jedna pohvala za moderatore za podjelu Prodaja/Oglasi na pdf-ove ... :respect:
Printable View
jedna pohvala za moderatore za podjelu Prodaja/Oglasi na pdf-ove ... :respect:
Koristite ovaj topic u narednih par dana dok selidbu ne zavrsimo...
https://forum.cdm.me/showthread.php?t=77787
Evo ja imam prigovor. Zašto dozvoljavate glupe oglase kao npr "K: potrebna vrata od sporeta" (https://forum.cdm.me/showthread.php?t=77870). Vjerovatno nije retardiran da zna da to ne da ođe ne može da nađe nego nema mjesta u Crnu Goru koja prodaje vrata od šporeta, tako da se ovaj član očigledno sprda sa forumom. Naravno da nije on jedini, bio je skoro jedan koji kupuje ekran za Nokiu 7210 (ili tako neko model) uglavnom telefon koji je prestao da se proizvodi prije 5 godina... Zbog takvih,oni ljudi koju su zaista zainteresovani da prodaju svoju stvar , nemogu da dođu do izražaja jer će njihov oglas da završi posle dva sata na treću stranu...
Mogu li znati zasto je i moj oglas za kola pobrisan? Cini mi se bez razloga...
kad ste već krenuli da sređujete oglase na forumu valjalo bi napraviti što više grupa: audio, foto, komp, djelovi komp, motocikli, plovila, satovi, garderoba i tako
ovako je opet kumbulj svega i svačega pa se teže snalazi :D
Prvo sam prijavio oglas u kom prodajem BMW M3 da se LOCKuje.
Nakon toga sam u jednu temu sapunio da prodajem 3 auta. 2 Turbo dizela, i treci BMW M3 (meni nije bila namjera da se sprdam, iako takav oglas mozda nekom izgleda kao sprdnja) uglavnom, iz kojih razloga je obrisan, to vile znaju...
EDIT: Sjetih se - mozda je neko po DEFAULTu samo pogledao vremena POSTovanja i to je bilo to. U 3 post-a sam stavio auta. (i to odmah prilikom postavljanja oglasa, radi preglednosti; tako da nije bilo REFRESHKANJE). Nakon neka 2 sata, jednom sam refreshnuo oglas - i aj zdra'o... :roll: :clap:
Inace, po pravilniku, refresh je kad se cisto reda radi napise bilo sto beskorisno u thread, samo da bi se propeo gore. Sad, vi kao administracija cete sigurno mene bolje nauciti kako je pravilno, posto ste vi ti koji sprovode pravila.
Hvala lepo!
Imao si aktivna 2 topica na istom podforumu:
1. P: Fiat Punto 1.9JTD '01-vo, BMW M3 E36 '94to, Golf II 1.6TD '91vo
2. I: procjena Fiat Punto 1,2benz
Da, jer mi je u kompenzaciju nudjen drugi auto, koji nema veze s mojim Fiatom Puntom JTDom (stariji model, manja kubikaza, benzinac, a ne turbo dizel itsl). A zanimala me je cijena.
Uglavnom, shvatajuci novi pravilnik, u buduce cu se na PDFu automobilizam informisati oko cijena.
Zbog cega mi je obrisan oglas za studen bubice ?
Vjerovatno nije bio na odgovarajucem podforumu ili si refreshovo vise od 2 puta dnevno. Procitaj pravila i znaces zbog cega ti je oglas izbrisan.
Mislim da je negdje pravilnikom zabranjena prodaja spijunske opreme :D
daj ovaj Miljkulica za svaku stvar iz kuce i garaze shto prodaje stavio po jedan oglas u pdf (10-15 oglasa)!
molim admina da vrati sledeci oglas iz pdf-a Racunari i tehnika, u opsti dio, gdje je i bio https://forum.cdm.me/showthread.php?78787-I-K-stari-top
jer nije u pitanju lap top, nego bas top
Bot!!!!!!!!!!!
Zelio bih da organizujem aukciju za prodaju mog sajta za koji vec imam otvoren oglas. S obzirom da je nije dozvoljeno 2 oglasa u jednom podforumu,da li je moguce zakljucati drugi topic(obicna prodaja) par dana dok prodje aukcija,pa ako ne bude zainteresovanih vratiti stari topic,a zakljucati ovaj sa aukcijom?
Koliko mi se cini, to radis ovako (ne pise u pravilima, ali predstavlja fer koristenje foruma):
- Pustis da prodje vise od 24 sata od zadnjeg refresa koji si napravio na starom oglasu, kako bi ovaj postao neaktivan
- Napravis novi oglas (ne refresujes stari dok je novi aktivan)
- Kad zavrsis sa novim oglasom, pustis da prodje vise od 24 sata od njegovog refresha i refreshujes stari
Mozda nije 24, nego 48, ispravite me, ali mislim da ti moderatori nisu potrebni, niti da ce te iko maltretirati za fer ponasanje na forumu, pa i ako nije bas po svim pravilima.
Zalba na moderatore i clanove u topicu Prodaja i oglasi
Moderatori ne rade svoj posao....
Clanovi refreshuju vise puta nego sto je dozvoljeno
Da ne bude da se sve svodi samo na rijeci eo i dokaza:
https://forum.cdm.me/showthread.php?79854-M-Procesor
https://forum.cdm.me/showthread.php?...afoa-220V-220V
https://forum.cdm.me/showthread.php?...-PC-komponenti
https://forum.cdm.me/showthread.php?...a-SX-DG150K-VS
pravi si pgcg001, junspi
a sto njemu smeta to?
Tvoji oglasi ce biti izbrisani, jer ocigledno nisi 1. procitao pravila postavljanja oglasa 2. stavio oglas na pogresnom forumu.
Zašto thread "I: Razne informacije (dje kupiti i sl..)" nije sticky, kao što je bio prije reorganizovanja oglasa?
Mislim da je krajnje vrijeme da se ubaci u sub-forum folder "Muzicki instrumenti i oprema" tako da svi muzicari i oni koji imaju nesto da ponude iz te oblasti ne lutaju trazeci dalje.Hvala i pozdrav cijenjenom forumu i moderatorima.
Nisam došao ođe da plačem, niti da tražim pravdu, samo bih pozdravio velikog misterioza, poznatijeg kao Igi, i zahvalio mu se na crvenom kartonu ;)
Za njegov sud je ''neprimjereno ponašanje'' rečenica bez ijednog vulgarizma, niti ironije, već suha istina...
O čemu se radi? Lik koji je par dana ranije, blago rečeno pričao nebuloze i davao procjene van mozga o jednom iPhonu koji je momak prodavao po sasvim korektnoj cijeni, dolazi danas i prodaje iPhone po nimalo jeftinoj cijeni. Nakon što ga svi prije mene podsjete kopijom njegovih postova gdje je pričao nebuloze, ja napišem da bih mu ja lično ugasio nalog zbog takvog ponašanja, njemu i njemu sličnim, a ima ih dosta... Iiiiii, naravno, dobijem crveni :) Razlog: NEPRIMJERENO PONAŠANJE!
Cijenim ja ono pravilo da svako može da daje svoju procjenu, ali ako ih podkrijepi određenim dokazima, mislim da je to DIDI neđe spomenuo, nisam siguran. Ali, nebuloze su nebuloze... Treba ih sankcionisati.
Podsjećam da me briga za crveni karton, ali ako se nastavi sa ovakvom politikom, izgubićete prilično redovnog forumaša ;) Poz.
Prilicno nas briga...
to je neprimjereno ponasanje Igi,dajes li sebi crveni?
Ok...
Zapamtiš ovaj datum, dan posljednjeg mog logovanja...
Ovaj UserName se ođe neće logovati više, dok god si ti moderator. :)
Pozdrav.
Neprimjereno ponasanje je moj komentar? Nije neprimjereno ponasanje da neko daje sebi za pravo da drugima "gasi naloge" i komentarise na taj racun?
Uostalom, on mene ucjenjuje da ako mi "nastavimo tako" (kako?) on ide odavde!
I prilicno nas briga zbog njega.. Onako.. Iskreno... Od srca...
A eto cisto da se zna, daju li se glavasima foruma kartoni u boji...
Sine moj,znam da mislis na mene :)
Ja znam da sam pogrijesio ,izvinicu se covjeku na pm i editovacu post,sta smaras odma da mi gase nalog,molim te ,bili su telefon i sami je N00thing dolje napisao :)
Znachi ne zelim da se prepirem ,samo ako nije problem da ne dosadjujes vise :)
Hvala unaprijed :)
Pozdrav gosp. Montenegro87 :)
Šta će ti biti od tog crvenog kartona ? :D
Kad bi uporedio sa parama 1, 2, 5, 10 , ... eura koliko bi dao da ne dobiješ crveni karton ?
Tačno toliko i vrijedi materijalno. :D
Uvreda je kad nekome kažeš "uvredu" bez obzira da li je to istina ili ne.
Ima iz psihologije .... svi su piškili u gaće kad su bili mali ...
Pitanje "Jesi li nekad pišao u gaće" je zavisno od situacije provokacija i uvreda
Rent-a-dami reći da je "*****" je neprimjereno ponašanje i uvreda bez obzira što je istina. Ako dođe do suda glat dobija.