A stalno je ovaj Kejslodzik u zizi javnosti. Dobro je da su zivi ostali.
Brz oporavak.
Printable View
A stalno je ovaj Kejslodzik u zizi javnosti. Dobro je da su zivi ostali.
Brz oporavak.
Case KUCHI SU UZ TEBE
srecno sjutra i brz oporavak
Da se sto prije oporavi to Cetinjsko ***** malo...
Sad je Moratti zvao da pita, nema 2 minuta.
šokirana sam! Nadam se da su dobro, a Case-u da se što prije oporavi i da mu dobro prodje ta operacija sjutra!
Imali su preludu srecu.
Ali Case je Case, jebenti, ja sam se razbolio kad sam ga vidio, a on sa salama njegovim, kao da nista nije bilo.
ljudi hvala vam svima od srca!!! svi smo dobro,Vuk je i dalje najljepsi Cetinjanin (kako on kaze) :D jos jednom vam hvala!!! :* <3
aj neka si i ti izasla vise :******
naravno da nicija sala nije bila zlonamjerna, i samo se salimo, jer su svi dobro.. Uvijek treba bit maksimalno pozitivan, pa makar i po cijenu tog crnog humora, a ne kukat plakat i nervirat se.
Think postivie, feel positive... and always look on the bright side of life. :)
pusa ranjenicima
ja mu poslah poruku, navarili su mu novi lonac, veli cuje se bolje od g2 bez filtera ;p
Fala vi na lijepim zeljama!
A sad,
1. Stevane nikakva letva volana nije pucala, ne lazi narod. Brzo se vozilo, zanosilo se auto i to je to, fizika. ne glupiraj se.
2. Neka se sale je li Bog da, Svako od njih je zva i sla poruke i nudio bilo kakvu pomoc. Najjace je da kukaju sad na forum. Ja sam se najvise zajebava na svoj racun, i tako i treba da se radi, to je moje svatanje.
3. Nos jesam nagrdio, ali je savrseno operiran jutros i bice ka prije. I potpuno je glupa prica o tome.
4. Srecni smo sto smi zivi, i to je to.
P.s. Moglo bi se izbrisat ovo catovanje, smisla nema smeta ovima drugima, mene je isti *****.
A sto se slike tice, slika me mali brat jer nijesu htjeli ogledalo da mi daju crnjaci i on je to izbacio na FB pa maka posle.
Nos je komican bio, bas sam ponosan na njega, steta sto je sad savrsen kao i ranije. :(
Vidim ja, ti bi opet u http://www.montenet.org/mnews/vijesti.jpg. :D
NEka si ti nama ziv i zdrav, i svi vi. Pa nos vazda mozes nagrditi, to je najmanji problem. :)
Fala Bogu kad ste svi dobro prosli. I nemojte se vise zajebavat tako, necete uvik imat tako ludu sricu.
Ajde, sve najlipse vam zelin, ludaci jedni.:D
Ooo, dje si kejslodzik nosonja.
Kako nosonja kad nemam nosa uopste?
Prelos si, Tito.
Nisi mogao da namirises sarkazam?
Moja greska, ispa sam iz stosa od kako me banova onajcijeseimenesmijereci.
Eo kinuh i izasmijah se i suturlah nos opade mi u ovaj gips...Pi.
Buraz, dobrodosao.
Gledamo se sjutra, dolazim sa ekipom.
Hhahahahah dobra.
Fabia ponesi jeremiju
Hocu hocu, ne sjekiraj se.
Evo i ja da prenesem utiske
lijep je vuk
svratih da ga vidim
e mi se sin prida na 3. A ovi u komade su na 4.
hm , da nema to kakve veze? jesi dobro provjerio na koga ti mali lici ?
inace , sraman podatak od prije neki dan, mup je slavio i ozvanicio po novinama, zamislite tragedije kad se to slavi , mjesec mart, e sad se pitate zasto, prvi put za 15 godina, alooo 15 godina ljudi moji da niko nije u jednom mjesecu poginuo, kuku ..................... tuga
http://www.youtube.com/watch?v=d2xQi...eature=related
Promaši stari onoliku garažu :D
http://www.vijesti.me/vijesti/u-tesk...c-clanak-16403
u krivinu na punoj, dva slepera golfom 2 preticao
hm iskreno nije mi zao momka ........................... pa da mi je iz kuce
Ovaj Q5 je totalka.
ima jednu ipo ;) na ove brzine
fabia, ne pomazu odje ni hiljade hiljade zvjezdica i srcadi..
Mislis? Znaci pri 100 na sat isto ce ti bit, kao u duju, kao u Q5?
narafno, na kolko se rade ceoni i bocni udari na ncap testove? koje brzine udara ? i u prepreku koja stoji, dakle bez zbirnog dodavanja sila ?
Jbg... Neki ne žive van googla ;)
Svakako... Žao što je život momka u najboljim godiama... Sad samo primjer drugima da paze. :(