Sto ga fino zavuce Krstovic iz slobodnog...
Printable View
Sto ga fino zavuce Krstovic iz slobodnog...
Promasi zicere Krstovic, het trik je mogao.
Primise 2 u nadoknadu...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
I izgubise 2 boda samo zbog njega. Od tuge do očaja
Leće se branio čitav meč i ako je ko imao sreće to su oni.
Toliko šansi Parma i zicera, ubila ih je.
Krstović je kod 2:0 ima 2 šanse i to je to.
Što je branio golman Lećea ono se ne viđa.
Pravedan ishod.
Krstović tragičar.
Ne znam da li misli o sebi da je mnogo bolji nego sto jeste, ali morace da zapne mnogo vise...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Dobar je Krstović.
Ali je mlad pa zajuni.
Taman ka ovi iz Parme.
Bar jer 1/2 sanse morao da iskoristi. Cak kako vidjeh u reprizi mogao je dodao loptu suigracu kada mu golman skinuo.
Mora da jos radi da bude siguran sebe da sutira kada izadje pred golmanom.
Zasto zvizduci za Pelegrinija od sopstvenih navijaca?
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Vidim li ja ovo dobro, Lautaro asistirao . Pa vrijeme je više, vidio je da od škrtosti nema nista konačno da mu dodje u glavu vise
Ubi nas Milan. Kakvu ce gresku da napravi Milan kad pocera Fonseku jer to zele Leao i Teo pa bojkotuju trenera. I sa ovakvom ekipom se ne moze bolje, sledeca sezona je tek za njegovo ocjenjivanje. Posle masu vremena vidjeh staru dobru 4-4-2
Ovaj Oktafor gori od Krstovica,kuku.
Kad ja cekam Inter za isplatu oni izgube..
Konacno ugaseni ! Ali Tammy, Leao, Okafor.. msm o cemu se radi odje, kakvi su ovo promasaji?
Jedan od najgorih derbija makar sto se Inter tiče,mada ni Milan ništa posebno,Inter je djelovao umorno bas kao sto sam se pribojavao posle meča sa sitijem.
Milan je više zelio pobjedu i da izbjegne poraz,pa može se reci i zasluženo da su dobili,imali više sansi,Inter kao da nije zelio pobjedu nocas,skroz čudan meč…ali da vidimo dalje,ja sam ipak optimista
Juce je odbio ponudu Uniteda. Doktorica od trenera. Nadam se da ce mu Inter podici platu i blindirat ga. Attachment 179230
Ne vidi se dobro skrinshot.
ŠOKANTNO OTKRIĆE: INTEROVI ULTRASI INZAGHIJU ODREĐIVALI TAKTIKU
Uhićenje nekoliko čelnika CN dovelo je do, blago rečeno, zanimljivih dokumenta u istrazi.
Željeli su pravo glasa u formiranju sastava i načina igre, ali i sudjelovanja u mercatu, kao i načinu raspodjele ulaznica. Mister je, iako je cijelo vrijeme s njima razmjenjivao poruke, svaki put ustuknuo od pokušaja susreta. Htjeli su se sastati u Appianu, ali bi im Inzaghi rekao da mora voziti oca i slično.
Stanoviti Ferdico u jednoj poruci piše: "Gospodine, nisam agresivan ali... sad ste u Milanu, niste u provinciji. Morate igrati s dva napadača".
Marotta je spriječio da huligani upadnu u Appiano i spriječen je susret s trenerom, ali su vucibatine nastavile uzmemiravati Mistera audio poukama. Iznervirani Inzaghi upitao je jednog od likova kad je tako pametan zašto on nije trener, a stanoviti Nepi je kazao da ga je eto život odveo u drugom smjeru. U slobodnom prijevodu, mogao je biti što je htio ali je odlučio biti klošar.
Sve se ovo događalo tijekom 2023. godine kad nam nije išlo u prvenstvu.
Čelnici CN htjeli su svoje prste imati i u transferima, a vidljivo je da su bili jako dobro informirani što će se dogoditi sa Škriniarom jer su odmah nakon sastanka dobili potvrdu da ga klub ne može zadržati.
Više na linku: https://www.gazzetta.it/Calcio/Serie...rmazioni.shtml
Inzagi je 100% ucijenjen od navijaca da Darmian mora da igra prije Dumfrisa. Ne postoji trener na planeti koji bi izabrao Darmiana prije Holandjanina koji je buldozer bukvalno. Sve gazi.
THURAM IS MAGIC. Haland pa on.
Tačno imam osjecaj da će izjednačit Torino iako imaju igrača manje
Sta je Zielinski bogu zgrijesio da ne moze da igra? Zna li Simone da bi Poljak igrao u svakoj ekipi u prve?
2 nepostojeca penala za ovaj smrdljivi milan. Pa dokle smecari. I oba skida De gea. 100 godina zivio dabogda
I jedan promasen od strane Fiorentine.koje igrao 3+,ili ceka m*** svoja bi pojeo
Dobiće ovo milan
ups : D
Kakva je igracina Gudmunson, auu. Inace, nikad gora Fiorentina igracki, uvijek su imali odlicnog spica, sad ni to. Imam osjecaj kao da se sklanjaju Milanu jer je namjestena utakmica, ali oni to ne umiju da iskoriste
Kakve su sudiju u Italiju, ovo je sramno!
Svako kola Parma crveni a za čem ni za čem.
Pih!
Sudije su nam okinule jedno 5-6 bodova sigurno.
Debi Adžića konačno, dobro je probao Provedela