Noćna smjena = Pakt sa đavolom
Laku noć, braćo mila <3
Printable View
Noćna smjena = Pakt sa đavolom
Laku noć, braćo mila <3
Što je najgore,savršeno.
E svaka ti chast,ali ja obozavam da spavam.
Voli svak,ali meni ne ide.
Jedna insomničarska.
https://www.youtube.com/watch?v=XYrQC-jWMFM&t=67s
Заспа ли то Блу? [emoji16]
Кад се само сјетим колико ме пута син питао тата, спаваш ли, а види да спавам. Ћерка је ипак имала више обзира. његово наредно питање вазда у том тренутку битније од мог сна. Плус је знао да му од мене не пријети нека казна. Али мајку никад није смио питат спава ли, јер је знао да би му ту пукла погибија. [emoji23]
Nasmija me i podsjeti da sam ka dijete bila na tu temu kao tvoj sin.E sad jeste ko što rekoh priroda lijek za sve..ali,cjeđenja pomorandža i simulacija neke rijeke u Japanu. :D
Znam to pustiti i pomaže nekad pa neka ovdje. :)
https://www.youtube.com/watch?v=SgEQrUIKJ6Y
Vi što ne spavate noću imate li popodnevnu dremkicu? [emoji1787]
Ja nikad nisam spavala popodne do prije koji dan.. u zadnje vrijeme malo malo pa mi se prispava ovako oko 5,6
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
To ti se zove starost.
"Ćutite malo, ne čujem dnevnik od vas", govorio je otac u pauzama spavanja na sopstvenom ramenu u sjedećem položaju....
Đe vi je autoritet nama je otac kad dođe s posla obavezno spavao u dnevnoj a majka zborila hodajte na prstima i šapućite. :joy:
Ko da je beba. :) Šalim se,nije ni to baš najbolje.A sad unučići mogu po glavi da mu skaču reko viđ kako mi ruši autoritet.
Nego,na pitanje desi se nekad pola sata ono baš bude restart ali kad bude preko toga bude tek mučenje.
I ja se pitam đe mi je autoritet.Izgleda da u moju familiju autoritet zapane svaku drugu generaciju.Ja sam ova prestupna.
Zbog tate sam mora ćutat kad zaspe u dnevnu popodne a televizor mi je od 16-18 mora bit na mute.
Zbog tate sam mora ćutat kad sam mu đecu ostavlja da ih pazi pa se vratim za njih a on ih uspava i legao ih u dnevnu.Tada je TV mora ić na totalni off.Ni na mute nije dozvoljavao.Ja,žena,on i majka śedimo i ćutimo.Čekamo da se probude.
Za majku je osnovno bilo da đecu najede a za tatu da đeca odspavaju preko dana
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Imamo negdje sličnu priču.Pri tom se sto nije mogao postaviti dok on ne dođe sa posla.
TV se gledao isključivo u terminima kad on nije tu na ono što bi mi gledali.Laku noć,deco je bila posljednja emisija koju pamtim poslije ide dnevnik a mi lijepo u krevet.
Ali iskreno u šoku sam bila kako je smekša na unučiće do te mjere da se dogovaraju kad će on da nešto gleda kad oni i to obično ode na njihovu bandu.Noću je znavao da dođe baš kasno neđe poslije dnevnika ode sa drugovima u kafanu ja oka sklopit nisam mogla dok se ne vrati.
Nego,odosmo u OFF no mi tvoja priča nešto dade povod da eto podijelim sa tobom. :)
Više mi je otac odgledao crtanih zadnjih 20-25 godina života no jedna grupa u vrtić zbirno.Nekako mu se raspodijelila unučad,pa sve pristizala na svakih 4-5 godina po jedno.Zahebaše ga Cartoon network i sl.kanali.Davali su crtane čak i terminima 2. dnevnika.Ja iznevjerovao kad vidim da u 19.30 ide Cartoon Network na jedini TV u kuću roditelja
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Vala vi ovdje čovjeka taman samo možete da ukopate dodatno [emoji1787]
Polako, rekao sam jednom nogom. Kad prije krenu sa ukopom...
Možda je do hormona [emoji848]
Ali baš u tom periodu mi se prispava, bilo da sam kući, bilo da sam na plaži...mada tu tek, vjetrić pirka, talasi šušte, što bi Dritan rekao totalno se relaksiram [emoji1787]
A nije da loše spavam noću, sigurno nekih 6-7h... mada sam pročitala da žene treba da spavaju bar 9h
Čuš devet sati koliko je to REM faza.