Kao i svaki zakon na ovom svijetu što se donese, tako se gleda kako da se nađe RUPA u tom zakonu. Zbog toga postoje zakoni. Zbog rupa. E sad, ASI, ili Artificial Super Intelligence, stvarno nisam ekspert. Ali to mi zvuči isto kao ovo oko zakona. Gdje naći RUPU u toj inteligenciji kako bismo je mogli iskoristit u maliciozne svrhe.
Artificial superintelligence (ASI) is a software-based system with intellectual powers beyond those of humans across a comprehensive range of categories and fields of endeavor. ASI doesn't exist yet and is a hypothetical state of AI.
Znači ASI još ne postoji, zvanično, a ti već navalio kako je najpametnija ikad. 100% je broj virusa i trojanaca koji zakače osobu na PC ili smartfonu, ili nekom drugom uređaju, SOPSTVENOM greškom. Radi se u 100% slučajeva od sopstvenog klika na VESNA 5KM OD TEBE HOĆE DA PLEŠE SA TOBOM do smaranja nekih ozbiljnijih faca u pentestingu online. Pa ti oni lupe recimo Pegaz softver isto tako iz dosade, i sve o tebi saznaju. Šta doručkuješ, kad ideš u WC.
Ta hipotetitčka superinteligencija, šta ti namjeravaš sa njom
? 99 posto ljudi bi je iskoristilo da hakuje bivšoj, bivšem Facebook ili Instagram profil ili je gleda kroz prednju i zadnju kameru kad ASI kao Pegaz to završi kroz Quantum Supercomputers i ukine privatnost. Otkud tolika popularnost i traganje za magičnim napitkom hakovanog Instagrama...
A ti? Za šta bi tebi ASI treba...
Evo ja ću biti skroman, meni treba za ličnu medicinu. ASI će moći da stvori i farmak koji mi treba na osnovu analize. Ali šta sa ovim drugima...
- Medical advancements: ASI could revolutionize healthcare by enhancing diagnostics, drug discovery, and personalized medicine. It could analyze vast medical databases, identify patterns and correlations, and assist in developing tailored treatment plans.