Okrug oranz, sad pratim nove sezone
Printable View
Okrug oranz, sad pratim nove sezone
Dude, that is so gay! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Quote:
Originally Posted by AIRBoy
Trenutno,serija koju gledam kad stignem je Bolnica na 2 kanal...:-D
Vrh je............. :bravo:
Nista od kad se zavrsila CSI Miami. Nadam se da ce pushtit CSI New York :-) a i ti Smsonovi dako pocnu vise
Ja posle mucki vise i ne gledam serije
Ja pratim - Ljubav u zaledju i ponekad - Ocajne domacice ;)
Ja posle mucki ne znam sto cu od zivota....:mad:Quote:
Originally Posted by nixon
Mucke bi mogao gledati 24 h a pogotovo one Special od uru i po... pustaju ih na HRT uvjek vikendom...:popcorn:
Ona riba iz 4. sezone SUXX big time!!Quote:
Originally Posted by Interpol
Ja sam odgledao 4. na htv i nije bila na nivou prethodne 3, ali sam vidio i prve dvije 5. i jebenooo dobro je pocela!
Trenutno Izgubljeni... Mada prije Mucke nisam mogao preskochiti ni jednu... i naravno svaku americhku dje otkriju svako ubistvo, a ne ka kod nas odje... :)
da u CSI ako neko prdne na mjesto zlocina oni iz toga izvucu DNK a ovdje kod nas covjek ostavi sliku, izvod iz maticne knjige rodjenih i otiske sa svih prstiju i opet ga ne mogu uhvatit :mrgreen: hnje hnjeQuote:
Originally Posted by Millos
:lol:Quote:
Originally Posted by Alucard
p.s al je zgodan bio Vorik iz CSI Las Vegas...
Trenutno pratim :
Nip/Tuck
L Word
S'vremena na vrijeme pogledam i LOST :p
Dude, taj avatar is so gay! :mrgreen:Quote:
Originally Posted by SHoPaHoLiC
Da ne pominjem "L Word" seriju koja je sva gay! :mrgreen:
Zapitaj se malo...
L WORLD - lezbejke (privlace svakog normalnog muskarca)Quote:
AVATAR - moje farmerice D&G,tj.reklama za njih (pa necu valjda nositi zenske farmerice :confused: :confused: :confused: :confused: )
pa se ti malo zapitaj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
nego gleda li ko star trek na rtcg2?sad su prekinuli ovih par dana,inace pici serija,proslo 7 epizoda cini mi se...super je :)
Quote:
Dude, you gotta learn the words:
1) Mean People RULE! (bez "Z")
2) "I wonder why I'm so special..." ili
"I'm wondering why I'm so special..."
A ipak si se zapita, eto si promijenio avatar ;)
Salim se ja, ne brini...
E dorate jedan!Quote:
I wonder why am I so special je potpuno ispravno nego si ti jedan dorat ufurani! no tebi treba crtat i stavljat dvije tachke ajde cuti!
Nemoj me cerat po ovoj zimi da mlatim do tamo uru vremena!
Quote:
Glupo je ulaziti u raspravu koja se (ne)tice samog "topic-a" :cool:
Ali cu ipak odgovoriti na tvoje "konstatacije" :
1)Avatar MEAN PEOPLE RULEZ (Design by Jason T. , NYC) :rolleyes:
2)"I'm wonder why am I so special???" {a ne " ...I'm so special" kao sto si napisao} GRAMATICKI JE ISPRAVNO ;)
3)Recimo da sam naisao na mnogo zanimljiviji avatar :mrgreen:
poz
Star trek je odlican,a pratim i orange county na hrt,nije toliko gey ako konstanto gledas onu Summer.Ima li ko te epizode na cdu ili dvd,bas bih htio gledat i druge epizode posto znam da imaju dosad tri sezone i snima se cetvrta.
A sto se ti mijesas, a?! A?! A?! Coek je napisa: "I'm wonder why am I so special..", a ja sam ga ispravio sa: "I wonder why am I so special..." (izgleda sam sam zamjenio I i AM, but doesn't make any difference whatsoever). Sto cu ja kad ne zna engleski. Moja (i tvoja) duznost je da ga naucimo.Quote:
Originally Posted by Nikollaki
I vratices one filmove nesoju lopovski, kunem ti se!
Momak, da se ne prepucavamo. Dacu ti jednu lekciju engleskog jezika na brzinu, samo ovaj put!Quote:
Naime, ne vjeruj svemu sto procitas u US, zato sto oni pricaju ispravan engleski taman ka i podgoricani crnogorski. Dakle, MEAN PEOPLE je mnozina, i zato zahtijeva glagol u mnozini - rule (ruleZ je 3. lice jednine);
"I'm wondering" je jedno vrijeme (present continious tense), a "I wonder" je drugo (present simple tense). I'm wonder ne postoji, osim kao imenica - "ja sam cudo".
Ok? Ne brini se, treba malo vremena da se nauci to... ;)
lagano samo,doci ce i taj engleski kod nas jednom,znacemo ga mi ;) star trke rulesszzzssszschsz :)
Tnx na trudu i par "lekcija" iz engleskog jezika ali ja ipak preferiram *americki* :pQuote:
It's so FECH :mrgreen:
Ma ljudi moji, odoste u OFFTOPIC totalno. Mogli ste se fino prepucavati preko PM-a, a ne spamovati ovdje.
Ajde mali ne budali!Quote:
Ne znash engleski i shto se mijeshash ti sad kao da znash!
Aj svoj posa!
A shto se filmova tiche ne vjerujem neshto da cu ti ih vracat - svidjeli su mi se! Neka ih odje da mi bogate kolekcijU!:twisted:
Nagrdih svoj topic! Kuku... :(
Moderatoru, aj bez mene... :D
Danas dobio knjigu NIP/TUCK kao i kompletnu drugu sezonu na dvd-u.Ako neko ima titlove na srpskom ili hrvatskom nek javi na P :)
doctor who i zona sumraka...
Sjecate li se Hobotnice i Tana legendarnog
E, moram da izdovijm serijal obrazovnih emisija tipa "Plava Planeta". A ima ih jos, a nazalost nemam imena istih. Ako enko ima imena, unaprijed hvala (rijec je o serijalu o planetama, kao i o serijalu o dinosaurusima).
Going a bit off topic, vijest za sve fanove serije "24":
uskoro izlazi igrica za PlayStation2 - "24:The Game"!
Evo linka za preview:
http://www.gamespot.com/ps2/adventur...=24:The%20Game
pomenu li ko Otpisane?
Meni je omiljena serija Ed,a od ostalih bih izdvojio Hobotnicu,Profajler i Homecide...
Omiljene crtane serije:
1-Transformersi
2-Nindza kornjace
3-Zvjezdani serifi i ostali crtaci(Le piaf,evoksi itd...)
I naravno poz za citavu ekipu koja je radila na crtanom Cudesna suma(najbolji crtac ikad:))!!!
Aaaaaaaaaa... odgleda sam sad 5-6 epizoda crtane serije "South Park" :mrgreen:
Eric Cartman:
"...and if you don't like it, well, I guess you can suck my tiny little balls!" :lolblue:
They killed Kenny! Those bastards!
Ali ipak neprevazidjena crtana serija The Family Guy!
Sa bebom koja pricha najlegendarnijim btianskim akcentom shto ocje da ubije majku i sa psom alkoolicharom :mrgreen:
Sad sam gleda epizodu dje, naravno, ubiju Kennyja, posto su pokusali da izvedu neku akrobaciju tipa "Speed". Ispred Kyle-a stoji Kennyjevo iskomadano tijelo, i ovaj vice:Quote:
Originally Posted by Nikollaki
"Well, who didn't see that coming?" :lolblue: :lolblue: :lolblue:
A sto se bebe iz "Family Guy" tice...
"Biscuits?! Biscuits?! Is that why you loved me, you little bitch?!" :lolblue: :lolblue: :lolblue:
(upuceno drugarici iz vrtica)
Upravo sam skinuo jedno 15-ak epizoda southpark-a s interneta!:twisted: :cool:
Oh, that's nice. Yeah... :rolleyes:
I've got the whole show! :devil: Svih 7-8 sezona, kolko ih je... :mrgreen:
Dje se moze nac "Family Guy"? Da iskoristim ovaj ADSL, propade mi...