Tako je. Ja sam naučio da ga sam napravim. I onda meračim. Dobar sir je najbitniji.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Printable View
bio sam sinoc u ovu akademiju piva
par nekih jela sam probao, pice, mesa neka razna
svee je bilo okej, nesto odlicno nesto, vrlodobar 4
ali...
ALI konobar radi na vise strana nego sto moze da postigne, dobar neki decko, ali ga jednostavno nema po po ure
i druga stvar jos gora...rak sam dobio sinoc.
ono je sramota i mislim da i je krajnje vrijeme da se uradi nesto po pitanju pusenja u restoranima, stvarno smisla nema.
nit ventilacije, nit narod ima obzira, sve cigar na cigar, glava me zaboljela, jedva sam cekao da izadjem.
tako da ipak ocjena 2 sa 2 minusa i ja ga tamo vise ne ulazim.
Po noci je to kafana a ne restoran ali mozes ja mislim da sidjes dolje u restoranski dio pa ti je manje ljudi i mozes da jedes bez cigara...
Hrana im je vise nego odlicna, pivo ne pijem pa ne znam :)
Upravo zbog toga ja ne volim zimi da izlazim. Dovoljno ti je bilo dje od ovih cumeza nos da pomolis i sav ces da se usmrdis na duvan.
Ja isti volim da zapalim, ali znatno manje nego prosjecni pusaci, ali nikad ne pusim tamo dje boravim.
I to je super situacija sa Akademijom po tom pitanju jer je ono velik prostor, pa treba bas dosta da bi se napunio dima, upravo je ovo razlog zasto zimi jedino u Akademiju izlazim, tj jer biram manje zlo.
Prosjecnom crnogorskom kaficu/pabu su dosta 2 cigara da se zapale i vec se ne moze disat.
No skrenusmo s teme...
Pizza u Akademiju- skroz ok!
Akademija dolje ima restoran gdje fino sjedneš i najedeš se. Bez dima, gužve i čuda. I hrana im je dobra stvarno.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Neka pusaci idu u podrum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni je i ljepse dolje sjedis i krkas nema nikoga oko tebe :)
Bio sam u Savardak u Kolasin, nidje niko...cicvara 16, kacamak 16 a popara 14...a ne zezaj me, a osjeca se budj unutra valjda od kise i onih ponjava
Skupo i usluga 0
Kačamak i popara po 16 eura? I ima budala koje će to da plate?
Maksimalno sam zadovoljna brzinom interneta kod vas!
ja bi ga stavio 30e i napisao a ne ne. nemate vi para odje da jedete...24/7 se ne bi razmicalo
Sent from my SM-J600FN using Tapatalk
U vodenicu kacamak 7e a predobar
To 16e je vjer porcija za dvoje... Mada i to je previše al ajde...
Sent from Tapatalk
U Lovački je 4e, a dvoje ga ne mogu pojesti. I mlijeko im je top. Ali je 2e, a mala šolja.
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Porcija je za 2, bar tako pise...aj ne kayem cicvara al popara :)
To je presmijesno....
Rekose mi da u restoran Ognjiste u PG nemaju kolace, pa kad neko naruci. konobar se kao dvoumi koji ima pa ode u kuhinju pa autom u Tri princa u Gornju Goricu po kolace haahah e pa da nije smijesno bilo bi tuzno
Kazu da je to istina, a ko ne vjeruje nek ode do tamo i nek upali stopericu:))))
To mene kao gosta ne zanima.
Bitno mi je da je ukusno, prihvatljiv ambijent, a onda ide i cijena i usluga...
Za dobar ukus u ugođaj spreman sam čekati...
Poslato sa kompaktne pisaće mašine Note 8 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
stručnjaci, mikser ima i neke spirale koje su napravljenje za tvrdo tijesto i ako RUKA ljudska može da zavrti tučkom, metalna spirala može i te kako....i to da ga izmiješa i razbije svaku grumuljicu najstrašnije...pa samo vi pričajte poto ste stručnjaci...najsmješnija mi je ona priča "moja baba pravi najstrašniji kačamak" a onda veli ne može mikser da prođe kroz kačamak?!
Dobro je, ajt vi u Savardak tamo ga domaćica tuče 2 sata tučkom:D
https://elkond.co.rs/files/product_p....17_246455.jpg
ubaci ga u nutribulet sl put,da se ne mucis:)
Pa nemoj da banališeš i ponižavaš nešto što nijesi probao ja već 20 godina pravim kačamak sa mikserom, zato što ga obožavam i ne bih ga nikad u životu u restoranu pojela, ali nikad:)
Izgleda je u pravu zvonchica,inache bi ta Kolashinka imala ruke ka Roki kolko se ide tamo na te kachamake
Meni je najjača stvar kako se filozofija pravi od kačamaka jbt...
imate prilog na rtcg kako se pravi u vodenicu. a tuĆ se mora, ovo sa mikserom sto rece neko je pire. realni da budemo. ko je to radio jednom zna koja je natega, i opet ti ne ispane kao u kolasin bas nema sanse.
makse, izio sam porciju u vodenicu, i malo cicvare te je pretekla djevojci i vata sam krugove kroz kolasin da izgorim malo kalorija jer nisam moga disat.. gledali me ka budalu lokalni drogasi u 23h dje setam onim setalistem
a da je vrhunski, i jedan od najboljih sto sam jeo jes, ali se mora mjera imat
E ja cu opet danas pa ko prezivi haah