Zna li neko koliko kosta karta iz Bg, naravno, za Abu Dhabi?
Printable View
Zna li neko koliko kosta karta iz Bg, naravno, za Abu Dhabi?
Za ovaj period oko Nove Godine, sa svim taksama povratna karta iznosi negdje oko 900 € .... http://www.flightnetwork.com/flights/fares
ona se udaje tamo pa joj treba u 1 pravcu :)
Mnogo je jeftinije letjeti do Dubaija sa Flydubai, povratna karta kosta 340, plus 20-30 eura za kofere. Iz dubaija ima samo 150 km do abu dabija.
Sa Turkish Airlines-om ti je nekih 500 eura karta iz PG.
Hvala. Ne udajem se, jos! A ovo je neki plan, kombincija za buducnost. :D
FlyDubai iz BG-a za Dubai - 370€ povratna, sa 30kg prtljaga.
Lećeh prije mjesec dana. 5 sati let tačno.
Iz Dubaija, sa aerodroma uzmeš metro, pođeš do autobuske, i za nekih 10€ i 55min u jednom pravcu stigneš do Abu Dhabija.
Taxi je oko 80€ u jednom pravcu.
CS.
Hosteli ne postoje tamo, a hoteli su za naša shvatanja skupi.
Ispod 70USD nisam uspio naći.
A kako si vizu izvadio i koliko je to para?
skupo:DD
Previše Indijaca ima za to tamo NSX, ne bi tebe ni pogledali! :p
Litar goriva, zadnji put kad bih, je bio oko 0,23€.
Vizu sam od njih oba puta dobio, nisam je ja vadio.
A inače mislim da je dosta skupa.
Povratna karta na relaciji Boston/NYC- Podgorica za 1000-1100$, sad za 26 ili 27 dec. povratak krajem juna naredne godine. Ja iz Bostona ne mogu naci nista jeftinije od 1300+$, a iz NYC tu oko 1200+. Tako da ako neko slucajno naleti na sto neka javlja.
Evo imas za 919$, 26 December depart, 27 January return. :)
Boston,MA.
https://www.cheapoair.com/Default.as...d=50&t=f&sid=1
Povratak bi trebao biti za kraj juna ili jul 2012 :)
A, tek sad vidim na koji mjesec si mislio :)
E boga mi su skupe, nista jeftinije ne nalazim...
Preko cega trazis?
Ja gledam preko Kayak, Orbitz, Expedia, Priceline...
Tripadvisor.com
Flygresor.se
cheapflights.co.uk/
united.com
Mojsije ode li to?
Nemoj da cekamo do juna reportazu, nego kad ugrabis javi se otamo.
Haha, nije za mene, kamo srece :). I ovo je Boston-Podgorica- Boston, a ne Podgorica- Boston- Podgorica.
Edit: zabodoh ga preko cheapOair.com za 914$ :)
Gdje mogu naci najjeftinije karte, za Rim, Milano i Bari? Za ta 3 grada u februaru mi treba informacija..gledam za sestru nesto,pa da vidim,ja se ne razumijem bas naj :)
Jel moguce da je let iz tivta do beograda 35€ ?
Gdje si to nasao?Na sajtu MA ne pise nista.
Ođe http://www.aerogaga.com/ ......
moja greska :D
:excitement:
A sad, da li je moguce da 1 odrasla osoba i 1 dijete od 2-11 godina, zajedno povratna karta bude 255 eura ? Sto je jako cudno ako se uzme u obzir da 1 povratna karta TIV-BG-TIV za 1 odraslu osobu kosta 128 eura. Ispada da se dijete od 2 ili 3 godine obracunava kao odrasla osoba od 30 godina... Izvor cijene : ako se odabere 2 januar - 9 januar, odrasli 1; deca (? je li ovo crnogorski ili srpski) 1.
Probaj preko Tirane, imaju low cost BellAir, nema grada u Italiji koji ne pokrivaju...
Podgorica - Milano pocetkom Feb otprilike od 3 do 11 feb. Koliko je karta? Povratna naravno
mene zanima za Frankfurta ili Berlina oko 25tog ako ima dje nesto povoljno :p moze i iz Dubrovnika ili BG-a il tako nesto....povratna...hitnooo...
Moja sestra je sad dosla iz Frankfurta ali Montenegrom, cijena uzas, 150 eura u jednom pravcu.
Imas Croatiaairlines za 160 eura povratnu iz Dubrovnika. Polazak 23.12 povratak biraj, 3 ili 6 ili 8 jan.
http://www.flugladen.de/
frankfurt-tgd-frankfurt (povratna) ,non-stop. prije 3 4 dana sa je ja uzeo za 163e.sad neznam koliko su
nasao sam preko wizzair-a iz beograda za 156eura 2je karte povratne...Beograd-Dortmund...al neznam kako da provjerim jesu li ukljucene takse u to i sta ima jos od troskova?
Evo preko Wizz Air-a iz Skoplja za Veneciju krajem februara su karte za DZ, samo se takse placaju. Nepune 30 eura povratna karta
Attachment 73052
a kako do Skoplja? :)
Evo gledam cim bi moglo, cini mi se da ima nekih autobusa za skoplje, nije to predaleko, oko 5-6 sati voznje cini mi se.
uh, mene bi to psihicki ubilo da idem busom za Skoplje pa da letim za Veneciju...do Venecije(od PG) ima manje od 1000 km koliko mi se cini(nekih 10ak sati voznje) i to MNOGO boljim putevima
NSX da vidis kako bi se prevario kad bi krenuo do Venecije za 10 sati :)
zasto? pod uslovom da nema neke guzve na putu naravno i veceg zadrzavanja na granici, ako viamichelin kaze da je 12h to je za mene 8, za nekoga ko vozi porodicno neka bude 10 :)
Možda nekog zanima pa da napišem-dakle Easy Jet je uveo novu liniju iz Dubrovnika za Madrid koja startuje krajem juna i karte se već mogu kupiti.
Koliko vidim trenutno su karte po pravcu po 32 € znači povratna karta sa 10 kila prtljaga 64 e.
Ako oćete da dodate pride i kofer od 20 kg to vam je još 34 € ukupno.
Napominjem da ova kompanija on line prodaje karte sa izvjesnom provizijom prilikom plaćanja za sve kartice osim visa electron karticu -sa njom nema provizije pa ako kupujete let ovom kompanijom platite visom.
Pošto je ljetnji vakat :) ja mislim da će mi 10 kila prtljaga biti dovoljno,imam visa electron katricu pa ću ako bog da ići za 64 € do Madrida i nazad a do Dubrovnika dako se snađem.