zaboravio sam kako se zove film, a pogledao bih ga, glumi meg rajan, vise je erotski film, ona glumi striptizetu,valjda... zna li ko tacan naziv?
Printable View
zaboravio sam kako se zove film, a pogledao bih ga, glumi meg rajan, vise je erotski film, ona glumi striptizetu,valjda... zna li ko tacan naziv?
mislim da je film -In the cut-
http://www.imdb.com/title/tt0199626/
Da neko ne zna kako se zove film o Draculi gdje su uloge Kianu Rivs i Ketrin Zita Dzons ? Gledah ga prije neku noc na Tv Budva al ne vidjoh naslov ...
Dracula, ali tu ne glumi ketrin zita dzouns nego monika beluchi i vinona rajder
I Geri StariChojek! U narodu poznatiji ka Bram Stokerova Drakula...
Kako ti ne dadoh naziv, eno ona prva rijech prije zareza
Trazio sam tacan naziv , jer imas meleon filmova o Draculi ...
Dracula
http://www.imdb.com/title/tt0103874/
vrlo dobar film,gleda sam ga na kasetu jos kad sam bio klinac.
trazim jedan film davnoooo sam ga gledao, ne sjecam se naziva filma, niti imena glumaca
u pitanju je horor-komedija, glavni lik ode u neku zemlju gdje je uhvaceno neko cudno stvorenje u kavez i ono ga ujede...posle kad se vrati u grad, iz njega izadje neko cudoviste koje ujeda ljude i svi postaju cutovista...medjutim glavni lik ostane 'citav'..
kazem film sam gledao bas davno tako da je ovo jedino cega se mogu sjetit, zasad...
znaci film nije radjen nista specijalno nema sad nekih efekata, a ta cudovista u flmu radjena su kao od gline/plastelina?
sjeca li se iko :|
nabavio 'Conquest of paradise' :) dvd naravno ;)
..........
čini mi se da sam negdje davno na cdm postavio topik al se niko nije javio pa evo opet da pokušam...
Sorted - jedan 'klaberski' thriller, Tim Curry negativac, od poznatijih i Sienna Guillory, prekopah sve žive DVD klubove, sajtove, torrente itd itd i ne mogu da ga nađem nikako. Imali su ga u Dream odavno na VHS kao "Magloviti Trag" (!) ali ga nemaju više.
http://www.imdb.com/title/tt0221563/
Food Of The Gods 2 - stari horror, sa nekim ogromnim pacovima... možda ga se neko sjeća sa Blue Moon-a, često su ga davali, ja se sjećam da sam se svaki put istraumirao kad sam ga gledao. vjerovatno bih se danas smijao tome, al opet bih volio da ga odgledam. Isti slučaj ko i sa Sorted, svuda sam ga tražio al džabe.
http://www.imdb.com/title/tt0097371/
Haha :) Pa dobro, mozda da opet odgledas film. Cudi me kako je ocjena na imdb tako mala. mada davno sam gledao film, tada mi se svidio.
Inace film ima dolicnih horor scena.
-----------------
Screaming, probaj http://btjunkie.org
;) drugi film tui postoji, ali su ti sanse veoma male (za sad).
Usput, 'The Arrow', 'The Boondock Saints' i jos mnogo toga sto ostali torrent pretrazivaci ne daju.
hvala, probaću ovaj drugi da skinem :)
Sjeca li se ko filma u kojem je glavni glumac kao zarobljen u jednom te istom danu. Ne sjecam se tacno uglavnom valjda mu se nesto desilo udario ga grom ili sl i sada mu se jedan te isti dan ponavlja i sve isto svaki da zna ko ce sta rec i uradit a ja mislim i da umire neka cura pa on smislja kako da je spasi.. A ne sjecam se...
groundhog day?
imate ga u matrixu, jes erotski ali meg rajan ne igra striptizetu ;)
Jes ima ga stvarno u Matrixu,ali ga nemojte uzimat,jer vam taj film nizhta trebati nece...Bolje vam je uzet Jennu Jameson,makar znate na chemu ste...
uff pade mi na pamet 1 film i uzasno me nervira sto ne mogu da provalim koji je.
vrlo malo se detalja sjecam - neko cudno okruzenje, glavni lik je valjda pisac ili novinar,
a pisaca masina koju koristi je "ziva". i nije jedina takva, valjda je to normalna stvar.
a cini mi se i da u jednom trenutku njegova zena "vodi ljubav" sa masinom (masina ima poseban organ u tu svrhu koji inace nije vidljiv) :)
eto toliko. a jbg ne sjecam se lika nijednog glumca.
da se neko slucajno ne sjeca filma... Bejzbol igraci izlaze iz kukuruznog polja...
lose objasnjenje ali sigurno ste gledali film.
Hvala. :)
Jeste!
Eto filma za skinuti. Koliko me sjecanje sluzi odlican je film, a vidim i na imdb da je dobro ocjenjen.
Hvala :)
Davno sam gledao film koji me je odusevio...Radnja je sledeca:
Momak (fizicar ili matematicar - cini mi se kombinatorika..) pokusava da rijesi nesto...i zbog prevelike zelje itd itd..on poludi (pocnu da mu se prividjaju rodjaci...), svi ga odbace..i on se na kraju vraca kao vec star covjek i postaje profesor na univerzitetu...i na kraju dobija Nobelovu nagradu...
(Upecatljiva scena je kad on kao momak gleda kako jednom profesoru u bifeu svi profesori poklanjaju svoju olovku u znak divljenja itd., on pita nekoga pored sebe sta se desava i taj mu objasni...i na kraju filma, kada postane prof., njemu poklanjaju olovke...)
Inace uradjen po istinitom dogadjaju tj. po zivotu nekog Nobelovca cini mi se da mu ime pocinje na R
Ovo sam skroz bzv. objasnio ali se ne sjecam filma a strasno bi volio ponovo da ga pogledam..Ja mislim da glavnu ulogu igra Tom Hanks a da glumi i Matt Damon...
Moze li iko zakljucit sta trazim ?:(
Ne mogu da vjerujem...odjednom sam se sjetio da je u filmu glumio Russell Crowe i onda sam po njegovim filmovima nasao da je to "A Beautiful Mind"...
Svaka preporuka...odlican fim, sjajna gluma.
Sve ovo mi lici na Cronenberga. Nisam odavno gledao ali mislim da je u pitanju Naked Lunch
BIo ti je skoro na Pink-u... Oskar za najbolji film 2001. godine.
Stvarni matematicar se zvao JOhn FOrbes Nash, i, za razliku od lika u filmu, samo je cuo glasove i nije nikoga vidio, a postoje i podaci da je bio homoseksualac.
BIlo kako bilo, lik u filmu je vrhunski, i ovo je jedan od meni najdrazih filmova.
sjetio sam se jos jednog filma...
neki momak sazna da mu je djed (na samrti) bio nacista 40-ih godina. Dobija kartu gdje su nacisti sakrili zlato (zlatne zube, nakit i slicno). On i cura krecu u potragu za tim. Cak se i prikazuje Doktor Mengele (akom me sjecanje sluzi bijela kosa sa cvikerima). I tako, nastaje "pokolj" i potraga za zlatom.
Anyone?
evo i ja da se upisem... ima jedan film, nisam ga pominjao ranije jer cak nisam bio siguran ni da postoji, dok ga prije neki dan drug mojeg druga ne pomenu. uglavnom, gledali smo ga prije cca 20 godina. kao, neki kriminalci pod maskama kidnapuju odeljenje sa sve uciteljicom i zatvore ih u neku pecinu. u medjuvremenu klinci pocinju da im spremaju smicalice... mislim da je australijski film, 1 rijec u prevodu, vjerovatno i u originalu. svaka pomoc je dobrodosla.
fortress http://www.imdb.com/title/tt0091069/ ?
to, care!!!
ne znam kako nisam uspio da ga nadjem na IMDBu, pretrazivao sam satima po 'plots' i nista ne nadjoh. sad pravac emule.
pa bolje je da koristis samo google kad se sjecas dovoljno detalja iz radnje a ne znas ime glumca ili sl. ovo mi je izbacilo kao prvu stavku na prvoj str. ;)
google? sta je to google?
a ono, logicnije mi je bilo da trazim na IMDB-u, ukucao sam u plot to cega sam se sjecao, i izlistalo mi je 250 filmova. sve sam pregledao i nista nije bilo ni blizu trazenog.
Da Nije Ko Gledao Mislim Da Je Bio U Nedelju U 17 Sati Film Na In Tv
O Djecaku Koji Vrbuje Rabinovog Sina Da Predje U Katolichanstvo,
Inace Oba Su Klinci Od 7-9 Godina.
E Pa Sad Da Ne Zna Ko Kako Se Zove Taj Film?
Inache Vrh Mi Je Bio.
Stolen Summer. Gledala sam i ja.