Samo ako je jeftin :D
Printable View
Samo ako je jeftin :D
prakticno ga poklanjaju!
:D
kao, istice mu ugovor iduce godine, rado bi ga prodali sad nekom nego dogodine da predje nedje za dz.
Ne znam što će im krila uopšte. Stramaćoni kao ima svoju formaciju 4-2-3-1 sa dva vezna, dva krila, Snajderom i Militom. Ali kad igra utakmice, to je diamond formacija sa 3 klasična vezna + Snajder + 2 napadača.
Pescara ugrabila i dovela Vladimira Weisa na pozajmicu iz City-a. Paklen igrac!
Da nisu prodali neke igrace (i trenera) sad bi bili masu zanimljivi ovako ih ocekuje borba za opstanak.
sve sto imam da kazem........FORZA ROMA :)
ne zato sto ih obozavam ali mislim da su jedini koji mogu da pomrse racune juventusu!!!
Sto radi Juventus majku im :mrgreen:
Fali im jos taj spic i oni koliko su namazani :D oce Ljorentea koji je pravi igrac za ekipu i dobar realizator. Ponudice 15 miliona obestecenja jer je Ljorente odbio da produzi ugovor sa Bilbaom i ovo je zadnji voz da uzme pare za njega jer sljedece godine moze da predje za dz.
Kako im se primijenila politika kluba od godina posle calciopolija, a na tome mogu samo da zahvale Conteu jer covjek kupuje ono sto mu treba, ima viziju...
Babel potpisao za Fiorentinu, okle im tolike pare?
:)
Ta Fiorentina moze biti iznenadjenje prvenstva :) Montela je sasvim ok trener, prave pristojnu ekipu, imaju Jovetu, trebace im malo vremena da se uigraju, ali mislim da lagano medju 6 mogu biti.
A to su vidjeli od Milana.
Roma odbila 25 miliona za Pjanica od BARSELONE. Predobar igrac oduvijek sam to govorio. Totti je rekao za njega da je najbolje Romino pojacanje i da je sa druge planete :) Borini kad je odlazio rekao je da je Pjanic najbolji momak i najbolji fudbaler u Romi.
Siguran sam da ga je Luis Enrike preporucio Barsi.
BurazerE to je Gazeta pisala a Bosanci prenijeli
Nocas Lazio ima zvanicnu probu pred pocetak lige sa Malme-om , nadam se da ce napokon dati gol i savladati nekog jer nisu odavno ..
Mauroooooooooooo Zarateeeeeeeeeeeeeeeee
Posjeta je odlicna bila, oko 20 ljudi....
Eto kakav je to klub. ;)
vazda mi se svidjalo sto je ovaj lazio imao vjernu publiku!!!
e da i da ne zabravim da vam cestitam na prvoj pobjedi u ovim prijateljskim....nema no ste klasa....
Opaaa, vidim Celjust je dobio podrsku...bogami mu je trebala, jer mu nije bilo lako prosle sezone patit se sam odje...sad ce fino u paru ;)
Dzeko u Juventusu - Tuttosport nesto najavljuje...
Elkan: Interesantno kako je Carera osvojio vise trofeja u jednoj utakmici nego Zeman za 30 godina.
trolololo :D
I ovaj Ramirez otišao van Italije. E divote na što će kalćo da liči narednih sezona, svi što iole valjaju idu.
a sto cine laciali :D ja cu vam samo reci da se pazite ove sezone ali ne od rome mi cemo bit na vrhu nego od ovih ekipa dolje opasno su se pojacale pescara siena torino kijevo :D...
ne shekiraj se ti romanista no pazi u svoje dvoriste. izmjericemo se i ove sezone.
jes da ste bolje trgovali ali evo da vidimo oce li vam otic de rosi put sitija. ako ostanete bez njega i bez matorog totija onda nece bit merak treskati vas u derbijima :)
znaci zvanicna ponuda sitija za de rosija je 35 milioan eura. lik puni brzo 30 godina.
ljudi, za koliko bi se mogao prodat' originalni dres milana iz prosle sezona sa imenom i potpisom Tijaga Silve, nov dres?
tijaga silve nula eura :)
prodaces ga kolko daju za njega :) ja sam dres deja savicevica proda 120 eura jer niko nije ima da da centa vise. racunaj oko 100ak eura (mada ce ti sad neko rec da moze i 500).
Licitacija i gotovo :D
Ne gazeta nego coriero.
http://www.dnevniavaz.ba/sport/fudba...a-pjanica.html
maktese ljudi DDR nije samo igrac rome to je ikona! ovakvih igraca vise nema izuzev jos kapiten merdasa (intera)....kao sto je sabatini rekao moze jedino za 100m da ide :D
Ramirez ne prelazi u Sautempton, izgleda igrač malo požurio :D Predsjednik Bolonje odbio ponudu od 14 miliona €.
Alvaro Pereira iz Porta blizu prelasku u Inter, cijena 10 mil. € + 1.5 mil. € bonusi. Ali me ne bi čudilo da posao propane jer je Marko Branka otišao u Portugal da sklopi posao :) Očekuje se i da Inter uputi ponudu za Fernanda, čime bi se vrlo vjerovatno završila transfer kampanja. Fernando bi pokrio poziciju zadnjeg veznog, dok Pereira može igrati kao lijevi bek ili krilo. Ako ode Pacini, očekujem da Inter dovede nekog šegača kao back-up za Milita.
Evo se operisao Handanović.
Inter ne zna do kad će bit bez golmana, a to je baš zakomplikovalo situaciju oko Žulia Cezara... haos im se dešava.
Handanović je operisao meniskus - prema prognozama će biti mjesec dana van terena. I nije zbog toga zakomplikovana situacija oko Cezara, on sigurno ide ako dođe odgovarajuća ponuda. Interov back-up golman će biti Kastelaci koji je već do sad radio odličan posao, tako da ne znam o kakvom haosu pričaš :)
HAHAHAHA haos im se desava, veli :D
15-20 dana ce biti out, operacija je prosla ok. I sa Kastelacijem nije nesto u redu tako da ce branit Belec dok nema Samira.
Svi javljaju da Alvaro Pereira prelazi u Inter i masu sam srecan jer smo rijesili tu lijevu stranu. Dosta je bila malog, nejakog, zutog Japanca ali moze da posluzi kao zamjena.
Sad jos jedan u sredinu. Samo ne De jong, katastrofalan je bio protiv Belgije i nikako ga ne cijenim. Fernando bi bio idealan sa Guarinom da ujeda na sredinu, kao nedavno sto su radili u Portu.
Nadam se da ce Juan dobit priliku da zaigra jer je fenomenalan bio na OI.
--------------Handanovic-------------
--Zanetti---Ranokija---Juan--Pereira--
-------Fernando-----Guarin------
--Palacio-----Snajder----Coutinho----
-----------Il principe----------
Ova je ekipa rame uz rame sa Juventusom.
Ima li još tih gljiva...?
:)
Ovakvu ekipu Intera, ce Milan, Juventus i Napoli prvom prilikom da isprate sa nekih dva gola razlike ... zamisli ti njima odbranu kad Giga Vukovic daje gol. :mrgreen:
ps. Mada, taj Juan je stvarno odlican igrac :) i odlicnu bi stvar Inter odradio da uspije da dovede jednog stopera, jer je Ranokjia sve samo ne dobar centralni bek.
pps. zasto je Sofro ubijedjen da ce Bentner put Milana, a Mekses put Londona? prekidi, medo? :)
Samo neka se ostvare ovi transferi pa cu vam kazat na kraj sezone.
Inter ima odbranu trop. Džabe im 300 pojačanja kad nemaju dobrog štopera. A to da će ih ACM ispratit, oće samo ne znam sa kim:) mislim da su oni još gori ove sezone, po meni Juve prvi, drugi Napoli, i onda oko trećeg imamo Romu, Inter i ACM. E da Inter mršne Kivua i proda Ranokiju, pa onda fino kupi štopera poput Hummelsa, Subotića, Bruna Alveša ili Ogbone koji su snažni i odlični u duelima. Onda bi mogli da govorimo o ekipi koja može daleko da gura. Ovako im svako može zavuć gol.