jedini koji imaju 4 vezana finala.
Printable View
jedini koji imaju 4 vezana finala.
teško je bilo biti navijač Billsa tih godina :D ža' im ih je nešto bilo prošle sezone protiv Chiefsa. promašiše FG za OT. ove sezone jako krenuli al ih je Lamar uništio
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako je vjerovati Grinu PG13 nije u Voriorsima jer Kamingu ne htjedose dat.
Najprecenjenijeg igraca koji je u odbrani glup ko k.
Dobro, de...Ne može svako bit pametan, ka Saša Pavlović.
kako sipa Sabrina za sad
propustih prvo, vidim opet 7 skokova u napadu za liberty.
a u ponoc knicks - wolves.
gledah uporedo sa nfl (moram Ravense pogledat :D). Napheesa loša, mada su je dobro branile ovo što sam ja gleda
dodjoše dvaput na -2, izgubiše par lopti, Hamilton pogodi trojku i meč ode. ne možeš baš u finalu na strani bez koša biti skoro 4 minuta
ovog puta stewart pokazala zasto je godinama u top 3, na obije strane terena.
da vidimo sad townsa protiv svojih. randle vjerovatno ne igra.
takodje, onaj uzasno svirani cetvrti faul napheese je prekinuo finu seriju. mozda se moglo do kraja trece jos vise prici. mislim da su dale samo 2 poena za 3 i kusur minuta koliko je bila na klupi nakon cetvrtog.
fino ide ovaj bitniji dio paraleloheadera. dvoznamenkasta prednost posle 1/4.
zato ovaj drugi, iako je randle zardjao kao ograda ispred moje kuce, daje pravu sliku kako ce izgledati sezona.
Ova dva slobodna Nafise su teza bila za pogodit od ove trojke Jonesku.
A proslo mi je kroz glavu da treba u stilu Duleta, pravit faul pa imat sudbinu u svojim rukama.
nerealno... mislim da su negdje izmedju 15 i 20 cistih zicera promasile. i kao sto to u kosarci obicno biva, sledi kazna.
"U vas lokal." - Jonesku
https://x.com/alanhahn/status/1846863923099615358
bas bolno. sve u svemu, poprilicna kopija prve utakmice.
nije joj uzalud Curry idol, jelte. mnogo dobra košarka. wnba je ove godine doživjela stravičan uspon, naravno najviše zahvaljujući Caitlin Clark i Angel Reese
Кавај, батаљуј бро. Не иде више.
u duelu GMokare i luke magika 27-4 u poenima, nadam se da bi samo oni koji pojma nemaju o basketu pomislili da je 27 za fejk MVPja. ucio covek od najboljeg.
Mislim da MVP sve smišljeno radi. Može i 80 da utrpa, ako mu se ćefne.
Da ova Vilijams boksuje razni putinofili zabrinuti za prava zena i fair play bi se digli na kuku i motiku.
Kad je Dzordan odvojio DPOY svaku mogucu kradju su njemu pisali.
AKo je bilo da izgube loptu, ovi kradju Dzordanu.
Iskukao je te godine DPOY i vise nikad nije bio ni blizu.
E kako je NBA te godine njemu bio spreman da sve zivo prizna u defanzivnom statu, tako i WNBA sve zivo pise ovim igracicama da se eto i brojke pumpaju radi popularnosti sporta.
E vala ako je asist kad centru bacis daleko od kosa, okrenutom ledjima, pa on dva puta spusta loptu, tijelom dok se okrene, neko polaganje s dva metra. Pitam se onda kad centri sami nesto urade?
Nije bas da im je lopta u rukama ko pleju pa da reces solo akcija.
A opet kad mu cisto spustis loptu okrenutom ledjima u kosini, daleko od kosa, ako to nije solo centarska akcija ne znam sto je.
dobro spakova ona dva slobodna. moon, lynx in 5, a? :D
eh, ne znam bas. moglo je i moralo je biti vec gotovo, ovako na gostujucem terenu protiv ekipe koja bi vrlo rado da ispise novu stranicu tanane njujorske kosarkaske knjige, nisam bas optimista. (jesam li ikad?)
kako god se zavrsi, dobra finalna serija i reklama za zensku kosarku - kome je trebala. kapiram da vecina ljudi koji su novi su tu zbog par licnosti koje su friske u ligi i vise ih zanima iz socioloskog ili (pop)kulturnog ugla, ali se nadam i da su ostali zbog kosarke. malo nalik na bulls - jazz finale iz 98-e, 3 od 4 dosadasnje utakmice su na 2 sekunde do kraja bile nerijesene.
Dobro se navija.
Dzonesku nakon trojke za pobjedu baca krsine.
Ispade tri puta odbrana kod Kolier, ali dobro je sto je ovo zenska kosarka pa ce je zaustavit kad Nafisa odluci da je zaustave.
napokon se odustalo od neartikulisane hines-allen sa klupe. dorka juhasz bi samo na konto kvalitetnog imena morala da dobija 5-10 minuta po utakmici.
malo vise domacinsko sudjenje, m?
Ovo ako Minesota izvuce muda do poda.
Pred ovakvom publikom, protiv ekipe koja ima idealnu prvu petorku.
Koja ne bi trebalo ni da im je dobar match up.
Pa oni da zaustave JJ treba dvije igracice.
Rekoh ja, zene su toliko bistre u odbrani da ova Kolier do 40 moze da ide.
Taman Minesota vodi za tih 14 jeftinih poena sto su Kolier dozvolili.
da je sudjenje korektno, taman bih tih 14 bilo na HT. ovako, liberty favorit u drugom.
btw, phee me uzasno podsjeca na dina radju.
Je li moguce Stui vec 10 skokova hahahaha
Svaka joj cast.
U najavi utakmice Dzonesku i Stui apostrofirale odbranu.
Vaznost 5. utakmice je ucinjela da ne prime 47.
S druge strane Minesota stvarno nije imala propusta i nije dozvoljavala lake poene.
Taman Dino Radja.
Dozvoljava se vise kontakta. Domacinu pogotovo, pogotovo kad ga trebalo vratit u mec.
Nije bilo ociglednih faul propusta.
a dje nije, castili pretposlednji napad jones bacanja, cista mrtva lopta bila, na drugoj strani 3 ulaza su trebala bacanjima da se zavrse. 0 sutnutih bacanja za poluvreme.
a stewie, jbg, 195 cm, 10 vise od collier. odlican odraz, godinama u top 5-10 u skokovima.
Dva puta u finisu lake faulove dali JJ.
Minesota otvori poluvrijeme s defanzivnim propustima.
Stui dobima miss matxh, pa otvorenu trojku i sad LH.
Zao mi ako se Stui raspuca, jer to bi bilo to.
Minesota stvarno nema individualni kvalitet koji ima NY.
Alana Smit je enforcer Minesote a igra s nagrdjenim ledjima tri utakmice.
Ako McBride i Vilijams ne bucnu nekoliko trojki sansi bez.
Previse je natrpan reket da bi Fees dala dovoljni polaganja za pobjedu.
williams je sad nasla da odigra najgoru utakmicu u sezoni. ako smith ne moze da nastavi, gotovo.
crna kayla, imas 5 sekundi...
Nije zasluzio NY ove produzetke.
Dozvolis da ti Fees da 6p iz polaganja kad se lomi za titulu, od toga ocistis joj da igra 1 na 1 sa Torton.
Bas se poklopilo da se kaze da su zasluzeno izgubili i onda ova bacanja.