Da ga mene doveze na popravku ne da bi mu glodare ubacio, no pirane :D i uzeo mu 300e naravno
Printable View
Da ga mene doveze na popravku ne da bi mu glodare ubacio, no pirane :D i uzeo mu 300e naravno
đoku možeš da zadržiš, ili ga udijeli nekom po želji :D
https://scontent.ftgd2-1.fna.fbcdn.n...7f&oe=5EBBED12
više detalja na https://www.facebook.com/Uzgajivacni...stavanjeVozila
jer je došao sa pričom kako će gazda da ga izbaci iz servisa u roku od 24h, dužan mu bio 4 rente po 500€, te da će da se oduži sa poliranjem i sređivanjem druga 2 auta koja imam. A u to vrijeme je mercedes bio u djelovima kod njega, šta da radim sa takvim autom - nekretnina.
ako, ako, i drugi put, ti znaš najbolje :D
jbg, pobrisala si sve te postove, džaba sad prepričavanje. Sve žene sam smuvao, SVEEE, i Veletovu i Fabijinu, pa pokušali da mi se svete, al im se nije dalo :D
mod potpiruje vatru, ja samo prijavih da sam našao ostatak mišinjaka u kućištu filtera za vazduh, kad ono... :D
Ja sam moje poveo u februar na farbanje.
Zvao me prije 5 dana majstor da je pripremio komplet auto za farbanje. Još čekam da ga završi....
Prvo sam mislio da mozda prolazim kroz neki dan mrmota kad sam nabasao na ovu temu ali ipak jos uvijek ne treba da se zabrinem za svoje mentalno zdravlje, tema zivi ponovo i samo to je bitno.
Defintiivno tema koja mozemo reci zasluzuje ekranizaciju. Kroz nju smo vidjeli najbolje i najgore ljudske emocije, vidjeli smo istjerivanje pravde, zrtvu, naivnost, miseve, macke, mecku, zapravo ako se dobro sjecam macke nismo vidjeli ali smo saznali da je verbalni mackolovac i to vrhunski ako me razumijete. Maglila su se stakla mecke vise nego ona cuvena scena iz Titanika kad Dzek i Roza u kolima ubrzano disu iako je ledeni brijeg sve blizi. Pored toliko macki nije ni cudo sto je poneki mis prodefilova' kroz mecku.
U sad se sjetih bila je i cuvena afera iza bova. Definitivno limited series moze da se snimi. I to najkvalitetnija u regionu. HBO neka finansira.
kakva afera iza bova?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako se dobro sjecam nekakvo plivanje (sa tudjom djevojkom) do bova na plazi u Petrovcu... ili Svetom Stefanu... ili... nebitno, tamo kod bova nije bilo samo samo price vec nekoliko slojeva... mlijeka za suncanje, soli, vode, ... mislim da nije bilo meduza.
Sent from my Motorola 8400
pominjala su se i neka kola, ne ova sa misevima nego neka druga
:lolblue:
Ma jok bre, nego posle operacije kuka posao ja sa djevojkom na Ploce a vehabija sa nekom drugaricom, i ja sam bas bio frišak posle operacije i nisam mogao da plivam, a moja djevojka je posla da pliva a ovaj je posle posao do nje i rekao joj "znas li da tvoj momak ne moze da pliva?" i "znas li da ima operisanu nogu", ona ga mrskala i to je to, i ja to ispricao svima i digli ga na sprdnju.
pa kako se došlo od toga da je majstor odradio loš posao (pri tome mu bile pozamljene pare) do bova?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma nije Vesko kriv, treba slusati njegovu verziju price i onda ti je sve jasno.
I neke kapare se pominjale za neko auto i svasta nesto tamo ovamo 500€
Uglavnom puno bolja priča nego Vesko i Mercedes pun miševa.
ma nemojte me zaebavat, neko je dao djevojci kola da vozi, nesto tako
Okačite kad bude neki tizer.
Vec zamisljam Mimu Karadzica u ulozi verbalnog. Ploce, bove, mercedesi i to.
Legla bi mu kao Leokapriju Titanik.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
To je jedna strana prica, sad da cujemo sto ce verbalni da kaze. Svaka medalja ima dvije strane, verbalni je ako se sjecam to rekao kroz salu, segu i posalicu, a ona nije najbolje razumjela. On ti je sto bi se reklo u Makedoniji busting balls ali je sve otislo u nezeljenom smjeru.
Verbalni kazi nam sto je stvarno bilo kod bova?
Znači li ovo da su se nekad njih dvojica družili? [emoji2956]
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
To je bilo bas kratko da krace ne moze bit, jer njega mozes odmah provalit da je nista roba.
Pusti pricu, nije ljetovanje mala stvar.
mrškala, veliši?! :D Mmmhhhmmm, jeste, al na zadnjem sjedištu mooogaaa auta, oooooOOooOoOOo :p
Rekao njegovoj vajnoj curi da joj nije fora što je pošla sa nama do bova, a ostavila momka u plićaku, jer ne umije da pliva :D Đe je ona tu skontala ikakvo muvanje, to je u njenoj i Fabijinoj glavi :)
Razvija se klupko polako...
Ljudi ovo je sjajno. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f7085e2445.jpg
Opet moram subscribe.
Ja bih ne 1, nego 2 polla odje da se grunu.
Prvi Verbalni vs. Vele, sta mislite ko govori istinu, da li zaista dobimate gratis miseve uz opravku motornih vozila i drugi (nista manje vazan) sta se zaista desilo u trouglu (mozda i cetvorouglu) Verbalni/Fabija/djevojka/(drugarica) i ocemo li ikada otkriti pravu istinu.
Dovoljno ti je vehabiju da upoznas i sve ti je jasno. Ne moras upoznat ostale.