Originally Posted by
cattarogrande
Koji bih ja dao Banderasu i njegovoj kliki za slijedece poduhvate:
1.Zasluge za dovodjenje TurboFolka na feshte,sjetite se vi stariji prvih njegovih maskenbala u sada vec pokojnom Fjordu, u sali muzika od feshte a u betuli odma iza coshka Cecai sl. koju izvode svirachi koje je on angazovao.
2.Sve iste stvari se deshavaju svake godine i sve se pretvorilo u jednu veliku PAPALADU ALA MAKA
3.Stalno iste figure u povorci karnevala
4.Stavio svoju dragu na vishi nivo od samog Karnevala, ljudi pa mazoretke na otvaranje,mazoret show,mazoretke na abrum,mazoretke glavne u karnevalskoj povorci... Dobro kazu ljubav nije krtola ali ove je jache od restovane krtole!!:mad:
5.Odveo maskenbal u Bechice ,kao nema sale u Kotoru, ja se lichno sjecam kako smo 80ih godina bez ikakvih problema ishli u Teutu na maskenbale i nije se niko zalio shto nema glamura,shto nije NIVO, jes jadni no djebi ovi njegovi PRIJATELJI sjedali dok ih maske zabavljaju:rolleyes:
6.......?Kad ide sa svojom dragom da nas predstavlja po svijetu,pogodite koju,u autobusu on i njegova vjerna ekipa slushaju muziku od feshte, ka u prkno u sve shesnaest Ceca i dr.
7.Kad su ishli u Panchevo da predstavljaju Kotorski karneval prije neku godinu polomile su se sve njegove djevojchice na chelu sa dragom da odu na Cecin koncert, koji vidi chuda nije bio u sklopu Panchevachkog karnevala.:ass:
Ovako mozemo do besvijesti!:mad:
Necu ni nastavljati nego dobro razmislite trebali ovakvim ljudima dati bilo kakvu podrshku?
Chudi me samo da nije josh dobio nagradu grada 21.novembar!:rolleyes: