e da je meni preskocit jedan obrok, jedem kao vepar
Sent from my SM-G930F
Printable View
e da je meni preskocit jedan obrok, jedem kao vepar
Sent from my SM-G930F
Kako mosh na ovu vrucinu...ja smrsam 5, 6 kila svako ljeto a i ovako sam suhih, tj. ka suva grana.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Mladost, momci, mladost :)
Sent from my D5103 using Cafe Del Montenegro mobile app
I ja se ne mogu ugojit trika nema. Ako preskocim obrok (jer ljeti ne mogu da jedem po 4 obroka kao zimi) odma' kilo manje na vagu. Sad treci obrok na silu jedem, pa zato velim ako ga ne pojedem odma smrsam. :D Ali cim pocnem u teretanu prvi mjesec se penjem 3kg :D
Sent from my iPhone using Tapatalk
Iznervira me sad raznosac pica, zazvoni mi na vrata, pogrijesio. A ja gladna.
Inace kad sam bila u CG nisam se ni ja mogla ugojiti pogotovo ljeti, vruce, nisi nesto gladan pa more, sport. A ovamo u svicu pojedem salatu posle 18 sati i dobih kilo ujutru. A i hrana je, nije bolja nego tamo nego je masnija, sirevi, sos, puter u kiflama jos sa cokoladom, uh. Al ne kao kod nas kifla sa tankom linijom eurokrema nego bas ono full choko. Kako se nece covek ugojit'. Vidim masu omladine bas predebeli, ne ono 10-15 kg viska nego ono bas bas kao u USA, previse sto se tice kretanja. Treba covek da pazi na ove pripremljene hrane, McDo, ono spremno za mikrotalasnu, sadrzi secera masu, odgledah neki dokumentar i haos kako "zabibere" te spremljene stvari secerom.
wtf je s mojim naglaskom? :D
nista, samo igra malo break dance...
hahahahhahahahahhaahahahahahaha xD
http://www.vijesti.me/forum/sutomore...premium-844089
Koliko safre u ovome momku što je ovo pisao, baš odavno ne pročitah ništa slično, ima dosta istine ali ga je prećerao, ka da je porasta neđe na engleski dvor... ali neka je izdušio možda će mu bit lakše.
Ovo je inace tekst od prosle godine. I lik nista pogrijesio nije :)
Послато са 6016X уз помоћ Тапатока
Lično mislim da niđe nije prećerao, da je oslikao stanje tog vašarskog mjesta onako brutalno iskreno i čini mi se da nimalo ne likuje zbog toga, no naprotiv...izgleda ozlojeđeno, i ja ne mislim da mu je namjera da napljuje, no žestoko iskritikuje opštinu, nadležne što su stvorili-unakaradili od istog.
A ovi koji se pitaju što ne pljuje po Budvi nek mu pročitaju knjigu 'Budva, bagra i blud', pa će viđet kako je opisao ljetovanje momka u metropoli turizma.
Nadam se da je Djuro nasvarao sve to i na nekom mekom papiru, jer jedinu upotrebnu vrijednost bi dobilo kad bi se obrisao time.
Sottomare nije idealno mjesto, ali daleko od toga da je materijal za toliku kolicinu nezdravog cinizma.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ne znam cemu to pljuvanje, da Grci mozda ne pljuju Paraliju/Halikidiki koje su gore vašarište no Sutomore 3x? Kao osnovac/srednjoskolac sam cesto isao sa drustvom sad ne idem, ali je sigurno da njihovo setaliste nudi sve sto i setaliste u BD po trostruko nizim cijenama.
Sent from my SM-G930F
U Sutomore nisam isao od '94 :)
Pa vazda je bilo : Ko ima para ide na More,a ko nema ide u Sutomore :)
Pisi Milijana Vako
Kips.
A cega stoooo, te podjite do na kasu, te do magacina, ne ovog magacina nego centralnog, nije vam kolega dobro izdao fakturu, kad ste vi uplatili novac, nije nam jos nista leglo, ne mozemo sa ovjerenom uplatnicom da pustimo robu...uf, prelezacu ovo ljeto u spuz kako je krenulo.
Lapot bez imalo milosti za ovako pomamljenu prčevinu..
http://i.imgur.com/POaTShu.jpg
Kako gadan čovjek...
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Daj stavite neku sliku odje,muka mi je od ove gadne lobanje.
Ko vidi nindzino lice mora umreti!
Gadnog li djeda majko moja, tacno treba otic na kamenovo i zakopat ga u pijesak.
ot. Ao je li moguce da je ovaj film the blues brothers ovako los, aoooooo!
Meni su gadniji ljudi sto citaju ovo
"Zato smo tu đe jesmo." Nema mi gadnije rečenice čini mi se.
Svi znaju zašto smo tu đe jesmo. I? Što radite povodom toga?
Što je ovo preseravanje sa slušalicama i knjigom u ruke? A ne bih se mogao skoncentrisat na knjigu da mi trešti muzika trika nema.
Knjiga je samo rafo.
Znam, zato me i nervira.
Neko im je sigurno rekao izgledaju pametnije sa knjigom. To ti isto kao ona fora sa naocarima koje imaju "dioprtijska" stakla.
Sa knjigom nisi sam
Ujedno se daje utisak i da si pametan i urban. Jos ako sjede "turski sijed", pa mu ga malo daju i po buntu, dolazimo do nepogresive dijagnoze "zelim biti kul, zelim paznju i vlazim na americki nacin zivota".
Vala, ospe dobijam od ovih što se makarona nijesu najeli 93-će kad ničega ne bijaše sem njih, pa i sad poručuju PASTE i plaćaju je po 7-8€.
Narucili bi oni i sote Stroganov no nisu sigurni sto ce dobit. Previse urbano :-D
E bog ti pomoga krle
zenski casopisi.
5-ta stranica: prihvatite sebe onakvim kao sto jeste.
10-ta: kako smrsati 5 kg za nedelju dana.
20-ta: kako napraviti vrhunsku cokoladnu tortu.
a i oni razni testovi(sto se neko pomamio na forumu da postavlja): da li ste psihopata, kako znati da vas voli, njegov horoskop kaze sve, da li ste zoofili itd...kako prepoznati budalu...
Kako se iznervirah sad najstrasnije.. Kupih antiperspirant i posle citam neke clanke o stetnosti nekih sastojaka, vidim da neki sastojak koji je kancerogen ima ovo sto sam kupio. Podjem do apoteke s namjerom da ga zamijenim i nadjem neki koji nema te stetne sastojke koje sam procitao u nekom clanku, ali SVAKI ima barem po 1 i sto ja sad da radim?
Isto tako je i s gelovima, kremama, svaka ima barem po 1 sastojak koji je stetan, pa kad izbacate te clanke navedite koji dezodoransi, antiperspiranti, kreme nemaju te stetne sastojke majku vam u majku