Quote:
Eto i ja sam jednom davno imala problema s nosom i disanjem. Nisam uopće mogla disati na jednu nosnicu, a i estetski mi je nos malo zanosio na jednu stranu. Sve sam ja to trpila dok mi se jednom od silnih upala nisu začepile i uši i upalile glasnice. Bila sam skoro ko Tomy samo ne tako dobra u fliperu.
Sve u svemu vrag odnio šalu i poslali me na hitnu operaciju u Vinogradsku. Sama operacija mi je bila GROOOZNA jer sam se u sred postupka štemanja probudila iz narkoze. Možeš si zamislit osjećaj da si vezanih ruku na operacionom stolu, a netko ti klještima i štemajzlom kopa po mozgu. Bol je bila neopisiva, a vjeruj mi da sam vrlo tolerantna na bol. Ne kažem da će tako i tebi biti, ali to je moje iskustvo. Nakon operacije su mi šiknuli injekciju analgina, pa je nakon nekog vremena popustilo. Nosila sam kilometre tampona u nosu nekih 5 dana i za to vrijeme mi je lice promijenilo sve dugine boje, a oteklina mi se selila gore - dolje. Ipak ti oni pri zahvatu moraju napraviti rez sa unutarnje strane nosnice i podići kožu s nosa. Jedno 18 dana nisam baš bila normalnog izgleda.
Sve u svemu ono poslije nije bilo ništa strašno, jer sam na činjenicu da ne mogu disati na nos već bila navikla, a i vađenje tampona nije bilo bolno samo neugodno.
Od onda nemam nikakvih problema s disanjem na nos, a i estetka strana mi se popravila, ali da me sad pitaš da li bi ponovila - sumnjam, jer sam to zapamtila kao nešto stvarno bolno.
Akote stvarno muči i ako se radi o alergiji, probaj nabaviti ionizator ili pročiščivač zraka i postavi ga u spavaću sobu, pa ćeš vidjeti da li pomaže. Znam da ima dobre efekte upravo kod takvih problema.
Sretno!