A, da. Mišljah da je to moderno u današnje doba.
Printable View
A, da. Mišljah da je to moderno u današnje doba.
Ja skapirah da je kres varijanta, te se zadesilo spermo-li(p)tanje i trudnoća i sledstvena potjera za oploditeljem koji ne plaća alimentaciju. Odnosno, i ne skapirah, no uzeh u razmatranje takvu situaciju. Znamo svi primjere djevojaka koje su vrlo rade da dopuste muškarcima koji su višeg nivoa obrazovanja i statusa da ih obeščaste... a to je jasno 1/1 da žele da ih uhvate na dijete.. mislim, ništa novo za što se toga tiče.. no vidimo ovdje da su samo muškarci nečistog obraza i samo se njima spočitava da su nezreli, ludi... Hoće to.
A što da podveže, to je radikalna stvar. Mada, primamljiva donekle... sem za alfa mužjake (kvarni, đe si).
A što vi ne stavite spiralu? Manje radikalno a vrlo učinkovito.
Pa ono, ako si s nekim samo radi seksa, i ne pripadaš gore spomenutoj grupaciji, onda trudnoća jeste neželjena posledica seksualnog interkorsa, ne?
Pojam punjenja može da pali, kao stimulans do orgazma...Sve dalje od toga i rizik koji nosi kad litneš je na tvoju odgovornost, kao ploditelja...Pa, ako nije u stanju da 'šutne kantu kad zakovrne s oči', neka stavi kondom, jer ja nemam namjeru grebat' moju nedužnu matericu zarđalim spiralama...
Posebno ako đevojka po kojoj skače pastuv, nije za kuću i pred kuću.
Kapiramo se?
Ako je prihvatila sex bez zastite, onda nema poslije "on je kriv, trebao je pazit". Dijele rizik po pola
pa, e, pola đeteta neka rodi, pola neka ostavi u stomak...valjaće za drugi put...
Rekoh da je rizik podjednak. Ima li koja da ne zna sto joj se moze desit? Ja je ne upoznah do sad. A zamisli ako je ona gordnja, pa nece da prekine kad mu dodje :)
Dobro, desi se da se napravi čoe'k ni kriv ni dužan......ja ga 'oću, ti ga nećeš? ili obratno...iako ga nijesam imala u planu...uopšte...bar ne u bliskoj budućnosti?
i?
Što ćemo?
Da budemo ljudi ili se pravimo ludi?
Koliko forsa
Desi se da ti ga neko napravi.... ti ga hoćeš, on ga neće. Ti ga rodiš uprkos tome što je on rekao NEĆU DIJETE imaš satisfakciju što si dobila dijete i tu je tačka. Ima stotine momaka koji žele djecu a ti baš izabereš onoga koji ne želi i onda nešto očekuješ od njega
A šta ako ti zatrudniš i ne želiš dijete, a on želi ? Da li ćeš ga roditi za njega i dati mu ga? Vi zbog neželjenog djeteta ne želite ni da se deranžirate mrtvih 9 mjeseci, ali mu zato mi moramo dati čitavi naš život
Reciprocitet Tašo
Ako zatrudniš možeš da kažeš neću dijete i nema toga ko će te prisiliti da ga dobiješ
Ali po tebi i po 98% cura/žena ako zatrudniš i ja kažem neću dijete, ima da hoću kako mi se neće
Kratko jasno oces oces, neces neces ima ko oce.
https://s27.postimg.cc/8q0unw3mb/201...7_00.32.15.png
Evo i nastavak:
https://s4.postimg.cc/x0qogbtal/2017-04-07_00.41.43.png
Treba bit direktan, sto znam to je moderno danas a i lakse je da znas na cemu si da te ne zavlaci niko.
Jesi je ovo pitao da se klepite? Ili u duhu teme da imate dijete?
o Ana tugo mojih 5 dana
Imas pricu stojesjes...
najjace su mi ove sto nisu moderne, sto su postene i ponosite Crnogorke, koje nece treceg, petog, ali zato moze sedmog dana veze :D
Zašto se ne koriste kondomi?
najbolje nemat sex. ovako puvuci-potegni... đao vam ga izio ahhahaha
Uvijek nase rasprave pocinju tako sto te ja nesto pitam, a ti zamudrujes, ne odgovoris i postavljas kontrapitanje. :D
Moze biti zato jer bi to znacilo nepovjerenje, uvredu za nju, jer mu je fino rekla da nema brige, da uzima pilule redovno, da hoce potpuni uzitak sa njim...?
Zašto bih ja rizikovala svoje zdravlje, balans svojih hormona, jer tebe žulja kondom i nije ti to - to....Lakše je meni progutat'...sve... je l?
Letis iz primjera u primjer. Ajde da se drzimo prvobitnog scenarija, ok? Rekla mu je da uzima pilule redovno, da je sve ok i da zeli maximalni uzitak.. zasto bi on onda bio glup, blentav, retardiran.. ako joj je vjerovao? Kakav ti je to rezon?
Ponovo ne kapiram - kako za svoju nesmotrenu (re)akciju okrivljuješ njen rezon i njenu 'časnu' riječ...Posebno ako je to neko koga exploatišeš samo za takve potrebe i nemaš nikakve ozbiljnije namjere s dotičnom?
O kakvoj "nesmotrenoj reakciji" pricas, kad mu je rekla da je sve pod kontrolom? Ne razumijem te, sta je nesmotreno uradio? Sto joj je vjerovao?