Originally Posted by
Buva+gacce
Aj i ja da se izjasnim, iako činim glupost, i mislim da tri čoeka ođe neće da se potrudi da me ukapira.
1. Dopao mi se stav El Re-a, sa drugog topica, o HGI-u. Jako.
2. Koliko pamtim, u životu sam puštio samo jedne izbore, lokalne ( tri ispita u dva dana ). Glasam jer sam samo time naoružan, u političkom smilu, i oću makar mikro da se pitam. I mi magarci smo ljudi.
3. Kroz svoj vijek sam glasao SKCG ( najmljađi primljeni član partije, hehe, na prvoj sjednici dao komentar da Crna Gora ima pravo da bude država... partijsku knjižicu koju je trebalo da dobijem iduće neđelje nisam nikad vidio ), a poslije partije koje su vodili Ljubiša Stanković, i kasnije Žarko Rakčević. Poslije toga, glasao sam DPS.
4. I sad ću glasat DPS, jer više vjerujem u njihovu evoluciju, no svu ostalu, plišanu i manje plišanu, revoluciju. I zato što je, u mom poimanju, politika tok a ne tačka, dok u crno bijele svijetove ne vjerujem. Biram ono đe vidim makar i šansu, ne kukam za onim čega nema, i to je, sa svim lošim stranama, moj izbor u koji vjerujem.
p.s.
Bavim se privatnim biznisom i ne fali mi doma džak brašna, a ličnu kartu mi ukrali prije petnaestak dana, pa je ne mogu prodavat ovaj put. I, ako je od pomoći da me ne okuže ovudijer, u ratnom sam stanju sa makar po partijskih funkcionera DPS-a po primorju.