https://s21.postimg.cc/7pbh8doaf/no_mercy.jpg
Printable View
ahahahaahahahhahahaahahahhahahaha danas briljiraš!
hahahhahahahahaahahahahahaha, šta radi čovjek danas
Nije to do mene, nego do svih vas koji zamišljate kako Horacije ovo govori svojim CSI Miami glasom i pravi potez stavljanja naočara.
axaxaxax repcuga nema sta :D lako je podizati dijete iz kafane yeaahaahhhhhh :D
I to dzukca mozes da istreniras sve da slusa a žgepče malo te ebe cio zivot.Znam po sebi kako sam moje maltretirao :D
...I onda nastaju stalno besane noci, neprestane brige. Dete pocne da se dere jednog dana zato sto mu raste zub, drugog dana zato sto mu ne raste; po celoj sobi smrde ukislo mleko i mokraca; najzad, treba, u najmanju ruku, naici na ljubaznu zenu, na neku dobru devojku; ali, Žane, djavola se na takve nailazi; sa svojim uobicajenim baksuzlukom, ozenio bi se ti nekim zakeralom, nekom zlom zenom, koja bi ti neprekidno prebacivala zbog materijalnih nevolja nastalih posle porodjaja...a potom, niskost je radjati decu a ne biti bogat! To znaci izloziti ih preziru drugih kad odrastu; to znaci gurnuti ih u gnusnu borbu, bez odbrane, bez oruzja; to znaci muciti i kazniti nevine koje primoravate da zive bednim zivotom njihovog oca. Ah! bar ce se zalosni narastaj Folantena ugasiti sa mnom!
Ž. K. Huismans, Niz vodu
Ovi što 'uzgajaju' đecu s obrazloženjem da im ima ko dodat čašu vode kad ostaraju, nek ih barem školuju za konobare...
Po nekom mom misljenju, djecu treba imat iz razloga da bi bili bolji od roditelja, ne mislim tu na maltretiranje djece da ostvare neostvarene ambicije roditelja, nego jednostavno, da budu bolji ljudi.
Ja ne znam što nekoga vrijeđa i što nekome smeta pitanje: Kad ćete dijete?
Isto kao da si nekoga pitao: kako ti je na rabotu, kad ćeš tamo ili ovamo....
To pitanje će se uvijek nametat, samim tim što je potpuno normalno. To što to pitanje nekome smeta, nije kriv onaj što pita, nego upitani. Nevezano za to voli li đecu ili ne.
Ako ste toliko odlučni i svjesni svoje odluke, na gore postavljeno pitanje treba odgovorit jasno da ne planirate tako nešto, i neće vas više pitat, a ne prećutat ka pi*da i čudit se što vas stalno pitaju jedno isto.
Onda ove s jednim bubregom satanizovat', jer je potpuno NORMALNO da imaju dva...
Ili ih pitat ''kad ce bubreg,drugi?''
Krkna, ja sam samo htio da kažem,
da ako je neko dovoljno "jak, svjestan i mudat" da odluči da neće da ima đecu u svom životu, tu odluku treba jasno i glasno saopštit babetinama, tetkama, zaovama, a ne da prećute, pa se onda čude što ih stalno pitaju jedno isto.
Pitanje se pita jer je normalno i prati neki slijed životnih događaja, i poslednje što treba je ljutit se na ljude što pitaju.
Ipak je žuta traka dobro rješenje.
https://lh3.googleusercontent.com/-O...372/GeoGIF.gif
Petronas, kad me budu izdržavale, brinule o meni, plaćale mi račune, nalazile posa', onda imaju pravo da se brinu i jesam li bila bezobrazna i zaigrala se, a ako nijesam, nek me vode kod 'odža i popova, jer je poslije njih svaka ostala trudna...
Kao što smeta đedu i babi kad ih unuk/komšija/poštar.. upita kad misle umirati. Nažalost, danas se i to smatra sasvim normalnim pitanjem... i vjerujem da bi Gandalf sad naveo bar 10 opravdanja zašto je unuk/komšija/poštar u pravu. :D
Edit:
Đe su tzv. moderatori da ovaj materijal šibnu na hroniku ili ljubav... uz prikladnu anketicu, ha ?
Tek sto coek prebrodi maltretiranja pitanjima ka' ces se zenit, krene maltretiranje pitanjima ka' ce djeca, radite li sto po tom pitanju...
Nije lijepo zabijati nos u tuđe poslove, svako na svoju stranu. Ali kad čovjek na primjer pređe 40tu, normalno je da će da se mnogi odvaže da pitaju kad će dijete. Pa ako to nekog ljuti, heeebi ga, što veli Petronas neka stisne damu pa odgovori jednom za svagda. Mislim - druže, imaš 40+ i ljutiš se što te neko pita kad će dijete...odgovori da ga ne želiš i ćao. Znam takvih...
Mičem se sa ove teme, koja je safra prosuta ovdje danas od strane par osoba, nezdravlje čisto.
http://www.leragecomics.com/wp-conte...y2-640x471.png
xxxexexexex
:D
Mislim da bi moj "next life" definitivno bio bez djece
A to ti zavisi od "past life"-a
Naravno
A što? Djeca su radost.
Nema sveta ni planete
Gde ne moze stici dete,
Jer sve decje staze vode
Od igre do slobode.
Cvece je ukras baste
Leptir je ukras cveta,
A deca puna maste
Deca su
Ukras sveta...
Lepe pesme tihe tajne
Sve ljubavi vazne sjajne,
Neka planu nek' se rode
Od igre do slobode.
Cvece je ukras baste
Leptir je ukras cveta,
A deca puna maste
Deca su
Ukras sveta.
Hahaha e bas mi je ta pjesmica u glavi. Vidis kako znas
Nema sto pjesma ne laze i jes tako.Smiju se mali gadovi uzivaju trci se oko njih.Masta radi 300 na sat ali dje smo tu mi??
Nema svijeta ni planeta
dje ne moze stici Prijeki
al' ne moze od djeteta......
:) tako i treba
od igre do sloboooode
Što napravi samo jedno pitanje...
Uze dan.
-.-
To nije prosto pitanje.
Ne ćerajte me da vas opet pomamljujem...Pred spavanje...
Odradila si ovo kvalitetno...ali baš.
Bravo!
A što ako neko ko ima 40 godina trenutno ne planira da ima đecu ali nije potpuno odustao, što on da odgovori?
A i inače to je jedno jako ružno pitanje i meni, recimo, nikad ne bi ni naumpalo (a vjerujem ni većini ovđe prisutnih) da tako nešto pitaju. To je pitanje koje ne vrijeđa i ne smeta, daleko od toga, jednostavno je ružno u svoj svojoj besmislenosti.
Kako me nerviraju ova djeca tačno mi dodje da ih pobijem sveeee...[emoji1] [emoji1]
Evo sad u dahu pročitah sve što sam propustio od sinoć.
U porodici imam slučaj od 40 i kusur koji neće djecu a dugo je u braku. I naravno kao rodjak iz čiste da kažem zabrinutosti (čitaj: volim da zabadam nos u rodbinske stvari) pitam za razlog takvog razmišljanja. Skoči čoek: ja hoću da živim, da putujem, što će mi da mi kmeči po vazdan... i milion nekih glupih razloga. Rekoh a šta da su tvoji otac i majka razmišljali isto tako pa da nijesu tebe dobili. Veli NIKAKVE ŠTETE. Šta više da pitaš ili da kažeš poslije takve rečenice...
a mislim se bolje da ti je otac napravio garažu no tebe, ima' bi više koristi.
Neka ga ne mari...
Bem ti snove..