Prije ce biti da mu je u organizmu ushao mali broj virusnih kopija i nemaju povoljna mjesta ra razmnozavanje,na njegovu srecu,jer teshko da 3 x test ne bude ok.
Printable View
Prije ce biti da mu je u organizmu ushao mali broj virusnih kopija i nemaju povoljna mjesta ra razmnozavanje,na njegovu srecu,jer teshko da 3 x test ne bude ok.
Kakav smo narod nije mi jasno.
Brzo smo zaboravili šta se desilo u Italiji i Španiji.
Kako makar ove starije 65+ nije briga pa oni ne nose maske...
Totalno ludilo.
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Zadnji podsjetnik je ostao na prvoj temi pa da ponovimo:
1. Manite se politike na ovoj temi. Imate cijeli jedan forum posvecen istoj. Svaki post koji sadrzi dio vezan sa politikom, crkvom i slicno ce biti obrisan a forumas/ica ce dobiti infrkaciju. Pod ovim se podrazumijeva i koriscenje aluzija i drugih stilskih figura u pisanju npr: krajem avgusta bicemo corona free zemlja, izdrzi mala do avgusta i tome slicno.
2. Sto se u Srbiji desava vezano za virus imate posebnu temu.
Pozdrav.
Upravo najavljeno da će samoizolacija biti 14 dana (smanjuje se sa 21 dan)
Da li CG drzavljani mogu preci granicni prelaz DEBELI BRIJEG, iz CRNE GORE, ostati odredjeno vrijeme u nicijoj zemlji (pola sata, sat) i vratiti se u CG, bez potrebe za izolazijom, karantinom, testom...
Sent from my iPhone using Tapatalk
539 analiziranih.
86 novih.
1 smrtni slucaj.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Mi smo nagrdjeni,a pushteni niz vodu,pih.
kolega pozitivan posle 21 dana provedenog u samoizolaciji , rekao mu doktor zbog novih mjera idi slobodno nema veze oslabljen ti je virus u tebi i nisi opasnost ??!! jebe struka zbunjenog
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
nema šanse da bude pozitivan nakon 21 dan, ili sa tim testovima nešto nije u redu ili mu je neko dolazio ili biće prije dolazila :)
Kad se testira koliko je potrebno da rezultat bude gotov?
Laboratorije Instituta za javno zdravlje (IJZ) su od posljednjeg presjeka završile PCR analizu 431 uzorka na novi koronavirus, među kojima je otkriveno 60 novopozitivnih slučajeva infekcije.
Novopozitivni iz sljedećih opština:
Podgorica 30
Bijelo Polje 13
Nikšić 7
Berane 3
Budva 2
Herceg Novi 1
Bar 1
Kotor 1
Ulcinj 1
Gusinje 1
Institutu je prijavljen još jedan smrtni ishod kod pacijenata iz Podgorice koji je liječen u KCCG. Ukupan broj smrtnih slučajeva povezanih sa COVID-19 od početka juna mjeseca je 42 a od početka godine: 51.
"Prijavljen je oporavak 152 pacijenta tako da je ukupan broj oporavljenih od 14. juna: 1130. Ukupan broj aktivnih slučajeva COVID19 u Crnoj Gori trenutno iznosi 1762", navodi se u saopštenju IJZ.
Od početka godine ukupan broj registrovanih slučajeva infekcije novim korona virusom je 3258.
Aktivni broj slučajevi, oporavljenih i preminulih od početka juna po opštinama su prikazani u tabeli IJZ.
https://www.vijesti.me/data/images/2...ver=1596380833
Zanima me sledece ako je neko pozitivan kad ga opet testiraju za 14 dana on opet pozitivan da li oba puta ulazi u ovaj broj testiranih i da li se opet prikazuje kao pozitivan dva puta?
Sent from my VOGLA using Tapatalk
Ne naravno...
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Dobro pitanje.Onda bi kad se taj oporavi u stvari dvojicu skinuli sa broja aktivnih.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Ovi nashi kao da su ...i dalje mi nije jasno imaju li vishe svakodnevnu komunikaciju sa Zg klinikom,ne bih rekao sudeci po chinjenichnom stanju.
Vidim po instagramu masa ljudi iz SRB došlo na more (poznanika), veza preko granice i lagano, nit karantin nit samoizolacija, direkt na plažu.
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Ima ljudi koji su pozitivni, koji su u samoizolaciji, koje provjeravaju a oni uveče izlaze. Nije nam kriva ni Srbija, ni Albanija niti bilo ko, mi smo smai takvi, nikakvi.
Ljudi, ja ne znam đe drugo da pitam ovo bez ovđe, da li je u skladu sa mjerama da se u kombi koji je predviđen za osmoro može voziti osmoro? i ako jeste, da li može neko da mi pošalje u DM taj ''zakon''?
Sinoć u 20.45, na most Blaža Jovanovića u centar grada, prolazi bijeli veliki autobus KRCAT radnika. Svako sjedište zauzeto, desetak ih stoji i drži se, par njih sjedi na stepenice na izlaze. Ako u bus staje 50 osoba, u ovaj je bilo minimum 70.
Stoji na semafor, ja čekam pješke da pređem, narod se okreće, gleda, niko ne vjeruje. BUKVALNO NIKO masku unutra, čak ni vozač.
Nevjerovatno. S obzirom da je neki organizovan prevoz, vjerovatno je svako veče u tom terminu na tom mjestu, pa ko ne vjeruje neka pođe da pogleda.
Da li prijavit ovo i kome? Sa jedne strane izuzetno mi bješe žao kad to viđeh, a ne znam da ih zbog toga ako im ukinu prevoz ne pošalju doma ili nešto :o
Ne treba to prijavljivat, ko može neka se pridržava zakona i pravila, vjerovatno ljudi zarađuju za hleb, nije ni njima milina da se voze tako kao u prasedarnik siguran sam, a što se tiče maske, vjerujem da su na građevini po cijeli dan i da im je ovaj virus najmanji problem :)
Možeš, privatnim avionom.
https://www.danas.rs/drustvo/za-priv...k-u-crnu-goru/
Izgledalo je katastrofalno.
Namjerno nijesam slikao imajući u vidu da to nekoga od tih jadnih ljudi može koštat posla, ali taj autobus stalno cirkuliše pa se može provjerit.
Autobus je onaj veliki, bijeli, stariji, bez natpisa na njemu.
Očigledno ih poslodavci, a i država koja to ne sankcioniše tretira kao nižu vrstu.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Pa obratite pažnju kad vozite (ja sam često u kolima zbog posla) skoro niko ne nosi masku, nije moguće da su svi koji se voze iz jedne kuće.
Bice da je mozda isto ovo...https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4c7410b7bb.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f155b324e7.jpg
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
E, baš takav, samo još puniji je bus bio no ođe na sliku.
Pročitah ovaj tekst i ne znam kakve veze ima jesu li radnici Crnogorci ili Makedonci ili Norvežani.
Čak ni vozač busa masku nije imao.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Obradjeno 306 uzoraka
Pozitivnih 43
Smrtni slučaj 1
Oporavljenih 242
Dakle od 306 uzoraka iliti novih uzoraka 64 ukupno uradjeno od tih 64 je 43 pozitivno.
Ma ko zna vise sta je i kako je. Dosli smo u situaciju da se vise nikome nista ne moze vjerovatno. :(
Mali broj uzoraka ima razlog - zarazeni kriju kontakte