https://i.postimg.cc/65479pGv/FB-IMG-1718964620571.jpg
Printable View
Smailagić put Kaunasa, a Avramović izgleda takodje završio sa Partizanom
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sudeći po prvim pojačanjima, Željko slaže drugačiji Partizan. Biće to mnogo tvrđe i jače u defanzivi.
Sad se mogu kladiti da ostaje i Ponitka. Nešto se piše i za Bonga, što se takodje uklapa u tu viziju.
Ntilikina je odbrambena zvijer, jedino što mi se čini da je dobar momak i ne znam kako će reagovati na Žocov fen. Valjda se neće rasplakati.
Svidja mi se Lundberg. Takav tip i karakter je falio prethodnu sezonu. Neko ko ima muda i sa vanjske pozicije može probiti i napasti jako obruč.
To je trebao raditi Aleksa, ali je veći dio sezone bio u kanalu zbog tih njegovih povreda.
Isuviše se oslanjalo na šut za tri i malo je drugih rješenja bilo.
Vidjećemo šta se planira za peticu. Volio bih Motleya.
Nece valjda Dobric kod nas.. izvor Matteo Andreani..
Dobrić bi Partizanu legao ka' budali šamar. al veće su šanse da Džejla i ja popijemo par piva no da on predje u Partizan, tako da [emoji4]
Ko ono reče da Kaboklo ostaje u Partizanu ?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Samo sto dalje od nas!
Ko ono rece da Koboklo ide u zvezdu ?
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
Kasne mu dvije plate. :))))) Ostoja, nemoj da zovemo Velju da ide u British Motors. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
teško je vjerovat na riječ nekome ko potpiše ugovor sa klubom pa ih zaebe i ode u drugi (tada sam pisao da nije za Partizan). onda zajebe još jedan klub. ako ima ko pametan u Zvezdi ovoga samo izbjegavat. doveli su za sada sjajne igrače i ova kanta im ne treba ama baš ništa
Ali Motly koji ode u Hapoel tel aviv..
Mogli smo bez ovoga Dauma.
Ajde Covke, dovedi Sengeliju vise. :)
Mali Yago ide u Rusiju.
Ima prejaku ponudu Unicsa.
Oce li se zavrsavat saga sa Sengelijom zaboga
Mislim da nece on da igra u Srbiji da je to problem.
vele da je Sterling Brown u pregovorima sa Partizanom
A nek ostaje samo da nas vise ne loze i ne dave s pricom oko njega.. Lik jes klasa igrac i legao bi zvezdi pravo ( mislim kojoj ekipi ne bi ) ali ocigledno ne zeli iz nekih razloga koji me i ne zanimaju, a ocigledno je i da taj razlog nije novac.. Mrs s njim vise u tri pm
Virtus ostaje bez glavnog sponzora, tako da tu treba vidjet šta i kako. legao bi Zvezdi brutalno, jer bi igrao nekih dvadesetak minuta, a toliko je dovoljno da unakazi protivničku ekipu
Ode Smajli.. Zalgiris izgleda
https://x.com/andreacalzoni11/status...96013353087362
odlično je igrao u EC. pogotovo onaj playoff. ima dosta poena u rukama. vrlo dobro pojačanje, ako je ovo tačno.
takodje priča se da je Tyrique Jones blizu Partizana. a da je Baldwin blizu Fenera
Baldvin je koliko znam potpisao sa Fenerom.
2+1 ugovor.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Mene zivo zanima sto ce Partizan uraditi po pitanju centara. Jer evo im gori trenutno na toj poziciji.
Finansijski izveštaj @partizanbc govori da je klub u 2023. godini poslovao sa dobiti od skoro 900.000 evra
Partizan je u 2023. godinu ostvario 20.686.247 evra poslovnih prihoda, od čega državne donacije iznose 2.846.953 evra. Dakle, klub je ostvario 17.839.294 evra sopstvenih prihoda (bez državnih para).
Pbg.news.
I onda je mrmot...
Pa lose li je to ? + su im povukli par sponzora.. n1 imate dvije emisije Zoc prica.. kakva velicina !
Ta dva kluba bi se raspala da posluju u nekoj uređenoj državi.
Ako ima onih kojima to nije jasno, neka žive u svojoj slatkoj zabludi.
U uredjenoj drzavi bi bili privatni klubovi..