Dje je ovo u zagoric ?
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Printable View
Iza osnovne skole.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako dje treba ? 4-5 kuca ce da poruse sa donje strane. Sa lijeve sve uzeli skroz do onih kuca sa lijeve strane. Ogroman prostor.
Jeste. Od vezirovog kad ides put Zg, sa desne strane. Jedna od najkvalitetnije uradjenih zgrada u Pg.
Pa koliko su uzeli placa ako ce bit sportska dvorana, skola, zgrada, 5000m2 kvadrata parka… tu mora imat jedno 15k m2.
Nego, dodjosmo li da su pocela naselja da se cijene, dje neko nalaze, drzi kravu i te price?
Ima i preko 20k.
Ono ti je sve pod hipotekom srb kredita.
celebicima je inace sve pod hipotekom, ja ne znam kako ti ljudi zive
Zato je tamo sve polu prazno. Pola stanova rent a dan. 60+ poslovnih, 5 radi. Kofein, zdrava hrana, knjizara i 2 kladionice. Rasulo.
Odje u Emerald se vec ne moze do poslovnih doci a iskopi nisu zavrseni. Hipotekarna, Voli, Volcano, Benu, privatna skola, privatni vrtic, Turci uzeli dva prostora jedan do drugog za kafeteriu i restoran. Najveci poslovni prostori su prosli.
+1 za ovo... pregradni zidovi od rigipsa i jadi...
Bukvalno kao da je tata osnovao sinu firmu da se jos malo bogate presipajuci po nabavnim cijenama jedni drugima materijale i prebacujuci nekretnine na licno ime da ispumpaju pare bez poreza... a cek...
p.s. ako ti i ventura partners dodje nedje na radar - zaobidji u sirokom luku
Lose je sto se nema dje vidjet lista tih novogradilista pa da zna covjek
Isao sam danas u neku tenet zgradu, lokacija odlicna. Cijena paprena, kvalitet izgradnje bas diskutabilan
Mnogo nedostataka
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Jes
Sta to znaci 'jedna od najkvalitetnije uradjenih zgrada u PG'?
Konkretno po cemu, statika, podovi, zidovi, elektrika, TK itd.?
Ako su po PG sve cumezi veoma sumnjivog kvaliteta, najbolje od cumeza je i dalje cumez, prosjek sto bi rekli. Eno onaj Green LVL su reklamirali na sva zvona kao deluxe, pa ispade fuseraj kao i sve ostalo. Cak su i od lokacije uspjeli da naprave ruglo, kao kasarna, ili kakva betonska kosnica.
Cime opravdava taj kompleks cijenu od 3.5-5K EUR/m2?
350K EUR recimo ti u ovom momentu gradi vrh vilu sa bazenom i cime hoces. Plus sto znas kako je radjena, i mozes da utices na sve aspekte gradnje/izgleda i sl.
Jedino za green level vrijedi onaj park za djecu u dvoriste i to je jedino sto bih pomenuo
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Bemax na stari?
Valja li to ista ili da se ceka zetagradnja
zg vjerovatno "tvrdi" pazar kao i dostina - prikazuje da je sve rezervisano i prodato da bi na pocetku forsirali prodaju onoga sto se obicno zadnje proda (prvi sprat, zadnji sprat i slicno...) pa kad jos malo nabildaju cijenu jer ce odmaci sa radovima onda ce jos brze i lakse da raspordaju ovo od 2-4 sprata
imajuci u vidu da se za nasega zemana nece izmjestiti pruga odande ja bih zgrade pored pruge izbjegao iz nekolika razloga:
-kancerogena isparenja (jer ti je pod prozor 5 kolosjeka i cca 10000 slipera)
-smrad (dizela, uglja, ulja, hemije, impregnol smjesa, bitumena...)
-buka
O Bemaxu ne znamo previse na toj lokaciji jer se jos ne zivi u nju
Ono sto znam je da su im dizajni stanova, po meni, bili jako cudni... barem te koje smo mi gledali su bili siri u dijelu kuhinje nego dnevne sobe, mali otvori za svjetlo (mada to nije samo njihov problem), ali npr u dvosobne vece su imali bolje rasporede kupatilo + wc od dostine
p.s. ima i neka nova zgrada do toyore/aurela na coask (preko puta zetagradnje) - ne znam ko gradi
Ko su ljudi koji zive u stanu koji je okrenut na bulevar?
Mozda misle da je to urbano.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
https://www.facebook.com/share/r/17hPRKmvjA/
Znači li ovo da će legalni objekti biti skuplji sad.
Pošto ove nelegalne ne možeš da kupiš....