...za samsung?
sjetio si se posle 20 dana da je nahranis?
Printable View
Ajde pustite djevojku da pokloni machka s mirom...Olosu ti idi do Sonate pojedi nesto :D
a virtuelni?kako se obrukah necu ga moc zaspat'
Artemis je samo htjela da ti vidi noge, a ne macku da uzme. Obozava noge. A ako joj se ne svide, odma ih podkacinje.
mala okle ti ovo mace prije svega i kako to da je tako fin a tako zlocest pa bije druge macke
vala dako ti ga neko uzme kad je tolika muka da ga dajes,ima naroda dosta kucevnog
bez ljutnje ja dok sam na selo zivio moga sam vam nabavit ovakvija i ljepsija kolko ocete
Ma ovo je obicna dzukela od macke. Ako ko oce macku ima ih u staru varos milijarde. Svakakvija boja. Ja da mogu istrijebio bi ih, pocnu da placu ka mala djeca, kad im forca udari spavat se ne moze.
e ne zaspao ga;P
A ocu nocas. Kad je kisa shibaju se na skaline pod pecine. Haha
Klasichni muai thai gard na trecu sliku ima.Za'eban machak ne uzimajte ga :D
Hajd otvorite neku posebnu temu za sprdanje...
Ovako su se mali Misho(lijevo) i Gojko igrali kad su mali bili..
http://catkiss.tripod.com/cat_contest/kungfu.jpg
Ako dozvoljavas da ga hranim krticama, misevima, i gusterima ja cu ga uzet, ozbiljno sad. Macke to jedu, ne vidim sto nebi jeo i taj tvoj? Znas kako se zaoblila komsijska macka, prelijepo izgleda! A i ima tuda macaka pa ce moc da se fata sa njima. Ako pristajes javi mi dje da ga preuzmem.
Ne dozvoljavam naravno,ako je do sad uzivao,ja cu se potruditi i naci mu dom gdje ce i dalje uzivati i biti pazhen...tako da ga dajem samo VELIKOM ljubitelju zhivotinja.
Ja mislim da se taj mačor ne treba poklanjat,još malo pa će izbivat iz kuće kad mu je tjeranje,i kada mu nije,oprobaće tuču sa drugim mačorima,tako da će mu kuća biti jedino interesatna da obiđe gazde i vidi ima li šta za jelo.
Boji li se usisivača?
Ispred kuce mi je glavna magistrala,pa se plasim i da ga auto ne pregazi kad krene u lov na mace...:( a boji se usisivacha...
можеш ли мени да га даш да га водим на борбе мачкова? да зарадимо на њега, препознајем потенцијал
A strasno ste zanimljivi...
to što se boji usisivača,to je OK,znači da su mu senzori OK.
Magistrala je veliki problem,mada je moj mačor nekako sve to uspjevao da savlada...
dobro pazi kome poklanjaš macana
Maca je uprkos magistrali evo vec 5 godina ziva i zdrava i ne prelazi ulicu,ali on je blento,jako je radoznao...a necu ja dati njega svakom,dobro pazim u chije ruke ide...;)
Macan jos trazi topao i lijep dom...kod neke dame...jer zene vise voli ;)
Nisam josh...macan je izbirljiv ;)