A bgm će im se vrnut ove srećno dobijene utakmice.
Printable View
A bgm će im se vrnut ove srećno dobijene utakmice.
Pozdrav.
Ima li interesovanja, da vam omogucim da imate dazn la liga, dazn za drugu spansku ligu, dazn 1,2,3 i 4, dazn f1 i movistar la liga?
Ako ima interesovanja, javite se na PM.
Dva gola Barse nakon prebacanje lopte preko odbrane sa sjajnim kretanjima Rafinje i Levandovskog, asistenti Kubarsi i Jamal. Priroda se obnavlja, sve ide ka 4/4 i naravno ide sad reprezentativna pauza dje ce se skrsit Pedri, Jamal i Kunde.
Neka vas gol Lewandowskog, koji mu je poklonio golman, ne zavara jer je i dalje je tranja, tri dobre akcije prije ovoga je sjebao svojim odlukama. Valladolid bolje da promijeni ovu taktiku, ofsajd zamku igraju kao mi sa foruma, oba gola na istu foru su primili, pas iz dubine iza odbrane koja stoji na 25 metara od gola i ne hvata nikoga u ofsajdu, a golman kulira u petercu. Ne može to tako, moji dobri vi. Profesor Raphinha još jednom pokazuje da je najbolji i najveći majstor ove ekipice, primanje grudima kojima daje for sebi, finiš spoljnom, Romario bi se zadovoljno nasmiješio da mu je imalo stalo da prati ovaj meč.
edit: bukvalno isto napisali, neka stoji, nije posta bilo kad sam ja krenuo svoj.
Izostavili ste 2 stative Olma [emoji16]
I 7 komada u mrezi Real V. Momci,dalje nastavite da napiste koju posle 2 0[emoji41]
Samo slijepac ne uviđa koliko prilika Diaz i Endric kreiraju prilika. Zašto Anćeloti ne proba, makar 25 minuta, sa Mbapeom lijevo, Endrikom centralno, Rodrigom desno i Dijazom u veznom redu?
Anćeloti prije spavanje čita forum,tako posle rep. pauze će te poslusati. Jedino malo moras pricekati.
U pravu si. Nema potrebe da gubim vrijeme sa nebitnim pojavama popute tebe ili Anećelotija, koje je pregazilo vrijeme i nemaju šta da ponude. Čuću se sa Perezom.
Tako je lično Pereza,možda te angužuje da mu budes vodonoša!
Higijeničar u Realu > sunardonik sa tobom.
1:4. Lagano
Gledao sam ovu situaciju,vukao ga je dosta prije šesnaesterca,bas sramota da je ovo penal,iako je meč već bio rijesen…
A standardno za Real.
Vuka ga je 5m prije 16-erca ali ga nije pušta i na kraju ga je drža i u 16-terac.Čist penal
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
A nemoj joni zivotati,bacio se kao golman u kaznenom prostoru.
Zasto sudija vraca svaki put mjesto prekrsaja na pocetak kada se nacini?
Vukao ga jeste,al je smijesno dosudjen bez potrebe!
Inace Mark ter stegen 8 mjeseci van terena,veselo
Penal ili ne, meč je svakako uveliko bio riješen.
A je li bio penal, na ivicu je bilo kaznenog tako da, moglo je da ode na bilo koju stranu.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Meni je makar djelovalo da se samo čekalo da “uleti” u šesnaesterac da bi mu bio sudjen penal,a sudija je mogao svirati faul i sekund,dva prije po meni.
Mada nije to bitno sad,bitno je da je eMbape uvalio još jedan gol;)
Svi su čekali da uleti u 16 i da bude sviran penal.Onaj igrač Espanjola im je onogućio da dočekaju.Da ga je pustio metar prije,ovaj bi nastavio prema golu i ne bi bilo penala ili bi pao van šesnaest.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ovo ni u cg ligu ne bi moglo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hansi se izgleda prepao moćnih Young Boysa koji dolaze u utorak, valja osigurati 3 boda tu, pa je zato izveo sastav koji bi izgubio od pokojne Compostele, a ne na zajebanom gostovanju u Pamploni. Mogao je da nagazi najbolji sastav još ovaj meč, pa da rotira i meč Young Boys i Alaves pred pauzu. Ovako, večeras je već gotovo. Pau Victor i ovi momčići u odbrani, neće moći.
Lewandowski ne daje zicer, sad već poslovično, ali onda gol Pau Victora za špice. Ne znam koje i čije špice, ima li toga više uopšte u eri video-on-demand, ali svakako je za pogledati. Najgori šut ikad i onda spektakularno sprovođenje lopte u gol od strane golmana Osasune.
Nisam gledao mec, stigao sa puta , kroz prekide pp.
Vidio da izveo pjetlice na teren,pretpostavio sam ovo sa ih čeka,ipak nemaju iskustva al dobro,covjek pokusao sa njima,zna sledeci put kako ce igrati.
Dosta igraca van stroja,Ne treba im jos neka povreda bez potrebe.
Vidi se da nije jurio rekord tima 8 pobjeda,bolje sada nego kasnije.