Openda Juve, Nico Atletico.. dovedose i ovog Albanca ne znam sta ce im
Printable View
Openda Juve, Nico Atletico.. dovedose i ovog Albanca ne znam sta ce im
Adziććććć [emoji1171][emoji1171][emoji1171][emoji1171][emoji1171][emoji2958][emoji2958][emoji2958][emoji2958]
Kakva golčina
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Tripleta od nocas za srbiju navija [emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Strasan mec !
Svjesni su svi u Interu da nemaju sto da traze ove godine zbog nekvaliteta. Opet ponavljam, medju 4 i dobro je to
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Iz aviona se vidi da je Inter bolja ekipa od juventusa,pa i na njihovom terenu. Somer koliko god da mi je drag i prošle godine jeste odradio dobar posao uglavnom,morao je makar jedan od 4 gola da odbrani.
Može Inter da gura i ove godine dobro,vjerujem u to i dalje uprkos ovim glupim porazima od udinezea i juventusa. Jedino sto mi se ne svidja je atmosfera,koja ne djeluje bas najbolje,makar ne kao prošle godine.
Izgleda ti i Trile niste u isti aviJon bili :)
Pa gledali smo svi utakmicu,je li Inter bio bolji?
Svako ima svoje misljenje,tu smo da ga iznesemo. Možda se ja varam,ali pokazaće vrijeme. Da je ostalo 3-2 možda bi se druga priča pričala,ali realno ima jednu od najboljih ekipa u ligi,ako ne i najbolju. Ako ne budu sebi dozvoljavali ovakve stvari kao u ova dva meča,mogu ići i na skudeto.
Bolji Inter bio, nema sta tu, sta se desilo sa Somerom boga pitaj.
Bice luda sezona.
Sent from my BVL-N49 using Tapatalk
treba baš neko čudo da se desi pa da conte ne glatira i ovu sezonu. ako uzme titulu čoek će imat više titula prvaka od intera od momenta kad je poša' iz kluba. :joy: al dobro inzaghi je donio sigurnost interu, nije valja conte.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kakav go.
https://www.vijesti.me/sport/fudbal/...erbiju-italije
Momak je uputio pravi projektil!!!
A Rome i jada.
Info iz neke stranice:
Milan i Inter su navodno postigli dogovor s lokalnim vlastima o kupovini Giuseppe Meazze ( San Sira ) i okolnih područja.
Prema riječima Gianluce Di Marzia, dogovor je sada samo stvar formalnosti.
Prošlo je više od godinu dana otkako su klubovi započeli razgovore o budućnosti historijskog stadiona.
Oce li se Inter nekad odvojit od Milana ili sve moraju zajedno s tim sugavim klubom?
Kako mi se svidjaju pojacanja Ricci, Rabiot, Estupinan, usao je duh Modrica u ekipu, samo napadac ovaj, kako je nesiguran, uzas. Da imamo Tirama u martu bi liga bila rijesena.
A oko nove godine bice borba za deseto mjesto. [emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Milan ove godine ima dobru priliku da bude u vrhu,jer ne igra evropska takmicenja(jedino utakmicu ili dvije više u kupu italije od intera,Napolija,juventusa…) tako da uz ova pojačanja mogu biti blizu za skudeto. Ovo nocas i protiv Bolonje nisam gledao,protiv kremonezea i lećeA nisu bas oduševili. Sad sa napolijem,vrace se leao,da vidimo kako će to izgledati sa njim.
Kako se guraju Italijani silu na sramotu, prvo Picoli u Violu, sad Esposito u Inter. A Bony bolji od Esposita 5x u ovom trenutku. Mozda mali bude igrac u buducnosti ali sad je ovo veliki zalogaj za njega
Bilo je pohvala na račun espoZita protiv ajaksa,kao zalaganje za tim i to. Treba mu dati vremena naravno,svim igračima. Ali Boni za sad djeluje ozbiljniji napadač od njega.
Ada Italijani cim vide da igrac nesto posjeduje odmah ga dizu u nebesa jer ih nema nidje. Mali je dobar igrac nesumnjivo, samo mi smeta sto se forsira zbog svoje nacionalnosti kad ima boljih.
Ili je Inter jak kao zemlja, ili je Kivu doktor, ili je Kaljari najgori tim u ligi. Nisu sutnuli na gol preko sat vremena [emoji2] Javor bi napravio sansu , ali ovi nista [emoji2] Ali evo udje Pio Esposito, evo sanse za Kaljari. Bony ne vjeruje
Broj 94 (Pio Esposito) je ispustio Folorunsha kod stative za Kaljari. Kako se kocka Kivu
Dade ga Pio, oce ga lopta, kao Inzagi je [emoji2] Veze nema da igra ali oce ga gol
Sumnjivo mi je ovo nesto, kao da ih Kaljari pusta, nemoguce da su ovoliko losi
Imao je Pipo Inzagi vrhunsko kretanje, osjećaj za prostor, finiš, mentalni sklop.. nikad nisam volio njegov stil igre, ali je bio ubica u kaznenom. To što su ga "htjeli lopta i gol" najmanje je imalo veze sa srećom.
A ovaj Pio Esposito djeluje kao mlađa verzija Luke Tonija. Može od njega da bude ozbiljan napadač, samo se treba izboriti za mjesto i minutažu pored Lautara i Turama. Doduše, Italijan je i to će mu logično pomoći.
Tacno se vidi da Napoli ima bolji sistem, ali Milan ima neku crstinu sad, mozemo se necemu nadati [emoji2]