e vidim da mi iz plemena zulu smo odje u manjini
zulu ravno gnijezdo junacko
aaaaaaaaaaa ja shto cu a ja sa kime cu
:mrgreen:
Printable View
e vidim da mi iz plemena zulu smo odje u manjini
zulu ravno gnijezdo junacko
aaaaaaaaaaa ja shto cu a ja sa kime cu
:mrgreen:
cudi me da nije cipur postovao nesto
vidim da se smaram.Cipur, trenutno sam online pa postuj nesto, smor mi je...Ajde, ti znas uvijek da me zabavis!!!
Cipur, covjece, jos te nema!!!Vec mi je dosadno...C c c c...MOracu da idem da spavam posto tebe nema...Jebiga, bas sam se opjanio i bio sam raspolozen za zajebanciju, ali tebe nema...Nista onda...Vidimo se sjutra.Nadam se da ces mi opet uljepsat dan kao danas!!!!
haha ti nam se zaljubi u Cipura Bog te vidio... :lol:
Nije ti lako ni malo! :)
Moram da primijetim da si nepismen!!!Ako procitas pravopis vidjeces da se `nimalo` pise odvojeno `ni malo`!!!Hehehehehehehe...Retardu!!!
Alkosu, otega' si se dobro pa ne vidis nista. Sacekaj da te malo pusti pa pogledaj ponovo kako je napisano... :lol:
Uuuuuu, jebote...Bas sam se zabrinuo...Pogotovo kad me retard kao ti opominje...Izvini, zar te majka pusta da ovako kasno ostajes na internetu?To ti je lose za vid.Moras ujutro da radis domaci, idi da spavas...Rano moras u skolu...Ides li ti u skolu uopste?Heheheheheh...
Aaa cujes li mu pricu?!Brze tu bocu od piva sto pijes od glavu sam sebi slomi za kaznu!!
Ahahahahaahhaahah...Kako si lud...ahahahahah...E greote...Bas zalim ljude poput tebe.Ozbiljno , sad se ne salim.Javi se na Robin Hud, mozda ti Skocko pomogne.Ne vidim drugi nacin...
U krevet alkosu, brze!! Sto kasnije legnes to ce Velika Srbija krace trajati.... :lol: haha
Prestani da me zasmijavas nocas, covjece!!!Strasno...Ja ne znam zasto se ti nerviras!Mi smo SRBI sastavni dio CG i ti tu nista ne mozes da uradis.Jebiga, iako ti je Milo platio da dodjes da glasas, mi smo jos uvijek tu.Ne mozes da utices na nas da odemo , mozes samo da nam se pridruzis da ostanemo.Ajde na spavanje, kasno je!Brzo!!!
Aj sad lijezi dok si jos plJan, bice veselije u Veljoj Srbiji... :lol:
Drobnjaci- bijela :P
ja sam pivljanin
a jeste li cetnici ili partizani ?
/me meterizi/vasojevici
Sad mi je jasno zasto su pojedini toliki nesoji...
$eme im ga daje..
Cuce city :D:D:D:D
stisnesh puce i eto te u Cuce! :)
ja iz cuca shto cu!
bogomi da nas nije bilo ne bi ni crne gore danas bilo pa ti vidi dje si!
Eo me ti? Shto ima?
eo nista brate smor totalni nema se para
Pi, kako je mrzno bez para...
a dobro onda!
long live montenegro! za crnu goru kakvu volimo!
Vasojevici-Andrijevica
Hoti...............
/me komanka-katunska nahija
mi Morachani smo vazda nesto mrzdjeli svakoga,pa stoga ne varimo kuche,ni vasojevice, pipere tu i tamo, drobnjake onako-oni su jaki ljudi mada ima i nesoja,pivljani su nam blizu pa ih trpimo,sto znam...mada vi jekod morachana bitno odvojit Gornju i Donju Morachu,jer smo mi Donji bolji i veci ljudi,i manje nas je chetnika bilo,no sve partizanen i rusofili.a vele stari da su ovi "gornjozemci" guz.ice velike pa zato...najbolje se slazemo sa ovima koji su nam daleko-sa primorcima i strancima.eto
Piperi, srce istinske, Njegoshevske, srpske Crne Gore.