словачке с 8:7 заузела пето место, а седмо је припало Румунији, пошто је савладала Холандију с 8:7.
Пливалиште: ЦСКА. Гледалаца: 500. Судије: Мегастенис (Грчка) и Шпигел (Немачка). Искључења: СЦГ 13(2), Хрватска 13(6). Четверци: СЦГ 1(1).
СЦГ: Маринковић, Драшковић, Ивошевић 1, Лакић 1, Башић, Радовић, Прлаиновић 3, Драксимови, Голић, Филиповић 5(1), Вејзагић 3, Митровић, Вукићевић. Селектор: Василевски.
ХРВАТСКА: Лабавић, Лончар, Јоковић 1, Чуле 3, Брала 1, Бебић, Перић, Версић, Машкарић 3, Муслим 2, Буљубашић, Сентић, Делаш 1. Селектор: Цурић.
Ивана Голубовић
zasttoo jeee jebenaaaa rijamuuu maltretiralaa moje drugove , i zabranila izlazak sa stadiona, nekima prouzrokovala kasnjenje na posaooo, na fudbal... neki se ppopishali u gaceeee !?!!!?
uaaa
Muricajci mrzni!
Na utakmici protiv Zvezde su narod koji je bjezao od suzavca jednostavno tukli jer je to najpametnije sto su mogli smislit umjesto evakuacije :mad:
kupijo sam novi sal varvara... strasan je!! Koleza eto i od mene nesto fino da cujes :)
Taman sam mislio ti spocitam prethodno kolo ali posto si napokon uradio nesto dobro nista od toga :-)Quote:
Originally Posted by kefalo
no kolega da se vratimo na temu, kako se zove ona pjesma sto sam ti trazio :) da iskoristim ovaj adsl malo :D
u subotuu protivuu zete, taman da izreklamiram novi SHAL :)
jesi li kupio kapu,a? :grin:
imam veliku glavu pa moraju da je doshivaju...
Pozdrav za sve VARVARE mislim da je krajnje vrijeme da se malo tim uozbilji i da krenemo ka sigurnoj zoni,jer ovo trenutno stanje na tabeli je bruka:
11 Buducnost 7 1-4-2 6-8 7.bodova :evil:
http://www.cafemontenegro.com/forum/...milies/mad.gif http://www.cafemontenegro.com/forum/...milies/mad.gif http://www.cafemontenegro.com/forum/...milies/mad.gif toliko od mene.
Budućnost je moje ime!!!
Nedelja, 2. october - FCF - cz!
18h
SVI na stadion!
KANDzIJANjE!!!
Pa mislis da protiv CZ krenes ka 'sigurnoj zoni' jel'?Tako je bilo i prosle god.Ubit,razbit dat'5 golova...PA sta bi?**** ga,kad nisu Zeta i Zemun dobijeni ti bi da se vadis protiv zvijezde?Strasno...Quote:
Originally Posted by ebless
Samooo Pobjedaaa Samo Pobjedaaa Samo Pobjeda Samo Pobjedaaa Samo Pobjeda !!!!!
josh malo josh malo.. :yipiiii:
Blue White Vandals
Ajdemo Sjever Kol`ko Vas Ima
Nek Pjeva Pjesmu Cijela Tribina
Nikada Dusman Ni Policija
Samo U Srcu Stvar Najmilija
Bducnost,buducnost
Buducnost,buducnost...!!!
Quote:
Originally Posted by Žaka_FCF
rece mi jedan momak iz bloka7 tj. da mi je listicu sa ovom pjesmom ustvari dao mi 15 listica da podjelim jer navodno ovu pjesmu svi moraju da znaju nocas...