ali mi jovanovic bolji od v. bozovica i pejovica na ljevoj strani
Printable View
ali mi jovanovic bolji od v. bozovica i pejovica na ljevoj strani
nije .. ubijedjen sam da cje biti 2 selekcije loshije .. msm da je tako , jer su svi o tome pricali !
Slazem se, Bojovic se pokazao odlicno...Quote:
Jovanovic - Bojovic - Basa - Pavicevic
Mjesto u sesirima za sada (bez ovog kola)
2014 FIFA World Cup seeding for UEFA teams (12 October 2009)
29 Montenegro 129 ==> 4. sesir
zadnji u 3. sesiru je Austrija 27 mjesto sa 149 bodova
--------------------------------------------------------------
EURO 2012: Qualifying draw coefficients (12 October 2009)
38 Montenegro 17754 ==> 5. sesir
zadnji u 4. sesiru je Kipar 36 mjesto sa 18811 bodova
kako se sastavljaju bodovi:
2006 World Cup (qualifiers and final tournament) - 20%
EURO 2008 (qualifiers and final tournament) - 40%
2010 World Cup (qualifiers) - 40%
Kakav nas je maler cera kroz ove kvalifikacije,dobro je da smo i bod osvojili....
Mnogo jak komentar Grgura:"I evo se Jovanović drži za slabinu smatrajući...pokazujući glavnom sudiji da je bio udaren u skoku...!!!"
ps:čojeka su u sendvič zgromili Poleksić i Dan tako da se previja ka lud od bolova i nema kad da pokazuje bilo kome što :-)
Mogli smo da pobijedimo majku mu!
Al aj nije ni ovo lose, pod ovim podrazumijevam vecerasnji mec! Momci su dobro odigrali, imali smo mi svoje prilike, i Irci su imali dobre prilike, sve u svemu ovaj rezultat je realan, ali ostaje zal za onim penalom!
Sto se tice Filipovica,mislim da je on svoj posao odradio i da bi trebao sam da podnese ostavku poslije ovoga! Hvala mu za sve, ipak nije lako bilo pocet radit sa novom reprezentacijom, neke igrace koji ce valjat za ubuduce on je doveo u ovu repku, ALI nije zadovoljio neke kriterijume!
Mislim da u sljedecim kvalifikacijama, sa novim trenerom koji bi donio pobjednicki mentalitet, moglo bi se postici bas mnogo, pod tim podrazumijevam cak i PLASMAN na neko veliko takmicenje! Po kvalitetu igraca, reklo bi se da u ovakvoj grupi smo imali bas dobre izglede za veci rezultat, ali jbg, ovo je nova repka!
Momcima svaka cast, oni su dali sve od sebe!
U sljedecim kvalifikacijama ozbiljno treba racunat na Bojovica i Fatica, mislim da ce ti momci za godinu dana sazrijet za nesto vise, a i pretpostavljam da ce Bojovic u skorijej buducnosti preci u neki veci klub, posto u dresu mlade reprezentacija pokazuje strasan kvalitet i valjda ce ga neko vidjet! I iskreno se nadam da ce novi trener postavit Misju na mjesto, posto je ono takav smrad da je to nevjerovatno, pi! Njegovim obozavaocima se unaprijed izvinjavam, ali onako se ni Totti ne ponasa!
Gdje igra taj Bojovic?
ja ne znam jeste li vi culi na pocetak utakmice komentar grgura!! "jos jedna greska, odlicno!!" :)
ma najbolje je bilo:i još jedan peh za naš tim,povrijeđenog bataka mijenja džudović :lol:
plaka sam od smijeha,ka da vidić izlazi a ne najsmotaniji stvor na svijet.svaki put se mislim kad vidim loptu kod njega put čijega će gola da krene ;)
Najveca greska nas kao nacije jeste sto previse respektujemo svakoga a sebe ponajmanje. Da se igralo muski i da se govorilo mozemo mnogo bolje bi prolazili. To mislim i na ostale sportove, narocito za rukomet gdje je takodje evidentan problem sa selektorom jer smatram da ima mladih odlicnih momaka koji bi mogli mnogo vise da pruze.
Ma Banu treba hitno mijenjat!!!
Vidite li vi da u svakom sportu mozemo da budemo jako dobri, samo je pitanje selektora!!!
Pa vidite li kosarku-Dule, vaterpolo-Pero, rukomet-dok je bio Pero, bilo je odlicno, a sad vidite li sto se radi?!?! Ne mogu da vjerujem da cojek ne zove Novicu Rudovica, koji je treci strijelac u Spanskoj(jednoj od dvije najjaca lige u evropi) ligi!!! Pa vidite li sad fudbal??!?! Da smo imali dobrog trenera, siguran sam da bi ova utakmica protiv Irske odlucivala ko ce u baraz za svjetsko!!!
Bila je prica da ce u genk, mada je to propalo. Tako da ne vjerujem da ce bit od toga ista, mora da je ultra nedje po belgiji tamo:)
Sto se tice mlade repke fatic, bojovic, lakicevic,beco treba ih imat u vidu. Takodje i giljena prikljucit prvom timu naravno poleksa je najbolji do sad bio i smatram da je neke druge nacionalnosti branio bi i prije almunije i fostera i storarija i takvih invalida.
cuo sam i ja to, a i drugi iz pljevlja su to rekli.
tako da nebi rekao da je to samo prica
Steta bi bilo bolje malo da saceka mislim da moze bolje da prodje. Mali zna da igra i toliko je smiren da je to bruka. Ajde bojo iznenadi nas pa budi novi maldini
Mislim da smo ove kvalifikacije odradili vise nego solidno. Sigurno hvali koja pobjeda vise, ali opet imamo samo 3 poraza (2 od svjetskih sampiona). Bez malera protiv Bugara i sinoc penala protiv Iraca, bilo bi to odlicno. Jedino se moze zamjerit nekako bezvoljne partije protiv Gruzije i Kipra.
Nisam siguran da je Filipovic veliki krivac za ista. Pa on je trener valjda bolje zna svoj posao neko mi, valjda gleda te fudbalere na treninzima i zna koje su im mogucnosti. Vucinica nije bilo skoro nikad, a on nam mnogo znaci u gradjenju napada. S njim bi mozda dali koji go vise i imali koju pobjedu vise.
Sve u svemu pokazalo se da dobro igramo sa dobrima, slabo sa slabijima. Samim tim sto cemo biti izvlaceni iz 5 sesira, imat cemo 2 lagane utakmice (San Marino, Andora...) i vise ovih jacih dhe smo se bolje pokazali.
Optimista sam da na sledece kvalifikacije (ko god da je selektor) mozemo mnogo bolje da se plasiramo. Ne treba ni ocekivat odmah plasman na velika takmicenja.
a zasto ne bi ocekivali plasman na velika takmicenja!????????gledas li malo ostale reprezentacije s kojim igracima oni se kvalifikuju?????a za lose partije protiv gruzije i kipra je kriv iskljucivo filipovic!!!!!!u gruziju se islo na bod jasno se vidjelo...protiv kiprana smo se izvukli u goste.... a doma su bile bas smorne utakmice...kao i sinoc prvo poluvrijeme...sporo da ne moze sporije....u drugo je vec bilo bolje....ali ne pokazuje sinocnji mec nista jer nije trebalo ircima nista....file odlazi....
Samo realno pogledajte sad stanje u nasoj grupi i kakvu su igru prikazali Irci i Bugari, u prvom redu Irci jer su oni uzeli to drugo mjesto.
Irci jedino imaju iskusniju ekipu od nas, ali ne i kvalitetniju. Da ne duzim s nekom pricom, ko je pratio kvalifikacije, vidio je da smo lako mogli biti drugi, samo da smo imali selektora s mudima.