https://www.cdm.me/sport/fudbal/kakv...de-na-enfildu/
Bravo!
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Printable View
https://www.cdm.me/sport/fudbal/kakv...de-na-enfildu/
Bravo!
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Dje su Romanisti da ih izakcijaju? Mogli su pretpostavit da ce doc kod hotela da im daju podrsku jer ako ne mogu uci na stadion, mogu u Milano... Ako ih i sjutra puste da se setaju gradom, onda treba cijela grupa da se ugasi a ne samo Fedayn
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Koga da izakcijaju, masu od više hiljada ljudi. Nisu to djeca od 15 godina, nego prva ekipa navijaca. Mogu samo da dobiju po njušci i interisti i romanisti zajedno. Još ako im se pridruže navijači olimpijakosa i spartaka sto nije nemoguće onda racunaj na feštu bez granica. Gate 7 je to ozbiljna grupa ultrasa
Interiste to ne zanima, previse su se modernizovali. Niti su im uzimali transparente da bi ih cimali. Nema tu vise starog ultra zivota. Ali Romanisti bi trebalo ako misle imalo da sacuvaju cast. Nije ni njihova prva ekipa naivna, nema veze sto je ovima dosla jaka ekipa. Ima i u Rimu momcina valjda
Mene je jedan romanista 2 sa 2 startovao u Veroni kad sam bio na ekskurziju sa 16-17 godina, ja kupio zastavu Intera i sirim je tamo po trgu, slikam se, kad mi dolazi ovaj i prica nesto na italijanski. Nista ga nisam razumio, samo sam vidio kapu Rome i da mu smeta sto sirim zastavu. Vidio je da sam dijete i turista i iskulirao
Većina su navijači iz CG. Jbg srpski pasoš privlači pažnju. Sjutra su svi oni kući već.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
ocekivanih 4 razlike. ne znam sto ne stavih neke pare na 4-0. maltene 4 autogola. ako su ispucali nocas sve retardirane greske za ovu sezonu, pa ni po jada.
Sta Juve izvuce nevjerica
Razlog - Dobar golman je pola ekipe. Ali napad Lajpciga Openda - Šeško - Xavi Simons. Nerealno kakve doktorice, kakav napad. Nejasno mi je kako do sad nisu osvojili Bundes ligu. Ali kad razmislim, konkurencija im je paklena, Leverkuzen sa Nigerijcima, Bajern nema potrebe komentarisat, Dortmund sa Adejemijem i kompanijom. Najjaca liga na svijetu definitivno
Kakav peh za Juve Bremen zavrsio sezonu..
Kako su srozali CL.
Zakljucajte topic
Polako,tek su poceli. Makar ima golova:cool:
hrabri projekat snsa, najskuplji tim sastavljen od para gradjana Srbije se vrlo hrabro predstavio u ova dva kola. Benfica da je htjela mogla im je 7 dati, ovima iz Intera bilo smiješno kad su vidjeli kakav je protivnik pa ih ispratili sa samo 4 komada. trening utakmica, da su ih iole ozbiljno shvatili zaboravio bi se rekord Dinama
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ova CZ tesko ce uzeti bod.
nastavljaju se ponižavanja. i ovo je moglo biti gore, realno je bilo za nekih 9:1
Kad imas u rosteru 8 krila a 2 ipo beka i kad ti odbrana i istom sastavu ne moze da sastavi 2 utakmice ovo je epilog... A najgore sto najveceg rivala punis u gostima po 4 5 komada i onda te ovamo otrijezne i objasne ti da si zalutao medju 32 najbolje po kvalitetu...
Sledece kolo Barca im dolazi. Izadje ona taman posle Bayerna i Reala sa B timom,da odmore igrače i dace im minumum 3.
Barsa vec u la ligi igra s la masijom ovamo onda jedino da dovedu kadete [emoji23][emoji23][emoji23]
Ma taman kadete. Sto bi se umarali protiv CZ?
Nema multiprenosa 1x2 kanalu?
rekoh vec ranije, uzasna selekcija tima. prvi gol, silas na poziciji desnog beka, a vjerovatno u zivotu nije pokusao da napravi ofsajd zamku. daj igraj djecu na svojim prirodnim pozicijama, mozda iskopas novog nedeljkovica, ne znam koliko mogu biti gori od ovih improvizacija plus gubis te igrace u manevru. koliko lekovic mora da je los pa da ovakav rodic igra ispred njega.
3 povrede koje ne izgledaju dobro, srecom je naredna reprezentativna pauza relativno brzo, a protiv barce ionako nema sta da se trazi.
Kakvi su moroni ovi iz Arene sport1,daju izvjestaj CZ posle meca, pricaju a primili 5 komada,tu su vreca za punjenje?
Ja ne kapiram sto imas da pricas kada primis toliko golova?
Real i Psg gube,Arsenal i Girona vode.
Juve i A.vila nereseno.
Malo golova u pp na sve utakmice
Sve bi se ovo što se Zvezdi dešava u LŠ moglo opravdati da nije detalja da su pukli skoro 30 miliona ljetos na dovođenje igrača , a kad toliko uložiš sigurno nijesu očekivanja da izgledaš kao grupa građana i da te Monako i Benfika rutinski odrađuju.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
ako ti ulozis 30 miliona, a 30 ekipa po 300, mozes da ocekujes jedino ovo. sve je to svemir za nase uslove, pitanje samo koja galaksija.
Kako loše igra Juventus, i za vikend i noćas