ok, sad vec pocinjem da se histerichno smijem :lolblue:
potreba posla? ALOOOOOOO :lol:
I to ti je na prvom mjestu.. :shock:
Printable View
Lada Niva je jos uvijek vrhunsko terensko vozilo.
Nisam strucnjak za auto-industriju, ali sam cuo potpuno suprotan stav. :)
Jesi cuo to od onih sto vole bracu Ruse?
Nisam, takve ni nemam obicaj da slusam. :D
A dobro nemoj sad da si pun predrasuda ali ako je 'rusko' ne znaci da je sad kvalitet nad kvalitetom, imali su oni i avione mocne ali nekad...
Imao sam Nivu . Kupio novu na lizing. Auto po mom ukusu ali troši.
Otprilike 5 litara više na 100 km nego drugo auto , naprimjer indiska Mahindra koja košta duplo više (umjesto 7500 , 15000 eura).
50 litara više na 1000 km , 500 litara više na 10000 , 1000 litara više na 20000 km.
Svakih 20 000 km daješ 1000 eura više na gorivo.
Posle 150 000 km za gorivo si platio još jednu Nivu ali stvarno, ko koza, svuda ide.
Niva na plin je možda neko dobro rešenje ali se baš i ne razumijem.
Odoh od teme...
Generalno, moderna auta ciji kompletan rad nadgleda racunar (Electronic Control unit) su neuporedivo manji potrosaci goriva od prethodnika
smanjenje emisije stetnih gasova je bio kljucni razlog za uvodjenjem ECU-a koji bi ekonomicno koristio gorivo a sto efikasnije iskoriscavao energiju
Ono sto je cinjenica jeste da su Rusi sa elektronikom zakazali u ovih zadnjih par decenija.
Skrenusmo sa teme al nije stetno.
hahahahahahahahaha, dodjosmo do price koliko popovi trose na 100 kilometara hahahahahahah nerealno.
Sto se na zapitate gdje ide novac koji dobijamo od EU? Dobije se novac za nesto da se uradi i nasi to urade polovicno ostatak para u dzep i niko nista oko toga. Svi cute, Sto vlada dozvoljava da imamo prosjaka? Je li crkva ta koja treba da vodi drzavu ili neko drugi? Zbog ovakvih ljudi nikad srece nece biti u drzavu. Jer su svi sad skocili kako to da crkva moze da ima tolike pare i da im se ubije porez i da se to da drzavi a drugi ce taj porez staviti u dzep. Drzava vam se raspada i nju niko ne kontrolise. Osvrnite se malo na bitnije stvari a ne na ovo.
Ovo je tema o crkvi.
Postoji milion drugih tema o tome o cemu ti pricas.
Da ali mi smo sekularna drzava, Crkva skoro da i nema uticaja, i ne vidim zaista ni ja cemu ovolike kritike prema istoj kad postoje mnoge druge stvari koje prakticno moraju da se kritikuju.