Samo pozoves na 9860 i iamsh ih za sat vremena!;)
Printable View
a jbg, ko ce to placat :lol:
Kablegirl, kad startuju ovi novi kanali? Najavljeni su za danas ali vidim da nema govora o tome
hvala kablegirlie na quick response
Nemam nikakav problem. Zar nije to u pitanju? Hvalis i dobijes bedza. hahaha
izcooliraj momak! Mozda ti daju i 1L Rade ahhahha
Kabak ne moras bit toliko opterecena sad cu da zovem u bbm da pitam o kakvoj je nagradnoj igri rijec
Def.bi trebali ubaciti DSF njemacki...posebno za korisnike koji vole sport...oni cesto daju uefa kup...njemacku prvu ligu u rukometu...i svasta nesto od sporta...
imajte to u vidu...
ne valja dsf, ja ga imam na kablovsku posto sam u blok 5, stave jednu utakmicu nedjeljno, a to sve imas na sportklub!
mislim da oni uvece daju golotinju jel? ili je to ZDF? Svejedno, go DSF :P
DSF je smece! Imamo sporta vise nego dovoljno i sad bi trebalo uvesti VH1 i jos neki filmski kanal.
e ako uvedu dsf slobodno cu slomiti risiver :P
dobro...nije prosao DSF idemo dalje :)
Slazem se sa svima vama DSF je nekad bio solidan kanal a sada 90 % programa cine kvizovi, tako da se nebi isplatilo da se uvodi takav kanal, jer koliko znam od prije DSF je najavio start svoja 4 tematska sportska kanala koja nece biti FTA tj slobodna na satelitu.
predlog- od sportskih : c+deportes, rai sport, tve, sportmania, nba tv,rtr planeta sport, od muzickih: vh1, viva, svet plus, balkanika, animirani: disney channel, jetix, od xxx- private spice, xxxl! to su kanali koji su najvise gledani!
tuga cemer i jad, razlog zasto je gledam vise od C1R (bjese li tako) je to sto mi se nalazi izmedju eurosporta i sportkluba... Dakle ide ovako, sport, sport, debilni kviz, sport, sport... :bart: Moze li da se obrise ono cudo mozda? Ima kanala koje bih platio jos euro mjesecno da ih nema u ponudi!! :cool:
Kad bolje razmislim uvodjenje IN TV u ponudi nista ne valja.Sad ce biti zbog njih blokirani prenosi evrolige u kosarci na TV AVALA (vrhunski prenosi) takodje i italijanska liga u fudbalu (isto na avali, vrhunski vode onaj zvezdas i partizanovac u emisiji goalissimo) kao i spanska liga na fox tv.Bicu prinudjen ponovo da slusam sofra i njegove emocije
A oprosti zasto bi bili blokirani prenosi? Kakve to ima veze zivota ti sto ce in isto to da prenosi, Gledas kanal na kojem ti se svidja prenos i uzivas.
pocelo se odavno sa "blokiranjem" prenosa, i prije nego sto ce IN uci u BBM ponudu! Ljudi su otkupili prava prenosa za CG i jedini imaju pravo da prenose te meceve na podrucju CG, koliko god nam se to ne svidjalo POTPUNO SU U PRAVU!
E to nisam znala.
Pljujem da ne bi otkrila ko sam, ujutro ces se jos ljepse nasmijati :-)
Da da cg stanice imaju pravo, dali su pare za to.ali to je onda nekorektno od bbm.Najavljuju ponude sa strasnim kanalima (i to jos nabrajaju u zanosu - avala, rts, fox, b92 itd.) a ovamo sve sto volim na njima je blokirano
Zar stvarno mislis da zbog toga ne bi trebalo da se reklamiraju?
To su zakonska prava i regulative koje je BBM kao kablovski operator duzan da isposhtuje..
Sad ako je jedna utakmica skremblovana na nekom kanalu zbog prava recimo TVIN-a, ne treba uopste reklamirati taj kanal...ili mozda uopste ga nemati u ponudi...jel to ti mislis?
ako volis RTS zbog premierleague, FOX zbog spanske, b92 zbog lige sampiona... onda ti ne treba kablovska, sve si to imao na zemaljskoj...
U dobro je evo polako se vracemo na normalan razgovor. Bice ovo zanimljivo oko In tv - mada se ni meni oni iskreno kad Sofro prenosi ne dopadaju - ubije pricu o njegovom Milanu ( neka nekog ne zavara moj nik-nisam navijac Milana ;)). Trebalo bi i ispitati kako In prenosi neke utakmice - nevjerovatno kako nemaju u 99% slucajeva cist signal kada je spanska liga u pitanju - ili uzimaju od tekila kanala - cuje se spanski komentator ili od kanala La sexta ili od nekih ceskih ili madjarskih kanala, a nekad i od al jazira kanala. Takodje je jako sumnjivo kako neko moze davati multiprenos u 17 - koliko ja znam tesko da se moze naci jos neka televizija da daje to, jeste da je za nas ljubitelje fudbala to dobro, ali nevjerujem da su mogli dobiti prava za to - uglavnom bi trebalo da bude kao Enter nedeljom u 17 odredjena utakmica.