Ne mogu da editujem no da potkrijepim ovo što napisah jednim linkom.Jer ovaj Massaro podmeće konstantno počinjem da vjerujem u riječi outline-a iako to neću izgovoriti jer vodi onda diskusija u ćorsokak.
https://www.themeditelegraph.com/en/...es-1.38181913/
Neka si @Solid otvorio temu mrčeni DPS su bili ološi čista koja je sve radila onako ad hok za svoju volju nismo mi Finska đe su građani te zemlje tražili od vlasti da budu članica NATO-a jer su tamo od malih nogu informisani.Mi smo ođe imali DPS koji je pola Crne Gore prodao ruskim oligarsima a onda kad je došlo stani pani i viđeli što se dešava trte mrte nikakva info u medije kako i zašto.To je mafija ne znam što očekivati od mafije.Ti kao građanin u Finskoj si Bog a ođe si obični sužanj partijskome aparatu pogledajte samo kakvi su nam mediji to je tuga živa.
Izvinjavam se što se raspisah ovako no znam i ja dostinu ljudi koji misle da treba da izađemo iz NATO-a ali ne shvataju kakvu onda sebi omču stavljamo oko vrata ne zato što su zli/pokvareni/jedvačekaju ođe rat no što su naivni da ne etiketiramo ljude koji to nisu zaslužili.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk