Podržavam :)
Printable View
Predlazem da se ''Zdravlje'' i ''Muski kutak'' stave kao podforumi ''Zenskog kutka'' kad je već nemoguće da se napravi poseban forum. Ili otvoriti podforum ''Medicina'' na Nauci...
Eto, da i ja dodam :)
I, da... Zašto se You Tube Funny Videos ne prebace u Viceve?
Upravo podesavamo skriptu da vam odgovara na ove zahtjeve...
Igi najveci si kralj na forum...
А што да стоји непостојећи назив :-)
Igi je strasan foras. Proguta je neku zezalicu strasno..
Oni su visi nivo,a mi smo obicni smrtnici...to su Bogovi za sve nas.Njih dvojica,trojica se sprdaju sa 2700 aktivnih clanova foruma.Kako je to coool
refresh :D
trebalo bi.......neko proljecno ciscenje mojih postova.......ako moze kako......
eventualno pogledaj pm ako ti nije tezina stari pa se $eti nedje i odgovori..
predlozio bih jednu stvar, moze li se sex & erotica nedje da se makne sa prve strane kad mi neko dodje moram micat odma forum jer ispada ka da sam pacenik da po netu trazim nesto sto imam uzivo :)
Ne vidim sto ti je tu problem kad ima iznad i ispod jos 10 podforuma koji nisu sex&ero related.
Da li moze da se ukljuci opcija da 'vlasnik topica' moze da cisti poruke sa te teme? I opcija da moze da 'banuje' neke korisnike sa te teme?
hahahah !!!
Odlichan vic!
Ja bih zamolio Druga Tita da makne ovaj avatar.
Grazie.
Sto bi ga mica, fin je :)
Ne daj se druze Tito!
Odbija odbija odbija
prepadaj prepadaj
ne podlijezi !
Ta opcija je bila ukljucena jedno vrijeme, dok nije dosla ova ekipa za 'moderatore' i 'administratore', tako da samo nek' ste zdravo
Nece biti bas da je ikada tako bilo...no ajd moze bit.....
Kome da se obratim radi editovanja svog posta, jer opcija Edit ne postoji? Moderatoru tog dijela foruma ili odje? tema tipa:
https://forum.cdm.me/showthread.php?t=30037
I sto bi sa editom?
Sto rekoste da bi sa editom?
Opcija "EDIT" automatski prestaje da postoji nakon nekoliko dana, jer sve što želite da izmijenite obično odmah izmijenite...nakon 3 godine nema smisla;)
Ali to je tema čija svrha i jeste ''EDIT''.
Upravo tako. Tema je i napravljena da bi se mogla editovati.
Ne moze se niti izbrisati, niti editovati.
Uostalom, nakon edita se vidi datum editovanja.
Zbilja jest strasna svrha "edit" poslije par godina.
To je uvedeno na izriciti zahtjev Zvoncice jer na Ljubav se zaljube to sve objave, spremamo se za svadbu i priganice, a oni se odljube i poslije godinu dana edituju kao da se nije nista desavalo. Malo sto djavo odnese priganice nego oni koji su citirali prethodni post ispadaju nepismeni ili da su prepravljali necije rijeci.
Ali ovo je tema o filmovima gdje se mišljenje mijenja tokom godina.
Postoji li opcija da se samo za tu temu odobri EDIT?
Ako se mijenja misljene tokom godina, onda se citira svoje prethodno misljenje i napise " e ljudi ja sam promijenio misljenje..." ili se ne citira i samo napise da sad misli drugacije i gotovo.
Ali @Interpol je naglasio da to ne smije da se radi :)
Nikome nije dozvoljeno više od jednog posta :)
Quote:
Originally Posted by Interpol
A ovo znaci da moderatori imaju pravo mijenjati postove.
https://forum.cdm.me/showpost.php?p=791369&postcount=4
To je staro pravilo, koje ce dragi nam Interpol sigurno modifikovati. Editovanje postova na nekim topicima, pa i na Prodaja / Oglasi su potrebni, ali se ne mogu omoguciti zbog forumskog software-a, koji samo omogucuje generalnu zabranu edita. Odredjeni su forumasi mjenjali i do 3 godine stare postove, pa je administracija odlucila da prekine taj trend.
Sto se tice pomenutog topica na film, quote staru listu i onda se doda i/ili izbrisu drugi filmovi sa liste.
Ko oce da edituje listu filmova na topiku CdM Users' 10 Essential Films Ever neka meni posalje PM, pa cu ja editovat.
Ne duplirajte postove.