Cudi me da nijesu mogli naci neku drugu budala du naprave trejd. Ili da su mu rekli uzmi ti taj player option, mi drugih dogovora necemo imati.
Nema mi mrznijeg igraca.
Printable View
budalu valjda. Eeeee editu moj. :joy:
Ni ja ga ne volim ali nimalo, jedan od igrača koji je unazadio košarku u NBA ligi sa svojim ponašanjem i igrom. Davljenje lopte, stepback trojke do iznemoglosti i foulbaiting.
I naravno, obavezni zahtjev za trejd kad odradi "choke job" u plejofu.
Zašto je Klivlend mislio da mogu osvojiti bilo šta kad imaju njega i Mičela u spoljnoj liniji, a ispod koša Alen i Mobley zaboravili kako se ubaca lopta u koš.
Samo im je falilo da potpišu Bena Simonsa i da kompletiraju cirkus.
Не реци двапут. [emoji1787]
https://www.espn.com/nba/story/_/id/...eason-sideline
Идемо јако, од Шемса...
BREAKING: The Memphis Grizzlies are trading two-time NBA All-Star Ja Morant to the Portland Trail Blazers for Jerami Grant and Kris Murray, sources tell ESPN.
BREAKING: The Atlanta Hawks are declining Jonathan Kuminga's $24.3 million team option, making him a free agent, sources tell ESPN.
Počelo ljeto, brate.
Sad ide obavezni snimak Bena Simonsa kako šutira i pogađa trojke.
Onda ćemo da gledamo mršavog Ziona Vilijamsa kako zakucava i priča kako je u najboljoj formi u životu.
Vjerovatno će neđe usput da bude intervju i sa Ja Morantom da nam ispriča kako se promjenio i sazrio i da je spreman da pomogne svom trenutnom/novom klubu.
E da, i da vidimo u kojem klubu će ove godine Džimi Batler da pronađe svoju "radost" i koju retardiranu frizuru će ove godine da izabere za slikanje.
Edit: eto prozvah Ja Moranta. :joy: E usrećiće se Portland sa gomilom plejmejkera - Ja, Jrue, Scoot.
Los Angeles Clippers guard Bradley Beal has declined his $5.6 million player option for next season, making him an unrestricted free agent, Mark Bartelstein of Priority Sports tells ESPN
Lakers guard Marcus Smart has declined his $5.4 million player option and will become a free agent, sources tell ESPN.
Kako svi odbijaju player opcije jer cekaju rasplet :D
Los Angeles Lakers center Deandre Ayton is opting into his $8.1 million player option for the 2026-27 season, sources tell ESPN.
Toronto Raptors big man Sandro Mamukelashvili is declining his $2.8 million player option for 2026-27 to become a free agent, George Roussakis and Mark Bartelstein of @PrioritySports tell ESPN. Mamukelashvili will have a strong developing market in free agency.
Браво!
Just in: Free agent guard Landry Shamet intends to sign a new four-year, $24 million deal to return to the New York Knicks, sources tell ESPN. Shamet's agent, George S. Langberg of GSL Sports Group, worked with Knicks executives on Monday to land the long-term commitment.
Још само Кат да реконструише уговор да бисмо и Мича вратили. Надам се.
The Oklahoma City Thunder are picking up forward Lu Dort's $17.7 million team option for the 2026-27 season, sources tell ESPN.
Just in: San Antonio Spurs forward Julian Champagnie intends to sign a new three-year, $45 million contract with the franchise through 2028-29, sources tell ESPN. The Spurs declined Champagnie’s $3 million team option to give him a new deal. Waived three years ago, Champagnie has become a vital part of the Spurs core.
Ova godina je KATu zagarantovana, tek ono sledeće ljeto ulazi u "player option" koju može da odbije i produži za manje.
Bojim se da će Niksi morati dobro da ugaze u luksuz da bi platili Miča, ako uopšte imaju tu opciju, jer već imaju 206 miliona za plate bez ovog ugovora za Shameta, a on im je tek 10. igrač na spisku pod ugovorom, treba da nađu još nekoliko minimalaca da popune klupu.
Fino od Sparsa sto nece da se slepaju na 3m za Sempenija no su odbili to i povecali.
Kod sutera se nikad ne zna. Ovu moze odsutirat lose i da mu sledece padne vrijednost.
Kroz istoriju samo je nekoliko sutera svake godine prangijalo, ostali toplo hladno.
Jedan Kajl Korver nije mogao Kavsima boba valjat u PO
Smart ce valjda u Rokice.
Дако дође до Џорданових 6. Weak.
Оће ли Лејкерси дати Бронију екстеншн. [emoji23]
BREAKING: LeBron James will continue his NBA career for the 2026-27 season and has informed the Los Angeles Lakers that the franchise can move on without him because he will play elsewhere, Klutch Sports CEO Rich Paul tells ESPN.
Incoming retirement tour sa Warriorsima.. Jednostavno se crtalo vec godinama da se upari sa Stephom.. Msm da im je obojici sad vise da kreiraju show, nego stvarna trka za prstenovima
Pa veli Lukina era... Bijelac od 32 godine.
To ce bas bit dobra era hahaha
Sto ne dadose Ostina Detroitu...
Kobe fanovi i Bajron Skot presrecni.
Presrecni sto se vracaju u nebitnost.
Dzok Lendejl 14M uze ove godine. Posle moze nazad u Australiju.
Rik Pol misli da je Denver dosta realna destinacija.
Nema para Denver za njega, osim ako neće da igra za vet minimum (3,8 mil).
A i Denveru je prioritet da Votsonu produži ugovor, treba prvo to da riješe pa onda sve ostalo.
Mislim da bi bila fora da potpiše za Dalas - on i Kajri opet zajedno, plus Kuper Flag, bilo bi to zanimljiva ekipa.
Klipersi su isto zanimljiva opcija (ako želi da ostane u LA), ako je istina da se svakog momenta očekuje trejda Kavaija u Toronto u zamjenu za Ingrama i pikove.
REPORT: The Miami Heat, Warriors, and Cavs are the expected suitors for LeBron James, per @ShamsCharania
Denver. Hoce da igra sa najboljim cacijem svih vremena.
Vele odusevilo Brona kako se odaziva za SNS kad god treba narodu dat ljeba i igara.
Istinu na stranu, jeste provalili da NIKO bitan ne zeli da igra s Jokicem?
Na drugom mjestu je SGA.
Naravno da ce svi oni isprduckat neku diplomatsku pricu da su to najbolji igraci lige, ali zato niko nema zelju da igra s njima.
Za Luku evo imamo i pecatirano - dade mu sut kartu lik od 42 godine. EKSPRESNO.
Jokic, SGA i Luka, prevare sto unistavaju NBA.
Harden je makar US, ove su doveli iz bijelog svijeta da unistr najbolju kosarku na svijetu.
Ne vjerujem da će u Majami, nije se rastao sa Rajlijem i Spolestrom u najboljim uslovima.
Klivlend je sa platama ugazio preko drugog aprona, oni moraju da se otarase plata prije bilo kakvog potpisa. Plus, nijesam siguran da je Lebron voljan da se vraća u onakav tim.
GSW je najvjerovatnija opcija, ali je problem što je navodno Lebron tražio da se obavezno dovede AD, ali je komplikacija što Wizardsi neće Batlera, tako da traže 3. tim koji će preuzeti Džimijevu platu, a nijesam siguran da ima puno voljnih ekipa za to.
p.s. Bila bi fora da Lebron ode u Wizardse, oni imaju oko 40 miliona slobodnih u salary capu, mogu bez problema da ga plate (i trejduju za Bronija ako treba). Tre Jang, AJ Dybantsa, Lebron, Sarr, AD - fina petorka. Plus imaju D'Angela Rusela na klupi, taman da ponovo proživi traumu iz Los Anđelesa kad je bio dežurni krivac. :joy:
I meni su Vizardsi opcija.
MJ put plus sto imaju tim s njim.
Nisam htio to spominjati, ali potajno se nadam da ce u DC igrati poslednju kosarku.
Bas kao MJ.
Ali realno, plej kakav mu odgovara, dva fizicki i defanzivno potentna visoka igraca, par trojkasa... Sve je tu.
plus se i russ pominje za wizardse.
lebron, ako mu se ne igra sa raznim piiiiiiiiicama, zna gdje mu je mjesto. plus igrom slucaja ima oslobodjeno mjesto u petorci.
(doduse, to je vazilo dok lamelo nije dosao, sad ne znam vec.)
Leonard u Raptore
cija ce presuda prva, clippersa/kawhija ili manchester cityja? ili necemo docekati nijednu za zivota.
imate 0 pokusaja da pogodite ko drzi swap opciju za pika iz prve runde clippersa.
Bogdan Bogdanović u Hjuston, Luke Kenard u Finiks, Din Vejd u Filadelfiju, Tim Hardavej Jr. u Majami...
bogi izd'o GMokaru. lakersi se osipaju, ali to mozda i nije toliko lose dugorocno. grimes i mamukelashvili se pominju.
Free agent guard Marcus Smart has agreed on a two-year, $13 million deal with the Houston Rockets, plus a player option for the second season, sources tell ESPN.
Free agent John Collins has agreed to a three-year, $51 million deal to sign with the Detroit Pistons, sources tell ESPN.
Norman Powell has agreed to a two-year, $45 million deal with the Chicago Bulls
Nakon skoro $200M zaradjenih, idi tamo dje si najsrecniji.
Free agent center Nikola Vucevic has agreed on a one-year, $3.9 million deal to return to the Orlando Magic, sources tell ESPN. Vucevic -- who started his career in Orlando as a sophomore, spent nearly nine years with the Magic and has maintained a home there since -- turned down more lucrative offers elsewhere to reunite with the franchise.