iraola je prvi pik.
Printable View
iraola je prvi pik.
Szoboslai bundesligaska prevara? [emoji23]
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
kakav gol szoboszlaia, strašno. ovaj liverpool je mislim ipak ispred svih.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Odličan go. Mada i golman je stavio 3 igrača u zivi zid,malo ga podcinio cini mi se
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
možda prećerujem al čini mi se da je ovaj tim liverpoola sa isakom koji je njihov novi igrač možda i najjači koji je neka ekipa sa ostrva imala u zadnju deceniju? na papiru ovako mislim, kad se pogleda. rezultate ćemo vidjeti u maju.
kad su svi zdravi ovo im je prvi tim.
alisson
frimpong van dijk konate kerkez
szoboszlai mac allister
salah wirtz gakpo
isak
I mene se čini da će bit još jači no prije.
Ali ove godine Šiti osvaja sve ako im dođe Dolaruma.
Ja ne znam kako alison brani prije mamadasvilija iskreno
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ima jos posla oko Kerkeza i Frimponga da bi se pricalo o dominantom timu. Madueke je lagano pretrcavao Kerkeza koji se mogao boriti sa Salahom prosle godine.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
oboren rekord po potrosenim parama u jednom prelaznom roku, ako dovedu guehija, ide se na 450+ miliona funti.
a komotno bi mogli da ostave szoba trajno na desnom beku.
sve osim titule i finala cl je veliki neuspjeh.
edit - eo i guehi je završen.
Prihodna strana u fudbalu ne postoji.
Kaće o Chelsea-ju da se priča?! I to je neka zavjera, oni samo troše !11!1
sad kad guehi ne bude htio da igra.
https://x.com/JacobsBen/status/1962587127503335842
Ipak nista od Guehija danas, vise srece sledeci put, mada realno da ce u januar da potpisu za sledece ljeto ili neki scenario za manje para odmah ako se poveijedi ko od ostalih. Harvey Elliot u Aston Vilu i time se zavrsava jedan od najuspjesnijih rokova u istoriji. Ko bi rekao da ce Liverpool u jednom prelaznom roku dva puta da probije rekord.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Da, samo što je u ovom roku Liverpool manje potrošio neto nego Arsenal.
LFC potrošio cca 480M eur, prihodovao cca 220M eur, razlika (neto potrošnja) cca 260M eur.
Arsenal potrošio cca 290M eur, prihodovao cca 10M eur, razlika cca 280M eur.
Ovo samo do igrača, ostalo ne ulazi u kalkulaciju (sponzori, tv prava...)
pa i ambicije su drugačije,luzepul napada oba fronta,arsenal PL a u kupovima se vade kao i svake godine.kad gejčester junajted još nije pod stečajem tek se ne sjekiram za ostale.može im se,ako prifali para potpisaće novi ugovor za TV prava za koliko hoće i sve opet u krug kad konačno sve odjednom popuca.
što se tiče čelzija oni su u plusu par milja evra nominalno,šitiju prijetili ovim onim kaznama na kraju niko više to ni ne pominje,kao da ikog realno više zanima ta kme kme priča o parama i trošenju
chelsea vazda moze da proda sebi neku vikendicu u jorksiru ili podmladak transgender tima za 150 miliona i pokrpi sve minuse.
city mislim da je poceo malo da gleda iza ledja sto radi, pa su usporili sa malverzacijama, makar dok ih ne oslobode aktuelnih optuzbi.
...i nikad nista bilo nije sem onda zabrana prelaznog roka sto je bio blagoslov za klub jer su frenkster i klincadija donijeli drugu LS.minvejl old traford prokisnjava curi na sve strane,ne igraju ni kup slavice cukteras i opet se kupuje sesko.ko ima zivaca vise da slusa te besmislene i licemjerne price...
Ko o čemu Čelsi o poštenju.
Tim koji je poslao igrača na pozajmicu u Bajern (Džeksona) za 15 meleona za godinu i što se onda dešava.
Povrijedi im se Delap i oće da vrate Džeksona jer imaju samo jednog špica i ucjenjuju i njega i Bajern i traže 16.5 miliona za pozajmicu.
Piiih.
No iz Bajerna su goveda umjesto da kupe Lukmana za 50 i završe posa oni pozajmljuju Džeksona za rekordni transfer za pozajmicu.
Idiotska transfer politika kluba zadnje 5 god...
E da, na kraju, možda ovo dobro i ispadne za Bajern i ovaj Džekson proradi jer iskreno do sad je bio u raspad klubu đe se ne zna što se čini.
onaj klip iz lpls o postenju.avi
A taj raspad klub je svjetski sampion :joy:
Šampion Londona.
Uz Junajted predmet sprdnje na ostrvu nekoliko godina potonjih.
Evo kompletne liste net spendinga.
Fina rasprodaja Chelsea-ja. I Liverpool solidno zaradio, uz ove očigledne.
https://i.ibb.co/39ZRQnHx/image.png
pictures wonder woman cartoon
izvini tebrice bili su ti šampioni svih kontinenata i u finalu psž odran 3:0 :* znam da boli ali šta ćeš,sila boga ne moli
pride ono što je meni zanimljivije od toga koliko je ko potrošio je đe te pare idu.npr evo bar 15 godina svjedočimo krađi para sa old traforda i niko ništa sem malo na početku stari lokalni navijači.dok je npr u čelzi ulupan više nego ozbiljan novac i ja čak i boliju a tek romanu ne mogu ni da prigovorim
ima i većih prevara naravno,vacke izvlači iz dortmunda stotine miliona evra dvake godine i niko da zine o tome
od '19 na ovamo. liga evrope, cl, liga konferencija plus ovo wc za klubove, i super kup evrope. u tom periodu više trofeja no ijedan klub sa ostrva. neće biti baš da su predmet sprdnje. chelsea je sjebala činjenica da je roman morao da proda klub i da ga je amer kupio.
I morao da najuri komplet upravu i boli doveo analfabete...ali polako uce,tu su vec dva trofeja,pofin sastav,lijepo ophodjenje prema legendama kluba.ocigledno da nije dosao da lopinja i ne kazem da nije moglo bolje da nas zapadne ali ne zalim se.
Plastikaneri kao Šiti i PSŽ.
Pokušavaju da budu velike ekipe.
Dje izdajes potvrdu o 'velikoj ekipi' i koji su tacno uslovi?
tek nocas provalih ovu lepoticu od vrteske:
On 30 July 2025, Samuels-Smith joined Ligue 1 club Strasbourg on a permanent transfer.
On 2 September, Samuel-Smith returned to Chelsea permanently, before joining Championship club Swansea City on a season-long loan.
prodali ga sebi, pa ga kupili od sebe mjesec dana kasnije.
imali su i city i PSG. posebno je PSG imao nekih velikih igraca.
tako je, krenuh da editujem sad :D skapirah da sam kiksa. al po istoriji fudbalskoj stavio bih chelsea malo iznad psga i citya.
PSG je osnovan 1970-e, imaju poprilicno manju istoriju od engleza.
ali su imali prije preuzimanja od strane ovih mutljavina neke velikane kao sto su pape, branko boskovic, bisevac, ljuboja i jos neki drugi manje vazni likovi kao sto su JJ okocha, ronaldinho, poch, farteta...
1970te je čelzi već imao internacionalan trofej (dobivši real madrid u finalu) ali u pravu je čkode,plastika.
auh. prilično iznenadjenje.
https://www.tottenhamhotspur.com/new...n-daniel-levy/
rekao bih jedna od najsenzacionalnijih vijesti u istoriji sporta. mislim da smo svi mislili da ce ga jedino u kovcegu iznijeti sa stadiona.
Ja sam srecan jer mogu zamislit' koliko ste tek vi srecni.ali fakat ostaje da je klub mnogo ozbiljniji posle njega i ima kontinentalni trofej u eri besmislenih para.
vratia se šime, ovaj ange :D mora se reći da uprava foresta baš nije ispoštovala nuna. čuda je uradio sa njima al jbg. problem, bar meni, što je forest krojen da igra po nunovom meraku. ne znam baš kako će snaći sa totalno drugačijom filozofijom fudbala.