Originally Posted by
aleksa111111
Sad kad si me vec povukla za jezik
Treba li da navodim slucajeve umrlih beba, porodilja,pocev od b polja pljejvalja, cure sa cetinja koja je umrla od virusa prije nekoliko godina,druga sa konika vracena kuci sa zaboravljenom posteljicom u stomaku,djece sa dobijenim autizmom od mmr vakicine, od cega dvoje u mojoj familiji,i jedno sa zenine strane od brata joj od strica ,
djeca svo troje isto godiste, 2006
Pa onda da slusam vase bisere odje,eeej nije ovo rekla kazala, 3 djece u familiji isto godiste iste godine primilo vakcinu.
-srecom po moga sina, isto je i on 2006.g. rece nam Dr Nada Jankovic tada, nemojte da dajemo Aleksi vakcinu,zadnjih nekoliko dana je dosta djece imalo komplikacije sa visokom temperaturom i konvulzijama.
sacekali par mjeseci i boga molili da sve prodje dobro ,posle vakcinacije
Lako je osudjivati tudje misljenje jer vas ne dotice licno i nije vam blizu.
i nikad vam ne bilo,ko nema u blizoj ili daljoj porodici ,ne zna sta je muka
Pocev od ishrane odlaska na terapije,bezglutenske hrane ,secer 0
Brasno 0 mlijecni proizvodi 0...
Dalje,
Drug mi je operisan prije mjesec, sto kazes @zvoncice od "slijepog crijeva" u kotorsku bolnicu,otpusten 5 dan,dobio sepsu momak sa crp 200,od tada operisan 2 puta hitno ,jedan rez od kuka do pupka drugi od pupka do grudne kosti .dosao sa 120 kila na 70 kila za mjesec dana i da slavi dan sto je "prezivio"rutinsku operaciju.
Ko je umiro od srca mlad tada a ko danas?? makar sam licno poznavao 30 momaka moje generacije koji su umrli sto od srca, sto od raka, 40 tu nisu docekali.
Apropo zvoncice da se ranije umiralo mlado
porodica mi je genetski dugovjecna
pradjed po ocu zivio 113 i umro od starosti (ko ne vjeruje moze da pita u masline koga mu milo)
djed po ocu umro prije mjesec, sa 96 od starosti
Prababa po ocu zivjela 93 umrla od starosti
Baba po ocu zivjela 83 umrla od starosti
Otac ziv
Pradjed po majci zivio 78 umro od starosti
Djed po majci zivio 52 umro od infrakta
Prababa po majci zivjela 90 umrla od starosti
Baba po majci 95 umrla od starosti
majka ziva
Ja cu biti srecan ako budem 70 docekao sa "ovakvom medicinom" i nacinom zivota.
Tako da prica da se ranije umiralo mlado, ne pije vodu
@mojsije
Nema ovo veze ni sa netom ni sa inteligencijom,iednostavno je ne znam sta ti nije jasno,brate vakcinises sebe djecu porodicu udrite svi ,nek vam daju i moju dozu i ja nemam primjedbi na tvoj izbor, niti te ubjedjujem da se ne vakcinises,iznosim svoje misljenje na osnovu nekih porodicnih"iskustava"sa vakcinama novije generacije [emoji57]
Ne vjerujem u vakcinu koja se radi zadnjih par mjeseci,i u njen ucinak bez nus pojava.
ovo nije provjerena sezonska vakcina protiv obicnog gripa .ovo je nepoznanica, pa iz koje god labaratorije vakcina dosla ,americke kineske, ruske ,svajcarske francuske...
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока