ne bih pisao da nisam siguran u to, 100% igramo intertoto.
Brano je juce tako rekao, valjda on zna majka mu stara.....
Printable View
ne bih pisao da nisam siguran u to, 100% igramo intertoto.
Brano je juce tako rekao, valjda on zna majka mu stara.....
U pravu si, odluceno je da igramo ;)
i to ako prodjete prvi krug, u drugom vam je protivnik Deportivo La COrunja :) Kako ce guzice da se daje za kartu za tu utakmicu! :D
Lijepo se ponasaj KEF.
Mozda cemo kupit sve utakmice do finala :smile:
Momak mi sa Zabjela ale ale aale
momak mi sa Zabjela I STRRASNO ME BEJEEEE :popcorn:
ofka u uefa smederevo u intertoto .. aj zatvaraj topic i klub
Forza zeta!
gledajte na ljeto zetu na vas stadion ....
hahhahahah nemateee vii paraa kolegaaa ;)Quote:
Originally Posted by Ser Ex Miteser
OOBALLI DRRRR.......
Ti KEF valjda znas koliko smo para dali pokojnoj Zvezdi i da nam je takva politika kluba :finger:
a zetu naravno NECU gledat pa da mi ispred zgrade igraju
za zecane:zgrada je ono sto lici na 5 ili 6 kuca naslagane jedna na drugu :yipiiii:
e al zeta zna da igra fudbal vi ne znate hahahahaha
IJU LJI VE MU VE
MU VE
MU
BE
BEE BEEE BE E BE E E
Kao nekad Obilic,kao juce Zeleznik tako ce i Zeta da prodje sa gangsta upravom i gledace vas 7 ljudi po utakmici a nekad i 14 zavisno od rada u polju.
Jednostavno receno sto god uradili niko normalan vas nece smatrat za ozbiljan klub zbog igrica koje igrate
Kolko se sjecam Buducnost vas je raschepila za 4 boda ove godine :razz:
steta sto ce za deportivo bit otvoren samo zapad...
ide purovic u ofk-u.
ajmo istinu na vidjelo:
za one koji nisu znali, puro (klosar iz mog kvarta) je kao klinac shiopu ku*ac jedon drugom decku za kliker. nije trach, svojim ocima smo gledali nas nekoliko kako mero shipu, a jos zanimljivije je da ga je ovaj ispalio za kliker :D
uplakani puro je posao kuci da se zali, ali i njegov mali kokoshiji mozak je ukapirao da se ne moze pozaliti svojoj mamici jer..... kako to saopstiti :D
a ja mislila da imam najgoru pricu za fudbalera buducnosti :?
puro je ipak neprevazidjen izgleda :D
nemas nemas, ovo cu ti uzivo bolje ispricati , ne mogu bas sve da kuckam :P
purovic je svojevremeno bio ubacen i zatvoren u zapaljenom kontejneru, izasao je bez obrva i shishkica.
ima mnogo zanimljivog materijala za "przenje" malog lopovcica, kad bi postojala lista najuspjesnijih kradljivaca lopti, dresova i sl familija purovic bi bila na chelu bez premca !
Ovo je dno sto se pise. Momak igra fudbal dobro i mene boli uvo sto je on radio dok je bio mali. Sramota zaista. Kako mrzim kad ljudi ljubomorni pljuju sve sto je dobro i nekoga ko uspije ko nije mamin i tatin sin. DNO!!!
MOderatori, u akciju!
neka de $ekiracija... pusti nas da pricamo :)
sto ce ti moderatori?Quote:
Originally Posted by Mravinjak
topic je budnocst- varvari , jesam li pisao nesto sto nije vezano za buducnost?
kakve dusmane spominjes sad?
"nekoga ko uspije ko nije mamin i tatin sin. " - pomenutog igraca je gurnuo miki vukotic koji mu je ujak.
sto pricaS?
ja mislim isto da je malo neukusno takve stvari pricat, al ajd kad si se vec otvorio ;)
sto cu kad ga je sisao, svako nosi svoje breme proslosti.
shiopuuu siii rackuuu milaneeeeeee.
Ko zna ko si ti i kakvo breme ti nosis. Cudno bi bilo da neko bude pohvaljen od "onih iz kvarta". POdgoricka prica, klasika! Ali to je tvoje misljenje, mene zanima kako fudbaleri igraju fudbal i nista van toga. Valjda si zadovoljan, kako si ga Puru reka, aaaaaaa, kraaaaljuuu!!! Kraljuuuuuuuuuu...
ja sam ratko mladic. :)Quote:
Originally Posted by Mravinjak
ne dipr, lizimipozicugu.
To samo govori o karakteru doticne ljige koja je brze bolje poslije POLA sezone dobre igre jedva cekala da ode
Sad je izgleda dobio kliker :trashcom:
neko mi je izbrisao post pa cu ponovit
"nanananaananaanana Purooo Savioolaaaaa Purooo Savioooooollaa" :p
saviola- guti :DQuote:
Originally Posted by kefalo
dobre vijesti, stiglo pojacanje :)
Chadjo - iliti Aleksandar Cadjenovic stigao iz Sutjeske u Buducnost :)
on je ekstra igrac i bitno pojachanje.... ocekujemo jos nekog...