Ja ne znam kako ovoga neko ne dovede od jačih klubova:
https://www.youtube.com/watch?v=qfKZHSBblRw
Printable View
Ja ne znam kako ovoga neko ne dovede od jačih klubova:
https://www.youtube.com/watch?v=qfKZHSBblRw
mijesas sta je dobro za klub vs sta je dobro za same igrace individualno.
nije jajara (za klub) sto je 'usrao karijere 4 vrhunska igraca' (iako sam vec odgovorio da nije nijednog). za klub je dobro sto je kane ostao (i razbio) jos 2 godine nakon sto je trazio transfer i nije ga dobio... mada ga je klub prodao kad je prvom prilikom dobio pristojnu ponudu. osim ako neko ne misli da je 2/3 jacka grealisha pristojno.
za klub, sa finansijske strane je dobro sto oduzima od uplate za ratu modrica 5 x 100 funti za pet dresova koje mu je mamic trazio ili sto pokusava da izboksuje najbolju cijenu kod transfera, ali sa klub sa sportske strane nije ili nije uvijek to bolje, i to nikako da ukapira 25 godina. a ta sportska strana cesto generise na kraju profit koji on ne vidi nigdje u knjigama na kraju godine. ne vidi razliku izmedju kvalifikovanja za ligu evrope i ispustene lige sampiona zbog 3 boda, jer nam je falio 1 igrac za koga nije htio da plati 5 miliona vise. onda plati nekoga 10 miliona manje i u zbiru je u plusu 15 miliona. ne funkcionise tako. ne znam koliko jacih transfera je ovako propalo zbog nerazumnog gabeljisanja.
Steta za Totenham, bas sam se nadao da ce zavrsit obojicu, mnogo bi bili konkurentniji, ali su razukli ovo za Ezea bez potrebe
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
ovo je bilo lakše nego što je iko mislio. odavno odbrana spursa nije izgledala stabilno :D cityu mislim da treba golman (gigi ofkors). rejinders totalno uništen danas, ovo da nico igra fudbal na ovom nivou i ne razumijem baš.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tuzan City, na sta ovo liči
a ti ne vidiš da za taj plus u knjigama svakog zabole sledeće godine a samo ostaju titule i trofeji.zločin prema sportu i fudbalu je da eriksen,son,kejn i ali imaju samo le,bundesligu i par kupova slavice ćukteraš a tome je kriv isključivo levi svojim gabeljisanjem sa poluigračima na ostalim pozicijama.
ali,bilo pa prošlo,ako te tješi uživao sam u ovom razmontiranju shityja,preozbiljno djeluje frankov totenhem.
da bi se dovodili bolji igraci, mora da postoji plus u knjigama. osim ako ne prodajes samom sebi zenski tim, muljas sa drugim klubovima oko prodaje akademaca, imas 115 optuzbi za korupciju ili drzavnu imovinu iza sebe. sad sto su se pare trosile kako su se trosile i sto su se neke stvari lose poklopile, nije nostradamus.
duplo slabiji rezultat nego prosle sezone. not impressed.
muljaju svi,nije tu ništa novo,meni je mnogo gore kad se taj plus u knjigama sliva u privatni džep a trofeja niđe
Vidjeh u 5 minuta koliko sam gledao United da Amorim igra sa 3 stopera i 2 beka. Cemu se nada?
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
da ce Maguire da uvali neku krtolu, eto tome
Sada je Amorim sa vise meceva na klupi Uniteda nego sto je sakupio bodova..
liverpool opet rutinski u finisu utakmice.
bome ih je 'njuka' sabila i sa 10ticom,ali prejaki su individualno.
Kakav fudbalski iq Szoboslaia, 90% gola.. Po obicaju Liverpool se opet provlaci, mada nikad nisu ni smjeli dovesti do 2:2 sa igracem vise
gledam košarku i ulazim na flashscore i vidim da grimsby (league two) vodi 2:0 protiv uniteda. za united igraju cunha, sesko, dalot, mainoo, maguire. raspad ovog kluba će se izučavati nekad.
Sudija spasi ove lopove raspale trebalo je 3:0 da bude
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
ispadoše :D ovo je vjerovatno najniža tačka ovoga kluba od odlaska fergusona. uz svo dužno poštovanje milione izručili za cunhu i mbeumoa.
Nema sistema, slabo se krecu, ni Mainu ni Amad nikakvu fudbalsku inteligenciju nemaju, ubitacan je to napad ali utisak je da svaki oce da se dokaze i pod pritiskom zelje grijesi...
Mislim da ni drugi trener nije resenje, treba da se iskesira za dva dobra stopera brza, Yoro mi je nikakav, De Liht i Megvajer izduseni...
Sent from my BVL-N49 using Tapatalk
95-e su od york cityja izgubili 0-3 na old traffordu. za united su igrali:
Goalkeeper Kevin Pilkington
Defenders Pat McGibbon, Gary Pallister, Denis Irwin, Phil Neville, Paul Parker
Midfielders David Beckham, Simon Davies, Ryan Giggs, Lee Sharpe
Forwards Brian McClair
Manager Alex Ferguson
da, sad me andy tate podsjeti da izgubili i 4-0 od tinejdz dele allija i will grigga.
Sto je najjace golman Grimsby-a navijac Uniteda
Mainu i Amad ubitacan napad ??!
Za neku sredinu tabele je dobar napad.
Cunja, Mbeumo, Sesko?
Sent from my BVL-N49 using Tapatalk
djed premijerno pozvan za reprezentaciju, ali prije toga debituje za vikend za jedan mnogo vazniji tim.
xavi simmons u spurse. guehi ili isak će put liverpoola. ili čak i oba.
xavi mi je bio prvi pik na pocetku prelaznog roka sto se attacantea tice. ima najveci plafon, ali i najveci patos od svih koje smo jurili. nesto mi je vazda djelovao kao tip koji misli da je bolji nego sto jeste i da je za veci klub od onoga za koji igra, tako da ne znam gdje ce da zavrsi na skali od bryan gil do son. koliko imamo srece sa skupim igracima, ocekujem nivo lamele, u najboljem slucaju.