Huawei izbjegavam zbog problema sa Googleom. Tako da mi ostaje Samsung. Favorit mi je Note 10+ definitivno. Snapdragon ce se tesko naci odje, to je sigurno.
Printable View
Huawei izbjegavam zbog problema sa Googleom. Tako da mi ostaje Samsung. Favorit mi je Note 10+ definitivno. Snapdragon ce se tesko naci odje, to je sigurno.
P30pro ti dolazi sa google servisima, sve fabricki dok sledeca generacija nema.
Tako da dobro razmisli, ali svakako da nema greske sa Note 10+
Samsung A72? Mišljenja?
Prethodni model A71 je bio odlican kao i A51
Tako da sigurno A72 sa svojim unapredjenima ce da bude za komad bolji telefon :
6.7 inches
128GB 6GB RAM, 256GB 8GB RAM
Li-Ion 5000 mAh
Qualcomm SM7125 Snapdragon 720G (8 nm)
Super AMOLED Plus, 90Hz
IP67 dust/water resistant
Koliko bi vrijedio Note 10 Snapdragon dual sim kao nov full pack?
Dođe sa 6 Maski (3 Samsung original, 3 Spigen original).
Sent from my KOB-L09 using Tapatalk
Plus OIS. Mislim da će 5G verzija imati 120Hz ekran. Samo treba viđeti koliko će da košta. Prije petnaestak dana je Zoki Mobile prodavao plavi S20 FE sa 128GB za 440€. Mada je to bukvalno bio samo jedan telefon a ne standardna cijena. Ako A72 bude koštao u tom rangu, onda se više isplati FE.
Sigurno da ce biti ona pocetna udarna cijena tu nedje oko 450-500€
Samsung je za 17. mart najavio launch event za A72 i A52. Po vašim iskustvima kada bi se onda mogao očekivati početak prodaje u CG?
Da, 450 eura je preporučena cijena za A72 4G, 128Gb mislim da će u CG cijena za taj model ici oko 500e
Ja mislim da ce biti vec do kraja marta bas svudje kod nas u trgovine.
To bi bilo lijepo ako se ostvari :-)
Isplati li se uzimat ovaj note 10 lite preko telenora?
Imam placen paket vec ovaj total 5 a svakako bih nesto uzimao skorije...
Ima li neki drugi operater bolju ponudu?
sto preporucujete za nekih 200-250e,nije problem i povecat 50e ako to telefon zasluzuje
Poco X3, mislim da je i dalje najbolji izbor
Prije petnaestak dana je lansiran Redmi Note 10 Pro. Ne znam kad će da stigne kod nas i koliko će da košta, ali ne bi trebalo da prođe predugo vremena i ne bi trebalo da košta preko 300 eura. Nasljednik je 9 Pro i 8 Pro modela koji su u Multicom od 240-270 eura, u zavisnosti od toga da li imaju 64 ili 128 GB prostora. Ako 10 Pro bude imao cijenu u istom rangu, onda je vjerovatno bolja kupovina od Poco X3.
hvala,izlazi i novi poco x3 krajem mjeseca,onda je mozda bolje da sacekam i vidim kakvi ce bit
Samsung A72 u Srbiju dolazi 26. marta. Tada bi trebao i kod nas da se pojavi, cijena bi trebala da bude na nivou modela (a71) od prošle godine.
450eur preporučena cijena.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Ima li kakvih informacija da li će ovogodišnji Pixel telefoni imati podršku za dvije sim kartice ili će nastaviti sa praksom 1+esim?
Sta je najbolja kupovina po vama?
-Xiaomi Redmi Note 9 Pro
-Xiaomi Mi 10T lite
-Samsung Galaxy A41
-Oneplus 6T
Dupli post,ako moze admin da ga izbrise
Ja bih uzeo A41 pa Oneplus...
Ali naravno da sam to ja, i da će većina reći Xiaomi.
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ja bih predlozio nova 5t...
Sent from my SM-N9750 using Tapatalk
Vidim da i u Multicom i u Telenor reklamiraju Samsunge a52 i a72 sa Snapdragon čipovima. U Multicom se čak i a71 reklamira sa SD. Otkad Samsung šalje SD modele na tržišta koja nisu kinesko i američko?
Koliko se može prodati nov Samsung a80 neotpakovan?
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Oko 330 eura
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Ne mogu nigdje da nadjem u BR zaštitno staklo masku ..po mogućnosti plava/nebo plava ili crvena
Ako vas ima ovdje ko može da mi završi neka se javi na PM [emoji846]
PG isporuka preko sestre
Samsung S21 ultra
poslato sa Ultra Galaxy mašine S21
Ja ne mogu nidje da nadjem futrolu za Xiaomi Mi 10T lite.U Srbiji sam naso,ali mi traze 18e zajedno s postarinom.Na Ali 4e s postarinom,ali mi se ne ceka mjesec dana a mozda i 2
Mislim da sam pito preko 15 profila na Instagram,i na samo jedan su mi rekli da imaju i to onu obicnu gumiranu sto stiti zadnji dio telefona.A takvu masku Xiaomi daje gratis
Znači Spigen maska od 22€ puno košta a telefon platiti 1400€ je jeftino... E čudnog li naroda
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Da tako je ...telefon od 1.461,6 € (60,90 rata ) mi je baš jeftino..
A spigen maska od 18/19/23 i 26 € mi je skupo
Ali ću ipak uzeti ali po mojoj želji ako može može ako ne da smo zdra'o
odjava...
poslato sa Ultra Galaxy mašine S21
Spigen i da ga naručiš bez akcije košta oko 18e.
Tako da 22e nije uopšte skupo ako je dostupno odmah.
Inače na akciju Spigen se nađe baš povoljno, imam ih makar 5 [emoji41]
Stavis onu od 5e pa kad ti padne nagrdis telefon :D
A jesu li spigen glomazne, jesu vecinom....
La Manon je tanka a dobro štiti.
Liquid air je takođe tanka.
Sve je to smijesno,jedino one futrole na preklapanje valjaju.Zamisli das 20e za masku koja stiti samo zadnji dio telefona i padne na displej.Steta minimum 100e na telefon od 200e,a da ne pricamo za skuplje telefone