Mozes li NAKON sto si dunuo u dreger, recimo 0.3 (i mislis da je to neispravno) da trazis vadjenje krvi ?
Printable View
Ne mogu da vjerujem kakvi su to debili koji piju i voze... Plati taksi 2e popisana...
Slažem se. Alkohol i vožnja neka svima budu krvni neprijatelji. Nikako jedno s drugim.
Ni meni nisu jasni ljudi koji nikad ne popiju makar ni pivo.
Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2
Ako je taxi u jednom pravcu 15 eur, a neki se napiju i za 10 eur i nemaju ni 20 eur kinte, niti iko iz drustva ide u tom pravcu - opravdanost ici vozilom raste ili opada ?
Gradski prevoz u nekim djelovima grada ni po danu ne funkcionise a kamoli uvece.
ja ne mogu vjerovat da ima ljudi koji ovako razmisljaju
Nemojte pit pivo, nemojte zivjet zivot, ne radite nista! Ja rekoh da je bila situacija za vjerovali ili ne dje sam zaustavljen, ali dobro, odje ljudi samo znaju da osudjuju! pozdrav
Pi stvarno kako mozete da pijete pivo. Al neki dobar viski mmm :)
Da kaznjavaju sve bilo bi u redu sve kazne i propisi koje nasa drzava ima, ali posto 30% min.ima neke veze ili "poznaje" nekoga , odma ga puste, treba da zakon vazi za sve a ne kako za koga, mada jer nema drzave ni nista toga ce uvijek biti i ako nikoga ne poznajete i ako nemate neku vezu pazite se dobro :D :D jer su kazne vise nego rigorozne sad. Pingvini na beverlije policajske samo cekaju neki vas kiks i odma juris za vama kroz crveno, 100 kroz grad i tako to i neka to, nego su istripovani kada su neki dipl.inz...
I treba da kaznjavaju jer ce spasiti neciji zivot. Ako ti se pije, dogovori se sa drustvom za prevoz...ili plati taksi...a nikako ne sjedaj u vozilo pijan...moralnom covjeku savjest to ne bi dopustila.
Svako normalni ko oce da pije ko ide na zurku treba da ide taxijem, prvo zbog preblokiranog parkinga a drugo zbog sebe i svoje sigurnosti u toku voznje nakon pijancenja..Mada i ono dje se duva nije ni tacno mene je drug popio 5 piva i posle 2 sata kad je treba da duva 5 puta je pokusa i nista mu nije pokazalo :P
Ja ne znam sto se bunis, isao si 70 u grad...
Ti si bio prvi, jel?
dobili su naređenje da skupe toliko kazni dnevno i gledaju to da ispune kako god znaju...isto kao kad bi sudija dobio naredbu da 10 ljudi godišnje osudi za ubistvo a ne desi se nijedno i onda šta će mora nekoga...
A i ako ide uporedo sa kombijem to znaci da imaju istu brzinu- tako da je svejedno kome je izmjerio ;)
@Danilo - cinjenice, vozio si preko ogranicenja, u gradu - kaznjen si i to je to.
Kazes, mozda su snimili radarom kombi (koji si ti preticao da bi uskocio ispred njega)...
A za ovaj drugi put - kada te policija zaustavila bez osnova pa su te kaznili... nije mi jasno-jesi li imao neispravno/neregistrovano vozilo ili sta?
A imas li dokaz da nijesi bio ti? Ako se ne sjecas jedne osnovne stavke sa polaganja - max. dozvoljena brzina u naseljenom je 50, zabjelo lici na naselje bar Meni...
I imas li neki nacin da svoj trojici istovremeno izmjere brzinu? Bas ne znam sta se bunis kad si kriv...