Ja sam investirao u Ether, prikljucio se bandwagonu, a sad sam malo istrazivao i svo sledece insvestiranje ce da bude u Ripple. Mjesečno po 50 eura pa dokle se dogura.
Printable View
Ja sam investirao u Ether, prikljucio se bandwagonu, a sad sam malo istrazivao i svo sledece insvestiranje ce da bude u Ripple. Mjesečno po 50 eura pa dokle se dogura.
I sa njima smo vjerovatno zakasnili, oni su porasli prije mjesec dana, sa 0,12 na cca 11,00, dakle x100. Sad mu ovi kvazistručnjaci prognoziraju raspad kao i svakoj valuti koja je imala ovakav breakout, iako polako prestajem sa čitanjem tih gluposti.
Isto mislim i za Ripple, market cap je ogroman.
Ja konkretno mislim na valute koje imaju market cap ispod 10 miliona usd.
Ja se trenutno razmišljam između Groestlcoin i SAFEX.
Mene konkretno interesuju samo potencijalne zlatne žile, ništa što je već sad mainstream.
Da, definitivno ih ima mnogo, a sebe smatram amaterom, tako da je baš teško napraviti neku procjenu dok ti neko drugi ne skrene pažnju na određenu valutu. Na taj način sam došao do SAFEX i djeluju mi kao da zaslužuju šansu. Svakako sam novac od kladionice počeo usmjeravati u ovo, tih 30-50 eura mjesečno koje sam davao premieru i meridijanu. Ovo je mnogo zanimljivije od psovanja Romi i Arsenalu.
Problem sa kriptovalutama je sto realno moze bilo ko da ih napravi na osnovu opensource tehnologije-cak i ako imaju dobru ideju uspjeh nije zagarantovan jer opet i ta ideja moze da se kopira-bitna je jaka zajednica oko valute da bi uspjela. Sto se tice bitcoina7 mislim da ce uslediti pad na ispod 2000 dolara ali da ce i dalje da raste na duze staze.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Ne znam jeste li svjesni ali te valute ne vrijede ništa. Iza njih ne stoji ništa.
Neko bi rekao da ni iza "realnih" valuta kao € ili $ ne stoji zlatna podloga i bio bi u pravu, ali iza te dvije valute stoje dvije najmoćnije zajednice na svijetu.
Zato je po meni ovo internet balon koji će pući kao što je pukao i krajem 20 vijeka i prije 10 godina...
Strašno bi volio da se neko obogati, ali previše imam sjećanja počevši od 80-tih i lažiranja cijene goriva na svjetskom nivou i povećanje cijena barela, preko 90-tih i Dafine i Jezde, 00-tih kao net balon koji je pukao i 2010 kad je drmala ekonomska kriza.
Znači ljudi gube u pola mjeseca sve što su zaradili i to je osjećaj koji ne želim da iko osjeti.
Kako to onda da finansiras ovoga Evlakrejzilejdi koji ulaze u nekakvo kopanje tih valuta i slicno i ostvarujes profit kao dobar kamataš, 10% rekoste?
poslato s Jadrana
Jer mogu sebi to da priuštim. Lakše mi je da ne razmišljam o tome i ne nerviram se.
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Imam osjećaj da je Pakmen zastupnik Nvidie ili ATI-ja za Crnu Goru
Zasto cryptovalute imaju potencijal za rast-evo malo starijeg grafikona o rasporedu novca u svijetu kriptovalute nisu vise tackica vec jedna kockica koja predstavlja 100 milijardi-a koliko je to malo je dokaz da citavo trziste je u rangu zvanicno najbogatijeg covjeka na svijetu sto je nista u ofnosu na konvecionalne valute.
http://money.visualcapitalist.com/al...visualization/
Registrovah se na bitstamp i instalirao sam ovaj mycelium wallet. Kako da kupim sad btc? Trebam li da verifikujem nalog prije nego sto kupujem?
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Na CEX traže i da upišeš onaj mali iznos koji ti skinu sa kartice da dokažeš da je tvoja... baš peglaju. Jedini servis kod kojeg sam bez problema i dodatnih gluposti uspio uplatiti karticom je Coinmama.
Ti bješe ona koja ne traži "investitore" ?
https://forum.cdm.me/showthread.php?...96#post4706796
Samo da provjerim pričinjava li mi se
Ethereum Mining is Dead: Price Drops, Difficulty Booms
Ethereum price drops to a two-month low, while difficulty goes through the roof, hitting ALL miners overnight.
Potrčao sam da kupim GTX 1060 za 310 eura prije nove godine, da izbjegnem dizanje poreza sa 7% na 19% na kompjutersku opremu (i cijenu od skoro 350 eura) iako mi nije bila neka preša za novom grafičkom.
Međutim, uslijed navale zbog etherium majninga cijena GTX 1060 u Americi je porasla sa 250-300 dolara na 450-500 dolara.
U Crnoj Gori je sad uopšte nema u prodaji, a u Srbiji ova moja grafička košta 460 eura tj. 150 eura više.
Hvala Vladi Crne Gore za Ultra High Settings Gaming u 2017. :rolleyes:
Jeste li spremni za forkovanje bitkoina nocas?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2d59920a7f.jpg
SAFEX, koji sam pomenuo prije mjesec dana, je u međuvremenu porastao 400%, ja sam uzeo na 0.0020, danas je 0.0088.
U subotu puštaju wallet i nakon toga će vrlo vjerovatno ići samo prema naprijed. Još uvijek je izuzetno povoljan. Može se uzeti na bittrex i direktno na safex.io
Da, tamo su još uvijek SEC, ali brzo bi i to trebali promijeniti.
BCC? Kakve su se tu pare okrenule u svega par dana, uff...