dr Lopicic-Zabjelo.
Nista strpljivije od njega ne postoji.
A tek kako je sladak :D
Printable View
dr Lopicic-Zabjelo.
Nista strpljivije od njega ne postoji.
A tek kako je sladak :D
Jedini doktor dje idem i kad treba i kad ne treba:) Non stop se zagledam sa ogledalom i lampicom... I idem zavisno sto mi treba: Popravljam u Asteriju Orbovic Ranka, da moram da vadim zub isla bih kod nekog zubara a ne zubarke jer to nije za zensko:) vjerovatno Mugose, za proteze i zajebancije kod Komatine...
e sto se tice topika to znam da radi Sukovic, ali mi nesto ne uliva povjerenje, sto znam, nije da ga fale. Al posto se ne radi o bzv stvari, bolje kod provjerenog strucnjaka pa u Bg iako nisam Bg-ljubac:p
u ars mediku su mi plombirali zub,umrtvljivali zivac stavljali ljekove i ko zna sta sve ne ..cini mi se da sam 3-4 dana isao zaredom to je bilo snimanje,pa cisceneje..maximalno odradjeno ..jes da je kostalo nesto oko 50 eura ali eo 3-4 godine ne cuje..neka su mu proste pare..Isao sam i kod Suljevica - on ti plombira dva zuba za dvaes minuta expresno i jeftino..ali posle godinu pocinju da popustaju..... ali za vadjenje zuba je majstor
Imao sam dosta problema i sa zubima i sa zubarima,e sad ovako kod doktora sukovica sam radio i slozene operacije procesa korijena zuba uz dodavanje vjestacke kosti a radio sam i inplante i mogu vam reci da mu svi drugi zajedno nijesu ni za pod nokat.Profesionalizam i usluga na najvisem nivou,a dr Sukovic kao osoba perfekcionista.
Vrlo cesto je po simpozijumima po cijelom svijetu ,prati sva najnovija desavanja iz stomatologije a radi i koristi najkvalitetnije materijale koji postoje.
Gledao sam neki snimak sa simpozijuma gdje je i doktor Sukovic ucestvovao najveci svjetski drzavnici su bili prisutni pa cak i predsjednik rusije Putin ....
Koliko kosta implant kod Sukovica?
Strauman(koji je najbolji inplant na svijetu) 750eur je meni bio,+posle krunica biras od 100 do 300eur,procedura ugradnje mnogo laksa i nevjerovatno brza nego sto sam mislio.Krunica se postavlja posle tri cetri mjeseca,moze i ranije cak postoji i mogucnost isti dan ali to nije to.Sve to treba da se smiri da ucvrsne i tad je to ono pravo.
e ovako za osobe koje ne puse i nemaju nikakvih zdravstvenih problema secer ili slicno procenat da vam organizam odbaci inplant je cini mi se 0,6-0,9 posto.Meni nije slat nikakav uzorak na analizu.
Prije nego sto sam se odlucio na ugradnju inplanta nema cini mi se stranice na netu i foruma da nijesam otvorio i trazio sto i kako i moguce posledioce i sve ostalo i bogami sam se svasta nacitao.Pola svega toga sto pise po netu su bile gluposti i iznenadio sam se koliko sam lako prosao.
Bolje je ne citat nista jer sto vise znas teze ces se odluciti za bilo sto! Pitam te bas zato jer sam toliko negativnoga procitala o implantima da je to strasno! Ne o samoj ugradnji koliko o komlikacijama prilikom ispadanja, skidanja...ma necu da citam nista vise...ali necu ni da ugradim djaolji a jedan bi mi dobro dosao:D
Kad vidim ovu sarafcinu smuci mi se!
MDI - mini dental implant - jednostavno rešenje komplikovanih situacija
http://www.mojzubar.com/img/galerija...plant-hand.jpghttp://www.mojzubar.com/img/galerija...di-how-pic.jpg
Mini dental implanti su nastali iz težnje da se u slučajevima velike koštane atrofije omogući pacijentima ugodno i stabilno nošenje proteze. Predstavljaju dugovečno rešenje koje daje rezultate odmah.
Indikacije za ovu vrstu implantata su veoma uske, ali i striktno specijalizovane. Svojim malim prečnikom ( 1.8; 2.2 mm), omogućuju ugradnju u ekstremno uske i oštre grebene, kakvi se najčešće javljaju kod pacijenata koji dugi vremenski period nose proteze. Ugradjuju se bez odizanja reza (sem ako je procena hirurga da se mora načiniti rez), a opterećenje neposredno po ugradnji. Reč je o jednodelnim implantima oblika zavrtnja, sa retencionim
elementom u obliku kugle, na vrhu. Retenciona kapica koja ide u protezu, u sebi nosi silikonski prsten, koji čini da se proteza po opterećenju nosi bez pomeranja i mogućnosti da ispadne. Minimalni broj implantata po vilici je 3, a optimalni 4.
Je li to to sto si radio?
Imas Perovica u ulici iza Hotela CG,prvi ulaz 3 sprat.Jeste da covjek ima neki svoj svijet ali nije los.Zatim imas Silvu,ne znam kako joj se zove ordinacija ali se nalazi u zgradi Alpe bara.Mnogo dobra zubarka!I cuo sam za Mijuskovica,svi su mi ga hvalili,da je jako dobar zubar,smiren covjek,ne skace ti poglavi ako glas pustis kad te zaboli nego te smiri,samo ne znam gdje se on nalazi.Moram ga i ja potraziti,mada mrzim kad moram da idem kod zubara!
Jer postoji ona cuvena, "Jel' hoce da me boli kod cika zube? NARAVNO" :(
Ako ti pare nisu problem (a za zdravlje ne bi trebalo da budu) preporucujem Estetica Dentis na trgu izmedju mimija i kopirnice scepanovic.
Za implante: Dr. Vasiljević, ordinacija u hotelu Maestral, Pržno
Za popravku: Dr. Novak Popović, Tuški put, Podgorica
a ko radi najbolje most,proteze i te stvari....ko je esteticar-proteticar i te zezalice...kod koga tu poci.....Rasovic.alivodic(znam da je ok implantant)
kakvi su ovi i ASTERIJI