Udoka je bivši, omić došao kao njegova zamjena
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Printable View
Udoka je bivši, omić došao kao njegova zamjena
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...44ff7d8a05.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ogromne pare KKCZ baca na domaće uhljebe koji ničemu ne služe.
Zvezdi treba neko poput Ostoje, daj pare treneru neka pravi tim bez domaćih kombinacija.
Ovaj Ciganin gori od Čovića
A može li sa ovim gabeljima jedna utakmica sa anđelima...
duel dva prijateljska kluba. bokan je 70% para za ovu sezonu dobio od Vlade CG i Glavnog grada. a zna se ko je šef pomenutima, tako da [emoji4]
odavno Nedović šuterski nije krenuo ovako dobro
Sreća pa ove treće finansira Zagreb[emoji38]
Ako ovo nije nesportska ja ne znam šta je
Kako skandiraju Nedovicu...Sramota
Послато са 22101316G помоћу Тапатока
I malo im skandiraju koliko trebaju.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
kako trpa Nedović. kad igra ovako uživanje ga je gledati
eo df navijači odradili svoje. tako to ide kad su ti gazde manda i pipunoglavi. al, neka [emoji4]
Jebaste majku majčinu sa jebenom politikom na svakom topicu, ali BAŠ
pa kad je politika ovo kreirala. fino ih upozore da ne bačaju predmete i oni opet isto. pa tim za koji navijaš (valjda) vodi, igraju okej i ti bez IKAKVE potrebe ka debil ovo radiš
Kakva opstrukcija igre.Samo D.Davidovac nema 2-5min priče sa sudijama.Svi ostali ka da su na proslavi 30g mature sa sudijama pa da se ispričaju.Naravno,publika naivna,pada na provokacije BG mangupa i uništava svoj klub i svoje igrače.
Žao mi Bolomboya.Momak korektan,ne provocira,ne gestikulira prilikom žešćih poena.
Kad onaj prasac nije htio da izađe iz sale i to je trajalo 5-6min,trebali su igrači Budućnosti da se povuku.Ovako,klatno je sad n adrugoj strani.Ja vjerujem da su već na aerodrom.Evo na Flash score već upisana pobjeda zvijezdi[emoji23].Delegat i sudije kod Pashe na gurmansku[emoji23]
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Odavno su oni prijatelji, cak i jahtu dijele drug mi je radio kod njih.
navuka' ih je klasično i oni opet u isto blato sa ovim hrabrim projektom
Koliko sudije dozvoljavaju priče i kuknjave ovo je nenormalno, cijeli meč pritisak trpe lagano...
Kako ove sudije svako malo prilaze Sferopulosu ka konobari u Hilton:"Izvolite,šta želite?Dobro,OK,može,imamo."
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
od one situacije kada je Nedović u kontri faulirao Omića i gledali jedno par minuta jel namjerna ili nije totalno gubljenje rezona za vodjenje meča
Kako komentator veli cista rampa Plavsica, gleda se snimak cuti ne prica nista hahaha
Sramno šutiraju bacanja...
Slobodna bacanja ce odluciti. A Budućnost je tu nocas,pa pa. Eto da vidimo manje od min
Hahaha e pa show