Originally Posted by
AL no1
Doshao mi je rodjak, bio u Japanu...sjedjeli dugo do kasno skoro do zore...pricha i pokazuje slike,na jednoj neka zgrada malo visochija,i sa nje prelijep pogled,ali ogradjena valjda blindiranim staklom,i to dvosrukim,tako mi neshto pojasni,jer kod njih je ogromna stopa samoubistava...rekoh ovo bi trebalo kod nas na svaki most i svaku terasu.
Ona fina dr Samardzic Popovic je skoro negdje rekla da smo prvi u regionu valjda po upotrebi sedativa,bensedina,lexliluma,xanaxa,ali zadnji po broju upotrebe antidepresiva,shto je kako ona kaze odmah znak da se problem ne lijechi,nego se samo maskira tim tableticama kojih vjerovatno ima svaka kuća.
O jednom tako tragichnom dogadjaju ne bih bash detaljisao,iako sam negdje na nekoj temi pomenuo,kao kroz maglu se sjecam da sam negdje napisao ali se ne mogu sjetit na kojoj temi,bash blizak drug,(a tebi sam Blue u pp napisao)slao mi je poruke chesto,e juche mu je bila godishnjica,ali njega su totalno nagrdili u toj Dobroti,u tako loshem stanju je bio da je vishe puta morao da boravi tamo,a vracao se kao...biljka.Nek mu je laka zemlja.