Imam 101, ali mi svi kazu da izgleda kao da imam manje i da ne gubim vise tezinu. Ali ogledalo je mjerilo, a ono kaze da tu ima jos posla :)
Printable View
Imam 101, ali mi svi kazu da izgleda kao da imam manje i da ne gubim vise tezinu. Ali ogledalo je mjerilo, a ono kaze da tu ima jos posla :)
+0.5kg, sada 51.5 Fali mi jos kilo. :victorious:
100. Mada bi imalo đe još koje da se rasporedi. Ali ne mora.
Ja sam taman kako treba,knap.
a ja kila ka' Dalmatinaca...
Kako da dobijem pantljicaru. Meni kaze da sam ozbiljno predebeo i da moram mrsat! :D
A crni ja, moram da se istopim kako znam i umijem !
moja pantljičara se neđe odselila :lol:
prećerala sam ovaj put :D
63kg! :triumphant:
A koliko ti cojek ima kilah? :)
Oko 85 valjda. :)
Kako djevojke ne umiju, to se za dva obroka nabaci :)
Nije meni bio problem nabaciti, nego skinuti, mada nije ni to kad se zainatim. :victorious:
Oduvijek sam mogla da jedem šta hoću i u koje god doba dana i noći i uvijek sam imala idealnu liniju. Međutim, zadnjih par godina, ako nije što ostavih cigarete, sve mi se nekako prima i evo je došlo vrijeme da moram da se obuzdavam u jelu što je strašno teško jer sam veliki hedonista... Međutim, pronašla sam foru kako da i dalje uživam u hrani, a da imam super liniju - malo više kretanja i hula hop :D i naravno bez prejedanja uveče koje stalno praktikujem uz čo'jka zadnjih godina, i to više iz nekog meraka nego što sam stvarno gladna, jer prosto obožavamo da jedemo zajedno. :) I biće da je to ustvari glavni krivac za te nepotrebne kilograme. :D
49 :( Kakooooooo , jedem pice, burek, pite, palacinke svako vece, priganice. Fale mi 3 kila.
Ne izvodi! Bolje da ti fale 3 kila nego da imas viska.
90... ja :D
49 je nikoliko, to cu ti ja reci. Oljce, to se mora nagurati na minimum 55.
mENI JE IDEALNA 52 A PO TOME 65...Ipak je za zene 110, onda bi bilo 55 ali moja konstitucija najbolje izgleda sa 52, tako da ti je to relativno.
Oljce, samo bucaj slatko i sve u redu... Dobicesh na kilazi garantovano.. Ali ne jednu palachinku ili priganicu sa Nutelom, nego treba da se najedesh od toga da ne mozesh vishe disat..
Prevedeno, onog momenta kada si sita i ne možeš više onda nastavi da jedeš to se preko prima :)
Vec odje je pojela preko onoga sto joj je dovoljno :)
Inace se mi kao narod prejedamo, iza stola se ne ustaje dok vise disati ne mozemo :) To sam provalio i kod sebe, jedem, osjetim kad mi je dovoljno, ali po navici nastavim, skoro jos toliko pojedem. A istina vam je ono, kakav na jelu...
Nekada sam od jednog zalogaja mogla da se udebljam ako je posle 22h a sad u 1 pojedem veliku picu i nista. :( Ali mogu vam reci od kad sam kuci dosla, a majka je hvala Bogu odlicna domacica, popravila sam se malecno. Idemo dalje. :)
78 kg
181 - 90kg, teska kategorija :p
Auh, visina ista (190), ali tezina se povecala, 96...
185cm, 90kg..
zasto mi svi vele super ti je tako nemoj mrsat a ja znam da moram bar 5-7 kg..*
E čim zaređah par noći sa nekim druženjima gdje je bilo jela koje se naravno nije moglo odbiti :D dodah kilo i po! O.o Ali je zato za dan dva maknito pola dodatog pa ćemo ovim tempom do daljnjeg. :D
184 76 kg. Imao sam 86 i bilo mi mnogo i spustim 10 dolje
Sent from my TELEFON using TETRAPAK
Kako ste svi slang...
183cm i 85,7 kg.
Treba na 80 kg da idem, nekad, mozda. -_-
174cm. 70kg.
.Procjena Super, imate normalnu težinu ! Održavajte je ! (I¤F)
i evo par mjeseci ta idealna, 59 :), ali sad bih jos nize, na 57, taaad cu bit manekeeenka :D, sad sam svuda kako treba
62.5 :topsy_turvy:
65, jos 2-3 kg da smrsam i to bi bilo to :)
190/100kg ja zadovoljan, samo eto da maknem malo stomaka koji je i odlican s obzirom koje kolicine alkohola unosim :P
One formule za idealnu tezinu blage veze s vezom nemaju. Sve zavisi od osobe do osobe, do konstitucije tijela, nekome su kosti lakse nekome teze.
Tebe je stomak tezak :P
187cm
83kg
Haha a nije, 107kg sam imao, na 100 sam dosao za mjesec ipo korigovanjem nicega sem leba. Metabolizam da kucnem, odlican :) A sto se tice idealne tezine, meni na ovaj kalkulator s prve strane ispade 85kg, 83kg sam imao posle 15 dana lezanja u bolnicu i ne da sam izgleda suv, no je sve smijesno :)