-
Na svakom radnom mjestu je otprilike ista stvar.
Radnici pod jednim šefom osvoje Evropu i sve što se može osvojiti (većina i dva puta), na poslu je zajebancija i opušteno, prosto ti je milo da dođeš u kancelariju. Onda vrhovni šef ne potroši ništa na novi materijal ili unapređivanje uslova, a očigledno je da treba pokriti još nekoliko radnih mjesta, pa se onda postojeći radnici pod opterećenjem razbolijevaju, šef se snalazi kako zna i umije, glavni konkurent se dozove pameti (donekle), završiš godinu bez profita i nagrada i onda je šef kriv.
Šef kojeg cijela kancelarija obožava bude primoran da ode, konačno se dovede tih nekoliko zamjena (trebalo ih je i starom šefu dovesti) i dovede se novi šef. E novi šef, on će sad svoj metod i svoju filozofiju, a radnici navikli na lagano i što je najgore za sve, imaju vrlo opipljivo i rezultatsko opravdanje za svoje ponašanje. Ili prosto rečeno jezikom svake kancelarije u univerzumu "a što je sad ovo ovako, kad smo prije kod onoga onako i sve je radilo kako treba i još više."
Tako da je Xabi Alonso otprilike pogrešno pročitao situaciju od trenutka kad je došao. Na stranu eksperimenti sa formacijom i igrom, sve upućuje da je htio kako je on htio, a igrači kao igrači, em drugovi em jedan drugog paze. Je li ga Florentino tokom dovođenja navukao, obećao podršku i rekao mu da može da radi kako je zamislio, pa se onda potpuno izmakao na prvi znak da igrači ne vole Xabija Alonsa, izgleda da je tako. Epizoda tokom El Clasica kad se Vinicius derinja okolo i prijeti odlaskom u sred pobjede nad Barcom i stvaranjem razlike na tabeli je nekako simbol njihove sezone. Uglavnom, malo je kriv on, igrači malo više, a predsjednik koji otvoreno ne stane na stranu trenera najviše. Što ga je onda uopšte dovodio?
-
Xabi Alonso had a 71.4% win rate as manager of Real Madrid. That’s higher than Zinedine Zidane managed in both of his tenures (69.8% and 60.5%), more than Ancelotti 68.8%, and only 0.5% behind José Mourinho’s galactico era (71.9%).
bi sinoc pricam sa drugom, dva najteza trenerska posla su real i zvezda. ocekivanja navijaca totalno nebulozna.
-
Dajte Albasete da se grudvamo
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
-
Jedan od Vinisijus/Mbape mora da ode da bi prodisali i znala se hijerarhija. Cini mi se da je blizi Vinisijus odlasku jer su se pominjale neke milijarde iz Arabije
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
-
Nije tako davno Racing (moja žena insistira da ih zove Rejsing kao da su božepomozi tim iz mrtvog NASCAR-a) igrao prvu ligu sa Žiginjom i Munitisom, ili još ranije kad je taj isti Munitis harao sa Salvom Ballestom koji je toliko rešetao jedne sezone da je uspio da bude Pichichi. U međuvremenu su prošetali do treće lige a znamo da je to standardna priča španskog fudbala - od prve to treće ili četvrte i nazad, neko nikad ne izađe iz tih dubina, a neki se uspješno vrate, i evo je Racing na dobrom putu jer su trenutno prvi u drugoj ligi - a kako su odigrali ovo poluvrijeme protiv prvog iz prve lige, pitanje je ko je tu prva a ko druga liga.
-
I La Korunja se lrošetala do tercere, moguće da se izmigolje do primere ove sezone
-
E kako sebičan bi Lozano 2 na Garsiju izadje Rasing i šutnu pravo u njega, a saigrač mu desno plače za loptu sam na svijetu.
I evo sad drugi gol Barse, za koliko se promjeni
-
Ista prica bila proslo kola,Garsia spasavao.
Poenta price,sebicnost protivnika protiv Barse.
Utakmica bez Pedrija u sastavu do 75min toliko znaci ovoj ekipi,Casadu uputiti zahvalnicu koliko danas da ide da se kali taman u Santander,na ljeto def mora ici.
Sreca opet tj Garsia bolje reci.
-
Ono sto sam pretpostavio da ce se desiti,desilo se na Anoeti. Mecevi bez igre i dobrih sansi su pretvoreni u pobjede protiv Espanjola i Rasinga,danasnji mec im dosao im je glave,toliko sansi,precke stative,odbrane golmana,Barsa kako bi trebala da igra.
Mozda do sada najgori meč Garsie,oba gola mnogo bolje je mogao da reaguje,jos imao kikseva al ide se dalje.
Borba za titulu se nastavlja,znalo se da se ova razlika otopiti kasnije ili prije.
-
Mučeni Oviedo, nije čudo što su posljednji i što će ekspresno nazad u drugu ligu. Pokloniše dva gola nakon što su sasvim pristojno odigrali prvo poluvrijeme, šteta. Barca smorena, a i mi što gledamo, jedino ovaj golaco Laminea Yamala ostaje za YouTube kompilacije.
-
Dade ona špageta stvarno evrogol, ono je za ßpice iduće sezone
-
Kakvo prvo poluvrijeme Elche-Barca. Zanimljivo da ih vodi Eder Sarabia, bivsi asistent Setiena i ako se ko sjeca malo bukanja na Mesija [emoji2]
Odlicno igraju ligu, Reala su namucili i trebali da dobiju. Nocas su trebali 5 da prime, al sta su sve promasili.
FdJ sta reci, konacno posle skoro 10 godina igra ono sto se ocekivalo, masina od igraca!
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
-
Veselo veče u Kupu, mislim da nikad nisam vidio situaciju kao ovu na Alaves - Real Sociedad. Ćaleta-Car je uspio da skine dres napadaču Alavesa, da stotinu puta ponovi ne vjerujem da bi opet to izveo, a po slovu pravila to je "opstrukcija" i penal. Alaves je penal promašio u trenutku kad je bilo 2-1 za njih, a sad je u ovom trenutku 2-3 za Sociedad. Promašen penal i na Mestalli, da vidimo može li Bilbao da bude kažnjen kao Alaves.
-
E ako mi je jasno kako neki klub u La Ligi nije iskoristio ovako loše Real M. i Barselonu ove sezone. Ali ko?
Baš bez veze ova La Liga.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
-
Atletico je masakrirao Betis u gostima prije neki dan u Kupu, i to lagano, a danas izgubili kući, a oni su eto realno treći najbolji tim. Mada, za svu dramu oko Reala ove godine, oni su i dalje samo na bod od Barce, a oboje su osvojili dosta bodova, nije baš situacija "Deportivo osvaja ligu sa 69 bodova".
Istina, nije fudbal kao što je bio i timovi nisu dobri, ne kao nekad, nego kao i prije samo neku godinu.
-
@To Madeira vrijeme je da ispratimo pravi fudbal i da djuskamo uz Bad Bunnya par sati iza ponoci
-
Raznošenje u 30 minuta, kako igra Atletico dobro. Dobro je kako je moglo da bude, što je najgore. Svaka akcija ista fora, lopta na krilo iza odbrane, niko ne isprati trk kroz sredinu i rezultat imamo. Flick se prilagođava tako što miče Casada (nikad ga više ne stavio poslije večeras) i ubača Lewandowskog, bold move Cotton, a možda bi nekad trebalo način odbrane promijeniti.
-
Nekad se treba braniti,kada igras sa toliko igraca Out.
Malo spustit odbranu dolje na kontru.
Ovako,ako nastave ovako,AM jos 4 mogao dati slobodno.
Flick je promasio taktiku na ovaj mec definitivno,ovo je njegova krivica
Kasado je Neku Majorku,Gironu,sramota od igrača....
-
E nisam ni znao da igraju, a kamoli da gube 4:0. Mada i Betisa su sklopili 5:0 pa izgubise 1:0 u ligu, pa ajde da tako i bude sa nama.
Mnogo je ulaganja u Atletiko bez trofeja pa ovo nekako moraju donijet u Madrid, a onda dogodine da nam posalju Alvareza. Nadam se da ce Flick iskulirat revans.
-
Kakav je igrac Lukman, ja ne vjerujem da se Inter onako isciganisao oko njega
Ako on ima pravo da nastupa u LS, ne bi se iznenadio da Atletiko osvoji to takmicenje
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
-
Sta da osvoji tripi LS? A ne moze pored Intera,vi ste za ovo takmičenje,u formi ste,Damfris da se vrati,ove bi opeglali AM ko gu****
Prvo nesrecni prvi gol,cista greska golmana. Kasado 2 puta ili 3 ne znam koliko puta gubi loptu na sredini puca kontra. Eto u drugo totalno drugacije bilo,mnogo manje kontri i sansi je bilo
Sreca mogll su 6,7 primiti,i da jesu da mu Flick spusti odbranu dolje,a ne mozes protiv svakoga tako igrati kada nemas igrace da ti cuvaju loptu
-
Crna Farsa...
Kakav šamar...uh
-
Veci Samar kada te tresne tipa Albasete iz druge lige [emoji102][emoji102]
-
Parma igra u talijansku ligu.
Mislim da su Albasetea dobili u prijateljskoj neđe prije.
Volim ovako kad izgube Barsa i Real posebno ubjedljivo.
Kad ih malo spušte na zemlju.
-
Ovo se nije odnosilo licno na tebe,nego na tvoj komentar "samar".
Oni su od krvi i mesa, normalno da izgube ,pogotvo od tima koji je medju top 3 u Španiji.
-
Prsla odbrana,sad da se skupimo mi sa foruma dali bi im ta dva gola.
-
Slazem se u potpunosti kolega. Prvi gol puka sreca i greska golmana. Garsia trop ,Kubarsi mlad,Arauho je van forme odavno. Balde i Koude bas lose igraju...
-
Nema podmuklijih igraca od igraca barselonete, godinama.ovog Erika Garsiju bih mlatio svaki dan.
Pogadja ga lopta u ruku, on pokazuje da su grudi bile u pitanju.. posle pravi faul za crveni, on udara igraca Atletika kao zadnji igrac i on poce da se previja, kao da je on pretrpio faul. Da ne bi Vara ne bi dobio crveni. Posle nesto psuje u tunel, pih, pravo katalonsko govedo.
-
Prvo u svoje dvoriste gledaj,pa onda u komsiluk[emoji848]
-
Gledacu dje hocu tebra i smiri malo, vecih gabelja od katalonaca nema.
-
Hahahahaha toliki si vjerni navijač Varmadrida,cim Barsa izgubi javljas se. A kada ovi Smrdjani izgube,nema te nidje.
Poyyy
PS.Pozdravio te Albasete
-
Ne bih rekao da imas preko 15god,varmadrid i ove izraze koriste djeca do 15god i ti [emoji23][emoji23][emoji23].. razumijem da imas kompleks od Reala, jbg,fan si manjeg kluba, lopovskog kluba.
Nije vazno sto ste izgubili, svejedno mi je, samo ta gluma i podmuklost igraca mi ide na k.
-
Mene je milo da smo vas udarili toliki kompleks,da svaki nas poraz slavite vise nego svoju pobjedu. [emoji848]
Decko, nauci svoje dvoriste da gledas u zivotu i ne zabijaj nos u komsiluk, malo prije sam ti rekao,gledaj kako se tvoji "ljubimci"prenemazu po terenu.
....... Toliko.......
-
Ne ukljucujem se u diskusiju samo pitam ovo...
Ono je Franko natjerao igrace reala da predju u barselonu jel tako ono bilo? [emoji102]
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ovo me podsjeti na vrijeme od prije 15 godina:joy:
https://www.youtube.com/watch?v=bESGLojNYSo
-
Nije bratu lako, garant je pod sedativima.
-
Barsa udarila Realu kompleks,a ovi 5 puta šampioni evrope u zadnjih 10 godina,Barsa 0.
Mislim da madridisti ne bi imali ništa protiv da se nastave ti kompleksi😂
-
Da ova Girona ima jednog Lewandovskog ili možda Darka Pančeva, dala bi do sad 3 gola Barsi.
Kako doktorski iznose loptu dok Barsa vrši neki pseudo presing.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
-
Isto i obratno, da Barca nema Lewandowskog i Laminea Yamala u očajnoj formi, moglo je biti i 3 gola za Barcu. Što ne mijenja činjenicu da je pozadi standardno promaja i visoka odbrana provaljena. Kad će početi prozivka Flicka? Do sad bi se svakom treneru zamjeralo s pravom što tvrdoglavo forsira nešto što očigledno više ne radi i ne pokazuje ni sposobnost da se prilagodi niti da prepozna nešto što bi se moglo popraviti?
-
Veliki je gubitak Iniga plus mnogo povreda ove godine. Kounde, Kubarsi, Garsija, Martin i Balde su cini mi se skoro pa sve utakmice odigrali, 5 igraca na 4 pozicije dok je Araujo bio na mental health break.
Ugasio sam sad na 2:1 nakon ovoga faula nad Koundeom, ja ne shvatam kako se ovo ne svira kao faul? Eto mozda ga nije ni takao, mozda nisam vidio dobro, al u slucaju da ga je nagazio, kako ovo nije faul? Smijesno, crnjak mi je fudbal gledat.