Kakve crne litije. Sračunaće za koliko eura im je veći pdv, to će da dupliraju i dodaju na cijenu.
Printable View
Kakve crne litije. Sračunaće za koliko eura im je veći pdv, to će da dupliraju i dodaju na cijenu.
I da uvedu taksu na čekanje ispred restorana.0.4/€ po satu.
Bez zezanja.Bio sam par puta u Roštiljadu dok nije zaživio taj kult čekanja ispred restorana.
Interesuje me,iz iskustva nečijeg,je li se oslobađanje stola čeka za šankom,ispred na parking ili stojiš neđe nekom iznad glave?
Kakav je osjećaj dok jedeš a vidiš da je došao neko sa đecom,starijom osobom i čeka.Proradi li empatija?
Kakav je osjećaj dok se čeka i broje li se žvakovi onih koji jedu i zamjerali im se što ne duvaju u kafu da se brže oladi?
Kad jedeš a neko čeka,je li preporuka da se povuče za uvo,samouštipne za knopr ili povuče murica i cvrcne usnama ono "cccccccc",,,da se kletve tuđe dezintegrišu?
Dobije li se kakav popust ako brzo pojedeš roštilj?Ođe bi ja profitirao jer jedem ka sumanut...znam,nije zdravo
Pričao mi je čovjek da je u Japanu bio u toj situaciji i da je kulturno i da se podrazumijeva vrijeme koje je predviđeno da se provede za stolom,odnosno konobar učtivo stavi do znanja da vam je vrijeme da idete jer neko čeka.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
meni nije jasno odakle taj bunt za cekanje, to je restoran, ljudi dodju, naruce, jedu i odu. Ne sjede po 3 sata uz kafu da svare to sto su jeli.
iz tog razloga ni cekanje nije toliko strasno, a i tu podrzavam dizanje svega sa stola, jer sto ima da blejis tu, idi doma, lezi, spavaj, igraj domine
U busy restorane konobar oko tebe oblijece i sklanja tanjire cim si pri kraju, kako bi te 'ohrabio' da platis i podjes sto prije, jer cekaju drugi.
Kod nas nema takvih restorana i mjesta generalno, osim evo Rostiljijade sad.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Ček,ako osjetiš da bi posle završenog obroka još malo posjedio i popričao s ljudima za stolom,pa dođe konobar i digne sa stola sve,jer neko čeka ispred restorana ko će da ostavi sledećih 50-tak eura,ti se osjetiš neprijatno(jer si i ti ostavio 50-100€) i kako rješavaš situaciju?Naručuješ kafu(jel te,ima je u meniju) sjediš još 20min.Onda naručuješ kolač ili neki digestiv i njega imaju u meniju i ostaješ još 20min i to sve za 10-tak eura.
Ja da sam gazda zabranio bih da se čeka na vidljivo mjesto ispred restorana,pa śedi u auto i čekaj.
Ili bih na meniju stavio samo meso(dođe ti jedno pivo gratis) i ekstra skupo pivo.
Sve ovo pada u vodu ako se može gospodski sačekati u nekom foajeu ili za šankom.
Pored toliko mjesta (sa zakazivanjem a i bez) da čekam neđe na parking na sunce da bi jeo...
Neka hvala pa da je Umami Hudson na Menhetnu...
Poslato sa šivaću mašinu
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Sto se sjekirate, samo ne idete na takva mjesta. Nije to bolnica, mup pa da morate tamo.
Ja generalno ne volim to produzim ako vec ne mogu da zakazem.
Svaki put do sad kad sam bio u rostiljijadu cekao sam, jedini razlog zbog kojeg se nisam bunio je zato sto znam da cu jos vise pojesti one najjace mesine u svijet
Ne sjekiram se.Bio sam na to mjesto.Odličba hrana i to je to.Poći ću opet kad nam dođe,samo,što ti kažeš,vidim li da je zauzeto produžim.Znači,napraviti plan B,kao što ga nema selektor Radović(on nema ni plan A,a meni bi bilo plan A Roštiljada,plan B Durmitor ili nešto drugonu tom pravcu...)
Možda sam se loše izrazio,da se razumijemo,čekao sam ja sto da se oslobodi u Kristal kad se otvorio u Deltu(?!?),upravo,jer sam jedva parkirao,došao do restorana sa gladnom familijom i bez plana B.Ali sam bio ponuđen da sjednem za šank a konobarevo je bilo da me zovne čim se prvi sto oslobodi.Može rekoh.Naručismo piće i ne zveramo za stolove i brojimo preostale zalogaje.
Frustracije su mi ostale iz doba Griniča starog kad se čekalo ka zapeta puška ko će se ustat a on ka zainat gustira kafu i kad vidi druga,a krenuo je da ide, sjedne ga za sto,popriča sa njim 2 min dok ovaj naruči i ostavi ga za sto...
nalećeh na ovu emisiju na rtcg, govori se o tome kako su troškovi života skočili. Bokan objašnjava kako moraju cijene bit visoke i čoek se svim silama trudi da nam objasni kako mu nije lako [emoji23][emoji23][emoji23]
тапаталк
https://radiotitograd.me/titogradske...-QPlAMPPJ2_d0s
Zove Lidl da dodje ...
Lidl kupio 3 placa u montenegro
po dupu tad su imali pravo gradnje
posle kupovine Dup se mijenja i zabranjeno im graditi!
jel to opstrukcija ili poziv na ljubav?
Poziv na ples
kako se zivi ne umiralo se
Jedva cekam Evropa Sad 3 :heart:
Kako ono reče Crni Đurišić - biće bolje, ali samo nama - i dalje aktuelno...