bila tanana klupa bez dijonai (povreda ramena) i alanne smith (load management).
Printable View
bila tanana klupa bez dijonai (povreda ramena) i alanne smith (load management).
dobro nije tražio i mjesto ambasadora amerike u kanadi.
https://x.com/TheDunkCentral/status/1965465066746044669
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satou namjesta svoju plavu kosicu a onda ispaljuje trojku.
Kakav epic moment.
A ja kad pricam da nema bolje od nje, zovete me hejterom.
Prije cu odgledat svaku njenu utakmicu, nego jednu Jokicevu.
https://x.com/HoopMixOnly/status/1968410894209081762
a ima neku mrznu facu, vjerovatno je maltretirala ostale klinke u skoli.
pogleda li dijonai masterclass u 4/4? 2 trojke i savrsena odbrana. samo da nije neka teza povreda.
kelsey vazda slatkica bila. uredno medalja sa 3X3 u tokiju pa onda zlato u parizu u ovoj dvoranskoj jel te. :D
kakav preokret lynxica, meščini da su 17 gubile. napheesa realno mvp sezone, kako igra djevojka.
Ejsice pune prirodnih skorera, da bi za 1p pobjedu bilo potrebno vise od pola poena tima jedne igracice.
Lynx demoni u odbrani, ali samo ako je Di zdrava.
Kako odose Dream i Liberty, otvori se to fino sve.
nije liberty ispao, nocas se igra treca u arizoni.
najjace bi bilo da fever ode u finale, a nisu registrovali CC. mislio sam da su je ubacili onako, da popune broj, jer su ionako sve skrsene, a kvalitetno mase peskirom.
Ja to ko u tenisu posmatrah mogucnost prolaska Libertija.
Vidjelo se da nemaju igru.
Kelsi Micel is Boling.
Da im je Sofi tu imali bi sanse.
sad vec ispale. moze li phoenix da nastavi da ispada od minnesote u PO? jaca ekipa neko prosle sezone, bice gusce. i rispekat za stewie, 30 poena onako kljakava. objasniti faulove koje dobija alyssa thomas? bas generacijska pistaljka.
Moze, moze. Vrijeme je za Sotu.
Finiks sve igra kroz Tomas, to ce valjda defanzivni genijalci iz Sote neutralisat.
Tomas bez pasa da se ostavi i Koper da nema lude utakmice.
Satou ce imat 5-17 utakmice kad je dofati Alana.
Svakako treba Dizonej, bez nje gube dubinu, sto finiks bas ima.
Ali valjda je regularna sezona sve rekla - Lynxice dobro igrale i bez Fees, a ove bez tomas ne umiju akciju odigrat.
Jokić ili Dž...ivac?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...06b9579007.jpg
da sudije ne jasu a'ji... koji je politicki korektan pandan jahanju penisa u zenskoj konkurenciji?
uglavnom, ovo bi bilo +15 na HT za fever.
napheesa je zaslužila da bude mvp. no da ako joj se vrne na parketu.
10-ak nepotrebno propustenih utakmica nije pomoglo. od pocetka do kraja ubedljivo najdominantnija ekipa na kraju nagradjena sa pola DPOY nagrade, a cheryl reeve dobila citava 2 glasa za trenera godine.
ovakvo sudjenje cak ni GMokara nema.
Kelsi micel.
Dje se gleda stream? Imam neki 480p u najboljem
kelsey madafakin' mitchell. kao sam cassell.
league pass kod mene.
Ova nasa odlicno koristi minute.
vrlo neimpresivno prvo, odbrane bez. alanna smith sa najgorih 20 minuta kosarke u karijeri.
maria kliundikova sa +14 za 8 minuta na terenu kao apsolutni match winner... ko je imao ovo na listicu za tombolu posle prvog poluvremena?
Fred VanVleet pokidao ligamente, navjerovatnije odsutan do kraja sezone.
Odmah su počele glasine da postoji mogućnost da Hjuston krene po Rasela Vestbruka, pošto su im na poziciji pleja ostali samo Šepard i Holidej.
Moguće da Udoka odluči da može da izgura sezonu sa Šepardom kao startnim plejom, ako budu sigurni da VanVleet može da bude spreman za plejof.
Mislim da je Hjuston i bez njega dovoljno jak da bude top 4 na zapadu na kraju regularnog dijela.
mislim da nemaju prostora da dovedu bilo koga, jedino prvo da se otarase nekog sa aktivnog rostera.
jel ovo Zion smrsao i spreman za sezonu iz snova?
kakvo vodjenje utakmice cheryl reeve u 4/4, u najboljoj finchovoj tradiciji cuvanja time outova. kao da ce da ih doma ponese i urami na zid.
kakav dres.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7f8b469ff5.jpg
jos jedna friskoca iz istog perioda.
https://basketballjerseyarchive.com/...sic-jersey.jpg
A'ja sutnu svaku slobodna.
Da su pripremili odbranu da sutne svaku slobodna opet bi vise puta kontestovali.
Mozda sam glup za profi kosarku, ali mi djeluje kao nesto najdebilnije kad igrac poput A'ja svaki put ostane sama kad se odmotava u p&r.
Ejsis su gotovo svaku izgubili kad je A'ja bila oko 20p ili manje.
I udjes u mec dajuci joj sansu da se raspuca.
isto se za jordana pricalo... svedi ga na ispod 20 i izgubice, pa vidji sto se zbivalo... on po 10 bacanja svaku utakmicu. nisu ni nekad bili mnogo pametniji no danas.
A'ja 3p, 1-7 u 1/4. Izgleda da je bila paMetna taktika da je puste da sutira i ako ne nadje sut da je posle cake walk.
Ovo je 1-1, danas bi trebalo da je ona utakmica dje svima glavnim rade zivci, a neka Hull da zabije sve i rijesi mec.
Fiveru ni Dantas ne igra.
Ovo bi bilo ravno cudu da povedu nocas.
Isto je Boston pencilin za A'ja ako daju malo kontakta.
A'ja je mekan igrac, a ova ko tuč.
bas presusio fever, klupa nula. aces nabacaju sve na kelsey, pa ako ostale ubace nesto, nek ide zivot. dana evans odlicnu seriju igra.
aerial powers, najjace kosarkasko ime.
Kakva makljaza.
Tomas ne nasijeda na pikove, a ruke brze.
Titulu ce kao trener osvojiti zena. Jer su sve ostale zene.
Jedino onaj mrco sto vodi Cikago.
Da Bosko Radovic usme neki WNBA tim uzeo bi titulu.
A da, i Finiksa je trener muskarac.
Nisam to ukalkulisao.
Da je trener Finiksa muskarac, a Sote zena.
Koja veze s mozgom nema.
Mada kad imas Kudlikovu na klupi to olaksava posao.
MK 77
Ispravih L u M.
Mislio sam da se zove Ljudmila. Cijele sezone dominira a ime joj ne naucih.
Al Horford potpisao za Golden Stejt.
Ugovor je na više godina, veli Shams.
Još samo da GSW razriješi situaciju sa Kamingom i potpiše još nekog slobodnog agenta, mogla bi tu fina ekipa da se složi.
Samo da ih zdravlje posluži, pošto dobar dio prve postave polako se približava 40. rođendanu.