-
Evo polako dolazi toplije vrijeme i sezona raftinga. Na portalu Vijesti procitah da je sezona raftinga pocela. (http://www.vijesti.me/vijesti/njemci...-clanak-123483 ). Nijesam jos 100% siguran ali ranijih godina policija nije dozvoljavala da se camcima ide na rafting prije 1.05 (prvi Maj) od dionice Brstanovica-Scepan Polje iz bezbijednosnih razloga tako da mislim da su stampani mediji napravili manju permutaciju tj. nijesu precizirali da je sezona pocela na Zabljaku tj. od dionice Splaviste (Sljivansko) - Zugica Luka.
-
sve je spremno za 1.05 i za otvaranje sezone.. :)
-
Sezona raftinga zvanicno pocela juce pa ko voli nek izvoli :) :)
-
6 Attachment(s)
-
Uskoro i slike sa gornjeg dijela (Rijeka Ljutica, Bailovica Sige, Musova vrela, Tepacki most, Kanjon rijeke Susice...) tj. od Splavista do Brstanovice :)
-
-
-
Vodostaj je jos uvjek veliki i rafting je trenutno na najvecoj adrenalinskoj ljestvici.. Valja to iskoristiti :) :)
-
-
evo konacno koji dan finog vremena i idealna prilika da se ide na rafting sa pravom i provjerenom ekipom ;)
-
Quote:
Originally Posted by
Executor
refres :)
again :)
-
..ref
Quote:
Originally Posted by
Executor
-
-
juce zvanicno otvorena sezona kanjoninga. 8-clana ekipa otvorila sezonu. voda je jos uvjek malo veca i jaca a kako jos niko nije prolazio dosta klizavo i sami prolaz zahtvija punu koncetraciju i opreznost. slike cu okacit za koji dan ;) ..
-
da ne kacim sad slike jednu po jednu mozete ih pogledati na :
https://www.facebook.com/media/set/?...2666524&type=1
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Poslao sam mail,ali daj i ovđe cijene i raftinga i prolaska kroz Nevidio...Može i na pm...
-
-
-
Mogu cijene za rafting u pm:D? :)
-
-
I meni posalji cijene:)
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
-
-
-
-
ako neko zeli da se prikljuci manjoj grupi za kanjoning neka se javi na pm.
ugovorene ture sjutra i u subotu..
-
Quote:
Originally Posted by
Executor
ima li ko raspolozen za subotu? :)
-
-
-
Fino je ovo, a i 40 eura vala nije skupo:)..
Sent from my GT-I9305 using Tapatalk 2
-
-
-